Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (232)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

grati am vazut pozele cu voi la mare, ce frumosi sunteti si ce bine v a priit!

milan nu a vazut marea an ul asta, tare rau mi a parut dar nu am avut cum sa facem, lasa ca recuperam si noi anul urmator, am zis ca vom sta aproape o luna la turci,hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Buna zuzici,

Am citit plangerile despre copiii in crize...of, ne apropiem cu pasi repezi de varsta critica...posesiune, definirea eu-lui, incercarea limitelor, atentie neconditionata...mda, tot asa va fi pana la scoala... apoi fitzele, competitie si tot asa pana la majorat. Cam greu nu? Insa cu toate astea sunt ai nostrii si ii iubim, facem pt ei tot ceea ce credem ca e mai bine. Si cine nu considera asta inseamna ca nu merita sa le luam "sfaturile" in considerare. M-a mirat si enervat sfatul pe care l-a primit Moni de la "binevoitor". Cred ca i-as fi spus o chestie dura...zau, cum de si-a permis. Cum adica sa ii atingi? Ce inteleg ei la varsta asta? Ca e ok sa rezolvi pb asa, ca sunt la dipozitia celui mai mare? In fine, no comment.(desi nu m-am abtinut)

Am vazut pozicile Cu Robert la Balea, super decor, cu Emma papusa de Eliza cum ii da pisoiului tel sa vb, pe Dudu si Ozi in vacanta.

Lala, am ramas in urma mult cu jocurile propuse, dar sper sa le reiau cand ajung acasa.

Alina23, spor mare la construirea caselor...sunt cei afectati de inundatii? Din pacate nu pot da decat mai departe invitatia...mi-ar fi imposibil sa mai implic cu astia micii pe cap.

Hm, intoleranta la gluten spui Ramo... am intzeles ca f multi copii sunt afectati de asta si ca putini descopera.

Ma duc sa vad daca s-a trezit mandrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
sevim si azi cafea.......

Alina023,
foarte frumoasa actiunea de voluntariat la care participi. Sper pentru familiile pentru care construiti sa fie cat mai multi voluntari...
Si Luca e un baiat foarte istet. Am observat ca are un vocabular foarte bine pus la punct, nu stiu cati copii ar mai zice "prapadesc".
Cred ca se va bucura mult de atentia voastra. Merge la scoala toamna asta asa-i? Pe ultima suta de metrii in centrul atentiei cred ca ii face bine.....

Am expus pe blog o dilema de-a mea, as vrea tare mult sa ma ajutati cu pareri si sfaturi. E cam intarziat momentul dar uite ca a venit si pentru noi....

Aici au inceput desenele Chuckington si gaza s-a parcat in fata tv-ului.... nu imi prea convine dar ........

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna de dimineata!

iaca, fresh pe baricade, cu pofta de viata si aripi in talpi, gata sa rastorn lumea!

balonul fu si se duse:) idila noastra sa incheiat la fel de brusc precum incepuse:) am sters momentele neplacute, sa ne amintim doar de kilogramele in minus si... sa ramana asa:)

am avut parte d eo interventie greu de suportat. de unde cand l-am pus am facut-o fara anestezie, acu...simpla endoscopie de verificare a stomacului m-a dat pe spate. am adomit insa instant. si cand m-am trezit... eram defazata rau:) ii facusem check-in anestezistei la ethiopian airlines:) eu credeam ca-mi povestise ceva inainte de interventie, insa imi povestise dupa. oricum in sala de revenire, mi-am trait viata din 5 in 5 minute. domnul sot spunea ca vorbeam multe, dar ca beata. imi amintesc tot ce-am vorbit, dar imi lipssc cate 5 minute ciclic din perioada aia. cum eram lihnita de foame si ingrozitor de deshidratata (absolut nimic in gura de la miezul noptii pana la 18) am mancat o caramea ca-mi simteam mainile de bureti. mi-au luat glicemia... 66. anestezista s-a strambat zdravan si mi-a zis sa mananc cat de curand posibil. si am si facut. am mancat un mar delicios (numai cei lipsiti poti sa aprecieze merele la adevarata valoare) niste biscuiti sarati si mancar enormala pe urma. inainte de culcare mi-au trebuit doua chiftele - oops - cu un senvish cu branza puturoasa. n-am avut nici pe dreaq. am stat in cap, sa-mi vina mancarea in gat, asteptam semne de regurgitare,de acid, chestii...nik, dom'le!

