Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (232)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor sunt happy! am dat jos 4cm la coapse si 5cm in talie in urma masajelor minunate ale lui Daniel de la Efosan.
O veste buna pentru cele interesate: din octombrie vine in Bucuresti si face masaj la domiciliu (40-50ron/ora) - de relaxare, anticelulitic, terapeutic. E meserias (are si vechime de 19 ani in baza EFOSAN, studii...), lucreaza excelent si cu copiii (am vazut baiat acum student cu tetrapareza spastica recuperat de el!)...ii fac reclama pt ca merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Neata,

Tocmai am testat drumul pana la noua gradinita...de azi s-au mutat....a fost o oroare ...mi s-a parut infinit drumul, ca sa nu vorbesc de toti tembelii care pe ploaie nu mai sunt in stare sa conduca...parca le ploua direct in creier si nu mai gandesc ...una peste alta am facut vreo 45 de min, iar eu am ajuns un car de nervi...nu stiu ce vom face .

Miri ma bucur ca mai dai pe la noi si sper sa fii o prezenta constanta. Asteptam si povesti cu cei 2 voinici.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Roli e o gradi de stat noua in capat la Vatra Luminoasa si inca vreo 2 gradi fb peste drum de MegaImage. O alta gradi particulara buna e pe Fainari.

Mergi la inceput

pozici din vacanta: http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Roli e o gradi de stat noua in capat la Vatra Luminoasa si inca vreo 2 gradi fb peste drum de MegaImage. O alta gradi particulara buna e pe Fainari.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Ma aflu intr-o dilema imensa pt ca:
1. la gradi de stat anul asta e ratat oricum ca nu-l mai primeste nimeni in sept. si oricum din iarna va merge si Andrei la gradi, iar pe el la 2 ani nu-l primeste decat la particulara. Si e musai sa mearga amandoi la aceeasi gradi ca sa nu facem 100 de drumuri.
2. Nu stiu cum va reactiona Marc la o schimbare. El e un tip care daca se obisnuieste cu ceva si ii place, greu ii schimbi ceva. Mi-e sa nu fie o trauma pt el o noua colectivitate si alte educatoare.

Pur si simplu nu vad nici o solutie.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roli cred ca este horror sa traversezi Bucurestiul pt gradi

Grati felicitari pentru pierderea centimetrilor si superbe pozele din vacanta

Miri chiar e cazul sa scoti balonul ai suferit destul cu el zau asa.

Pentru cine e interesat am pus un joc nou pe blog : http://avlaudum.blogspot.com/2009/08/jocul-cu-animale.html

Andrei e incantat de el.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Ma aflu intr-o dilema imensa pt ca:
1. la gradi de stat anul asta e ratat oricum ca nu-l mai primeste nimeni in sept. si oricum din iarna va merge si Andrei la gradi, iar pe el la 2 ani nu-l primeste decat la particulara. Si e musai sa mearga amandoi la aceeasi gradi ca sa nu facem 100 de drumuri.
2. Nu stiu cum va reactiona Marc la o schimbare. El e un tip care daca se obisnuieste cu ceva si ii place, greu ii schimbi ceva. Mi-e sa nu fie o trauma pt el o noua colectivitate si alte educatoare.

Pur si simplu nu vad nici o solutie.

BAIETII MEI IUBITI

Cu tot horrorul drumului eu momentan nu as renunta la o gradi verificata si de care sunt multumita.
Ridica peroblema la gradi poate va faceti cu un transport. Multi prefera sa organizeze asta decat sa piarda clienti.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ziua buna, dragele mele!

In primul rand Miri...m-am gandit la tine toata ziua! Asteptam vestile bune!

Grati, felicitari pentru asa rezultate dupa masaj! Iar despre poze...m-a topit zambetul lui Dudu din "superDudu!" Este absolut delicios!!!

Eliza ti-am admirat iar printesa frumoasa! Ce rochite are!!! Imi pare rau ca ati trecut printr-o perioada asa de grea! Sper sa va reveniti cat mai curand!

Roli, eu l-am mutat pe Luca la 3 gradinite! Nu stiu daca am facut bine sau nu...dar el nu a dat semne. Doar ca nu i-a placut decat la ultima (poate pt ca era mai mare ca varsta..). Nu stiu ce sa zic de voi. Poate incerci totusi sa vb cu Marc si-ti dai seama cam cum ar privi el o mutare in acest moment. Este inutil sa-ti complici viata asa de mult. Gandeste-te ca azi a fost mai lejer traficul decat va fi peste 2-3 saptamani. Pe mine ma apuca groaza, pur si simplu!

