Burtici fericite de septembrie-octombrie (163)
Raspunsuri - Pagina 15
raluk16 spune:
"Sunt deja in salon, ma simt excelent, la 6 mi-l adice pe puiut. are 3,5 kg. pupici"
31+ 
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco sms mary07 sunt deja in salon, ma simt excelent, la 6 mi-l aduce pe puit. are 3,5 kg. pupici. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
felicitari
un Razvanel sanatos care sa va umple inimile de bucurie

Aida ... 35+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:

Bine ai venit pe lume, Razvan!!!

Felicitari, Melania!!!

Sa fiti sanatosi, sa va aduca numai bucurii!!! 

31+ 
adela2006 spune:
FELICITARI MELANIA 

BUN VENIT BEBE RAZVI 

va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
38+ cu
calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......24 august
techila spune:
FELICITAAARI!!!

BINE AI VENIT, RAZVAN!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze
si 
AMR 4zile
- azi e ultima zi de vineri ca punguta cu 2 bani
adela2006 spune:
hai ca a fost rapid totusi
la altele e tot timpul mai rapid ![]()
aida cioata e cel cu policlinica din balcescu , nu e asa batran are vreo 50 de ani , m-a supravegheat o doctorita de la policlinica lui huditianu anca ( era cretu inainte , dar a divortat si si-a luat numele de fata inapoi )
mi-e asa o leneeeee
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
38+ cu
calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......24 august
raluk16 spune:
Madalina acuma am citit din urma. Multumesc 

Party, fetelor, doua nasteri azi!!! Aida eu am pus-o pe Karolina in primele doua mesaje din capitol. Iti acord onoarea sa-l treci pe Razvan... Ma gandesc cine nu a mai intrat de aseara se cruceste cand deschide capitolul ![]()

Trombonul asta canta 69? 
31+ 
aidaciolac spune:
adela2006 stiu de clinica , ca acolo mai mergeam la el la controlul anual la jianu parca o cheama ... dar de el ca dr nu stiu nimic , dar cred ca e ok , ca tot timpul are cliente
, dar eu nu prea stiu de cei de aici si din cauza ca eu nu sunt de aici de loc
so , ...
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()