Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (232)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Miri felicitari pt kg pierdute.Eu zic ca a meritat efortul.Sper sa treci usor peste ziua de azi.Te asteptam cu vesti.

Eliza ti-am vazut si eu bulanoasa.Ca si Alina am remarcat si eu rochitele in care ii sta absolut minunat cu bulanele alea groase.

Grati ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta.Pozele sunt minunate mai ales cea cu SuperDudu in actiune.E amuzanta tare.
Felicitari si tie pt pierderea centimetrilor!

Alina haios e Luca !Imi plac perlele lui.

Eu de maine ma intorc la servici.Eram tare ingrijorata pana mai ieri ca nu prea aveam cu cine lasa cupilu.Dar din fericire mama a primit concediu tocmai acum si exact 2 saptamani cat am nevoie pana va merge puiu la cresa.Daca nu are mama in concediu trebuia sa il duc la soacra-mea care sta intr-o comuna la vreo 40 de km de oras.Aiurea!Tare nu as fi vrut.
Abia astept maine sa vad ce grupa de copiii primesc.Sper sa iau grupa mica sa pot sa ii educ de mici Si mai sper ca (,) colega mea sa fie de treaba si intelegatoare avand in vedere ca nu am lucrat de mult si s-au schimbat multe.
So big day totmorow!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ramo bafta multa maine la job si sunt convinsa ca piticii tai te vor adora indiferent de varsta lor
De colega nu garantez ...
Si ma bucur enorm ca lui Razvi i-au iesit analizele ok

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ramo ma bucur ca ai scapat de stresul ca Razvanici ar avea ceva rau! Inseamna ca are o intoleranta la gluten? In ce a constat analiza asta digestiva?
Tinem pumnii pentru maine! Sigur te vei descurca minunat!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Ramo ma bucur ca ai scapat de stresul ca Razvanici ar avea ceva rau! Inseamna ca are o intoleranta la gluten? In ce a constat analiza asta digestiva?
Tinem pumnii pentru maine! Sigur te vei descurca minunat!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Alina, analiza e facuta la scaun.Am dus o proba de scaun si au cautat alimente nedigerate sau digerate partial.
Si da, ar fi o intoleranta la gluten.Acuma sper ca nu toata viata.Doct m-a asigurat ca nu, sa ii dam sanzime si apoi vom mai vedea.

Lala

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Salutare zuzici!
Noi am lipsit motivat am fost plecate la mare cateva zile in Venus, vremea a fost super, apa calda iar bubulina inebunita ca de obicei dupa apa si nisip.Incerc sa descarc cateva poze.

LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE SF. ALEXANDRU!

Miri bine ai revenit!Tinem pumnii pt interventie sa iasa bine!gasca.

JMoni la fel este si Sofia cand vreau sa o imbrac nu vrea, cu incaltatul la fel, stii ce metoda am aplicat si merge de fiecare data ca unsa cand vad ca nu vrea imi iau geanta incaltarile si ies din casa si stau la usa ascult sa vad ce face in max un min o aud mamaaaa, mamiiii cand deschid usa ea e cu lucrurile in mana si sta ca un mielusel la imbracat incaltat, despe mersul in alta directie decat cea dorita de mine inca nu am gasit solutii, daca ma prefac ca merg in alata directie imi zice pa si isi continua drumul nu o las sa se departeze prea mult ca mi-e teama.Despre batut copilul nu sunt de acord, de tipat recunosc ca o mai fac dar destul de rar zic eu

Madalina& Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Mai, dar graviduta surpriza nu ne da si noua de stire?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

da....hai sa o dau pe ghicit: Lala20, Gatta sau Angy de CT gravidutza misterioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Simonika - Gatta nu e asa ca tre sa mai incercam, dar cine stie ... ea e la mare si ... acolo se intampla lucruri muuuulteeeeee ... poate in viitor sa ne zica si ea ca mai vine un bb ...

dar graviduta noastra surpriza chiar nu vrea ea personal sa ne spuna?

Pupici

P.S. Grati eu una as fi tare interesata de masaj mai ales ca ai zis ca vine in Buc. Chiar imi doresc sa fiu si eu un pic rasfatata de cineva cu experienta ...

Mergi la inceput

Am uitat sa felicit si eu noile gravidute, sarcina usoara sa aveti si bebe sanatos!!!!

Si sa dau o strigare dupa ROXI!!!!!!!Esti plecata in concediu?Un semn please.

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor,
azi ca prin minune dorm amandoi pana l aora la care scriu aici si profit de ocazie sa vad ce mai faceti

mi a luat o vesnicie sa scriu niste sms uri, stankuta si nemary, cu intarizere, dar v am scris ce imi propusesem, ura!

felicitari tuturor gravidutelor, desconspirate sau nu!

Miri merci frumos, si succes la operatiunea cu balonul si mai ales tin pumnii pt scaderea in continuare in greutate sau mentinerea greutatii actuale, cum doresti tu! aa, al meu e sasha cu s, hihi, un pic diferit. stii ca acum 100 de ani iti spusesem ce mult imi place numele piticutului tau si ca era unul dintre numele de pe lista pt milan, iata ca am avut sansa sa il folosesc si pe acesta, hihi. desi am ezitat si am cautat variante, la el am ajuns. alina si tu mi l propusesei, mai stii

eu sunt in continuare foarte obosita,nah ne trezim noptile,mai stam cate o ora doua treji cand e somnul mai dulce dar asta e, sanatosi sa fim, am avut emotii cu niste suspiciuni vizavi de dezvoltarea puiutului meu sasha dar suntem pe drumul cel bun, multumesc lui Dumnezeu!

piticul meu urias are azi, cand implineste o lunita de viata, 5,200 kg. este foarte dulcic si cumintel, vrea atentie dar nu exagereaza, se pare ca nu avem colici, sper sa o tina tot asa si sa nu ma laud degeaba, hihi

milan iubitul meu este vorbaret( parerea noastra ),tornada si neobosit, ieri l am luat cu noi la un party de zi si ne a epuizat pe amandoi- care faceam cu randul pe bodyguarzii cu el sa nu cada in piscina- si el tot duracell a fost pana seara. oare cand o sa putem iesi si noi fara copii sau fara unul din ei o seara? cunoasteti vreo bona de weekend?

Mergi la inceput