Burtici fericite de septembrie-octombrie (163)
Raspunsuri - Pagina 17
luhtien spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 "Sunt deja in salon, ma simt excelent, la 6 mi-l adice pe puiut. are 3,5 kg. pupici" 31+ ![]() |
uraaaaa!!!!
sa fie sanatos si papaciossss.....!!!!

asteptam poziciiiiii!
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+33/34
monikus spune:
Yuhuuu. Cred ca m-am molipsit de la Techila. Tre sa plec de la calculator ca sa nasca cineva.
Mary felicitari. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si mancacios, cu toate ca e mareeeee
, si sa va bucurati de el. Pana la urma a iesit cum ti-ai dorit. 
Crocodana lasa ca e bine sa vina si la 40 sapt. Tre sa duca cineva sarcina si pana in sapt 40
. Si Luto bineinteles
.
Alex, nu te panica te rog frumos. Fetele spuneau ca se misca mai putin bebele cand e mai inaintata sarcina si el e mai mare. Sunt sigura ca totul e ok. 
Fetele cu vestile, multumim frumos. Poate ne spune mai tarziu si ca sta la tzitzi frumos.
Monica
30+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
vias spune:
Felicitari Mary pentru Razvanel...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco fetelor, mi se misca burta intr-un mare fel!!!!!in toate directiile o ia si cred ca de la miscarile bbilor mi s-a si intarit. bine ca macar stau in pat ![]() anco 36+ ???? si ![]() poze |
? Aida ... 35+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
kawaichan spune:
Felicitari draga Melania,sa va traiasca Razvan si sa va aduca numai bucurii !!
Ma uitam adineauri la lista,a explodat efectiv,ce frumos arata !
Fetele eu nu prea am chef de vorba azi,mi-e gandul numai la nastere.Inca n-am cine stie ce contractii,cate una-doua pe ici pe colo tare razlete...sper ca zilele astea sa se miste ceva..Lichid nu mai curge,vad ca s-a oprit.Oricum maine dau un tel la spital.
Fetele care urmeaza,tin si eu pumnii(Adela,Roxxy parca? si Santorini
)
V-am pupat,o seara frumoasa tuturor![]()
Mihaela
37+ cu
baby Joshua
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
? Aida ... 35+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
crezi????
eu sper ca nu. ca nu vreau !!!!!anco
36+
???? si 
poze
Roxxy80 spune:
FELICITARI, MELY!!!!!!!!! BINE AI VENIT, RAZVANEL!!!! S ACRESTI MARE, SANATOS, VOINIC, VESEL SI NOROCOS!!!!!
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
aidaciolac spune:
luto unde esti? la aeroport? ![]()
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()