Burtici fericite de septembrie-octombrie (163)
Raspunsuri - Pagina 16
alex25 spune:

Bine ai venit pe lume BB RAZVAN
sa fii sanatos, papacios, cuminte, destept si sa o bucuri pe mami!!
----------------------------------------------
Alexandra
34+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
selen80 spune:
YUPPY, N-AM RAMAS IN URMA:
FELICITARI MAMI MARY!! BINE AI VENIT BEBE RAZVANEL, SA FII SANATOS SI SA-TI BUCURI 1000 DE ANI PARINTII SI FRATELE MAI MARE!!! 

38+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI! 
nunta
alex25 spune:
Eu ma pregatesc sa plec pana la mama, sa fiti cuminti pana ma intorc, daca nu mai apuc ne auzim de dimineata! Multi pupici!
PS: eu sunt putin suparata ca mi se pare ca nu o mai simt cum trebuie pe bbelusa, dar incerc sa nu intru in panica de pomana.
----------------------------------------------
Alexandra
34+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
luhtien spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
alooooo, mai sunt si eu pe aici. eu planuiesc sa nasc in ultimele zile ale lunii...codasa adik ![]() ![]() MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
1. hai ...hai...ca va iau eu...eu tre sa nasc la sf lunii...poate chiar octombrie

2. Felicitari pentru BEBELINAAAA kAROLINA! SA FIE SANATOASA SI SA PAPE MULT!
3. eu ma uit la dvd-ul ala cu shely...este super! :)
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+33/34
crocodana spune:
Oau...lispeste omu cateva ore si alt bebe frumos si sanatos apare!!!
foarte tare fetele...propun schimbarea numelui pt odiseea noastra astfel incat sa fie inclusa si luna august ![]()
![]()
![]()
Felicitari Melania! Bun venit pe lume Razvan!
m-am intors de la medic insa noutatile sunt de fapt "vechitati" : bebelusa mea se pare ca inca prefera gasoniera..colul nimic..e moale dar doar atat...a incercat doctorul "sa-l gadile" un pic dar durea groaznic si cand a vazut ca nu suporta baba m-a iertat...lichid e suficent..dansa bine merci...cred si eu...are mami un apetit de dulciuri si tampenii in ultima perioada...de ce ai vrea sa treci la laptic cand asa mai simti si tu un gust de cioco alea alea...taticul e trimufator ca oricum el zice ca are o intelegere cu ea sa vina de ziua lui adica in prima sapt din sept....dpn-ul meu e 1 sept..medicul a zis sa ne vedem peste o saptamana...si daca nici atunci nu avem vreun semn discutam pe 31 ..f tare si eu care imi faceam griji ca o sa se grabeasca ![]()
luto ma bag cu tine la 40 de saptamani...acu eu vreau sa stea cat trebuie dar nu mai pot nici cu rabdarea asta prea mult zau...mai ales la ce poze vad pe aici.. btw mimikosi sunt scumpi foc iar mamica lor in mare forma...
38+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
selen80 spune:
Santorini, dr mea pleaca de pe 1 sept....iar luni mai avem o programare la ea, plus alte treburi, oricum plec de dimineata cu sotz si raman in oras, cas a nu ma plimb pe microbuze pan la cumpana si inapoi....
eu sper ca la controlul asta sa ne zica ceva de inducerea nasterii pana pleaca, daca nu, o sa-i propunem noi....
38+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI! 
nunta
aidaciolac spune:
raluk am facut modificarile , dar nu am toate datele tehnice ![]()
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
crocodana spune:
fetelor eu ma duc sa prestez un tiramisu..
daca nu se grabeste trebuie sa aiba tot comfortul...si m-am gandit eu sa o mai rasfat cu ceva dulce 
38+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
anco spune:
fetelor, mi se misca burta intr-un mare fel!!!!!in toate directiile o ia si cred ca de la miscarile bbilor mi s-a si intarit. bine ca macar stau in pat 
anco
36+
???? si 
poze
techila spune:
acuma fac si pipi portocaliu, din ce am citit din cauza ficatului care mi-ar da si minunatele mancarimi....of ca ma am putin
in 10 min plec si eu acasa...abia astept sa dorm, azi noapte am dormit 3 ore...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze
si 
AMR 4zile
- azi e ultima zi de vineri ca punguta cu 2 bani