azi de dimineata m-am trezit umflata. abia puteam deschide ochii - banuiesc ca e efectul invers al deshidratarii - si cu niste crampe de catarat pe pereti. dar erau de asteptat. totul e sa depasesc primele 2 zile. insa, cu mana pe inima, si per total, sunt incantata! si ca l-am pus, si ca l-am scos la timp! (in paranteza, mai era o tipa cu mine acolo, slabise 30 de kile cu acelasi balon, pus de acelasi medic, o pustoaica de 18 ani care suferise mult hormonal si care a trebuit sa-l scoata pe motiv de voma neintrarupta de a ajuns saraca in spital cu lipse de saruri si minerale)

bon, si-acu, daca tot s-a terminat, dati-mi voie sa ma bucur ca sunt insarcinata:) nu stiu daca despre mine era vorba in graviduta surpriza - daca mai e o surpriza ii doresc sa fie una extraordinar de frumoasa - insa il asteptam pe bb3. - daca totul merge bine, desi nu vad de ce nu ar merge pentru ca anestezista m-a asigurat ca bebe nu sufera deloc la anestezie), ar trebui sa am termenul pe 17 apr. cum insa e a treia cezariana, scadem 14 zile, cautam o zi de marti cand lucreaza medicul meu, si iaca, probabil, cu ajutorul Bunului...6 aprilie:)

va pumpizez si ma minunz cat de frumoasa poa s fie viata cand scapi de o suferinta. in fond avem nevoie de atat de putin sa fim fericiti.

PS. azi a fost prima zi de scoala a lui bruno... si mama ce-am plans! eu, nu el:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Woowwww!!! Miri ce veste buna!!! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! Ce ma bucur!

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

Mergi la inceput

Si acum sa zic si eu "Buna dimineatza" si sa va invit la o cafea . Eu nu pot bea ca ieri am facut o indigestie si m-am simti tare rau si azi sunt la regim...
Din pacate si Daria e cam in aceeasi situatie. Duminica seara a vomat saracuta de 2 ori iar ieri s-a kklit des si moale. Nu stiu de la ce ar putea fi...am trecut pe regim deocamdata. Va spuneam saptamana trecuta ca mai tuseste din cand in cand, am fost la dr si nu s-a auzit nimic la plamani. Acum ma gandesc...indigestia asta ar putea sa aiba vreo legatura cu tusea, cu plamanii ??? Sa mai merg la dr sa o mai verifice la plamani? Imi apar si mie tot felul de pitici E si mama f stresata, ca maine ar trebuie sa plece cu Daria la tara si imi pune si ea tot felul de semne de intrebare...

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Miri ce veste!!!!!Sarcina usoara cu bebelus sanatos!

Madalina& Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

WOW MIRI !!!!!
AM RAMAS CU GURA CASCATA !
FELICITARI!!!

Sarcina usoara, o fratioara frumoasa si sanatoasa pentru baieti si o imbratisare pt tine
Jos palaria doamna, ai curaj nu gluma !!!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Alina ce scump e Luca ! F tare!

Eliza am vazut pozele cu frumoasa Emma asa mult imi place de ea, asa grasunica si blondutza! Nu mai zic de rochitele cu care o imbraca mamii! Sa ne mai pui poze cu ea ca e o incantare!

Grati am vazut pozele de la mare. F frumoasa familie! Si ce a crescut si Tudorash ! Felicitari pt centimetrii pierduti! Ce bine mi-ar prinde si mie un masaj adevarat! Dc imi vor permite finantele poate in octombrie o sa-ti cer contactul lui Daniel.

Ramo bine ca ai descoperit care e problema si Doamne ajuta sa se rezolve cu tratamentul si regimul dat si sa nu fie ceva de lunga durata! Bafta la servici!

Ema ma bucur ca ne mai dai de veste! Felicitari lui Sacha pt kg , sta f bine! Un si lui Milan duracell!

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Felicitari Miri, bravo voua...trebuie sa te felicit si pt curajul cu balonul si pt kg pierdute.

Mergi la inceput