Lala, super joc! Sper sa-l gasesc si eu pentru Ana!

Sa va spun si despre noi...

Ana este la tara de vineri (am fost si noi, am plecat ieri). Este absolut incantata! Sta toata ziua afara (inclusiv azi cand a plouat a fost echipata cu pelerina si cizme de cauciuc ), alearga cateii, puii si calareste curcanul! Mie imi este deja dor de ea de simt ca ma sufoc! Dar am AMR 4 zile deja!
Pe Luca l-am adus acasa. Il vom rafata putin si pe el! Ne simtim vinovati ca l-am cam neglijat in ultimul timp.
Sambata, in timp ce eu faceam zacusca (la cazan cu foc de lemne ) Luca se fatzaia prin livada. Si il vad deodata topaind si strigand cat putea de tare ca-l inteapa o viespe. Nemernica vispe..l-a intepat in trei locuri. L-am frecat repede cu sare si cu frunze de patrunjel si i-a trecut relativ usor durerea. Uf!

A...o perla.. Pe drumul de intoarcere la Bucuresti eram doar eu cu el in masina. Si el are de obicei rau de masina, acum nu a facut exceptie. Si se tot vaita in spate...si pe mine m-a pufnit rasul vazand cat de afectat era (mama denaturata! ). La care Luca:
"-Razi tu, mami, da' eu mai am putin si ma prapadesc!"

Va pupacesc!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau fetelor!!
Aici sunt, v-am citit din umbra.Nu am avut timp si rabdare sa scriu.De aproape o saptamana tot ii fac analize si investigatii Razvaniciului.
De ce?De nebuna.Pitici pe creier multi multi.
Eu cu vesnica problema si grija:greutatea lui Razvan.
Am fost la un pediatru de la noi, i-am explicat ingrijorarea mea vizavi de stationarea in greutate a copilului.Mi-a dat dreptate si ne-a trimis la spital pt analize complete.
De miercuri pana vineri am tot facut tot felu de teste si analize: sange, urocultura, coprocultura, coproparazitologic, sediment urinar, varsta osoasa (asta e pt nanism),eco abdominal, EKG, Eco cardio (stiti ca el are un suflu sistolic),digestia.
Nu stiu daca mai putea face si altceva ceva.Sper ca a reusit sa acopere toate posibilele cauze cum a vrut dumneaei.

O singura analiza a reusit sa arate ceva: analiza de digestie.In rest totul a iesit perfect.Nu are nici o infectie nicaieri, nici o anomalie decat o usoara anemie.
Spuneam ca analiza de digestie a sugerat ceva:nu digera bine amidonul, fainoasele.Deci va trebui sa tinem regim o luna de zile, sa renuntam complet la:paine, cereale, macaroane, tot ce e fainos, chiar si la cartof.Le putem inlocui in schimb cu paine din faina de orez, macaroane din faina de malai,cereale din orez, etc.

Acum vom respecta regimul, vom lua Sanzime si fier si peste o luna repetam digestia.

Sunt asa de usurata ca e bine puiu meu si nu are nimic grav.Acuma sper sa ii priasca regimul asta si sa creasca si el ca un copil normal.

Scuzati ca am scris asa mult,dar sunt fericita ca puiu meu e sanatos tun.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Revin acum cu un mesaj mai special... Vin sa va cer iar ajutorul!

Am intrat de curand intr-un proiect de voluntariat care presupune construirea de case pentru familiile nevoiase din Romania. In acest moment proiectul vizeaza constructia unor case la Comanesti, judetul Bacau.
Ideea este ca sunt in cautare asidua de voluntari. Oameni care isi doresc sa ajute prin munca fizica la constructia unei case pentru 4 familii nevoiase din aceasta comuna.

Voi reveni cu detalii cat de curand dar rugamintea mea este sa va ganditi daca sunteti interesate sa mergeti acolo un weekend ca sa munciti (vineri si sambata, duminica nu se lucreaza). Sau daca ma puteti ajuta sa promovez proiectul prietenilor vostri. Avem mare nevoie de voluntari. Trebuie sa terminam casa pana vine iarna!! Si o vom termina, cu ajutorul vostru si al lui Dumnezeu!

Multumesc mult!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput