Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 19
miri_mik spune:
fetelor, sa fi doar gandurile voastre pozitive si bb3 ar trebui sa pluteasca pe un norishor de bine acum:) muuuuuah!
lala, nu era prevazut. nici nu ne gandeam ca s epoate fara interventii. fu amoare casnica dupa telejurnalul de sambata seara cu replica: e dah, dupa atata chin cu aialalti doi, doar nu se intampla fix acu... si iaca! insa abia acum ma pot bucura de veste desi stiu de vreo 3 saptamani si ceva.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
alina023 spune:
Bey Mirikuleeeee!!!! Ce-mi faci tu asa dis de dimineata??? Ma faci sa dau apa la soareci si alte rozatoare???

Sa dea Doamne Doamne sa ai o sarcina cat mai usoara, o nastere si mai si...iar bebicul sau bebica ce va veni, sa va completeze si sa va aduca si mai multa armonie!!!
Reviu...![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Am expus pe blog o dilema de-a mea, as vrea tare mult sa ma ajutati cu pareri si sfaturi. E cam intarziat momentul dar uite ca a venit si pentru noi.... Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea Blogu` nostru Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Ceska, ca una trecuta prin asta cu Marc, iti spun ca l-am lasat sa planga. Or fi si alte metode, dar dupa 1 an si ceva de stat cu el si 1 ora pana sa adoarma (la fel ca voi, el in patut, eu in patul mare), nu am reusit sa-l fac sa doarma singur decat acum cand doarme in camera lui. De ce nu l-am lasat sa planga atunci? Pt. ca Andrei era prea mic si il trezea.
Andrei, a inceput si el cu urlete acum. Nu mai am nervi de stat in camera lor, iar acum pe jos pe covor, nici atat. Am facut-o cu Marc atata amar de vreme, cand dormea cu noi in camera si pana nu a avut camera lui nu a mers.
Acum, cand au camera lor, ii pun pe fiecare in patul aferent, ii pup, le spun noapte buna si sting lumina. Mai urla unul, mai urla altul, daca se ingroasa gluma intru si le spun pe ton ferm "gata, liniste, noapte buna" si la un moment dat se culca.
Oricum ai face, insa, indiferent daca vei alege sa mai stai sau nu cu el pana adoarme, sfatul meu este sa il mutati in camera lui acum, mult inainte de gradi, sa nu coincida momentele, pentru ca atunci chiar va suferi. Pana in decembrie are timp sa se obisnuiasca cu noua schema si sa nu asocieze plecatul din camera voastra cu plecatul la gradi.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Miri, ma bucur nespus! Felicitari draga mea, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos ca fratiorii lui.
Ma bucur si pt ca ai scapat de kg si de balon.
Si nu in ultimul rand, felicitari lui Bruno pt prima zi de scoala!
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Eu azi iar am o zi neagra in care m-am certat crunt cu sotul. Nu stiu ce se intampla de nu se mai termina certurile astea....o sa chem un preot sa faca o sfestanie acasa, poate ajuta.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
BAIETII MEI IUBITI
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui roli25 Eu azi iar am o zi neagra in care m-am certat crunt cu sotul. Nu stiu ce se intampla de nu se mai termina certurile astea....o sa chem un preot sa faca o sfestanie acasa, poate ajuta. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
S-au adunat zilele de stres si oboseala. E normal sa bubuiti din cand in cand. Plus criza care in mod sigur va afecteaza si pe voi.
Vreo 2 zile libere cred ca v-ar trebui, doar voi doi. Stiu ce vei spune : vise taica ....Cunosc , sunt in acelasi balon. Noi nu bubuim unul la altul dar vom bubui curand la terte persoane .
Dar la o adica e bun si preotul.
Eu iti trimit o imbratisare .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
madalina28 spune:
Cam slabuta miscarea pe aici.
Ramo bafta la munca, sa ai copii cuminti si colega de treaba!Bine ca ti s-au luat piticii de pe creier cu Razvi, vezi ca exista niste paste de orez si mai groase si mai subtiri,eu numai din astea folosesc pt Sofia, Rice Noodles se numesc sunt intr-o punguta transparenta cu mov, eu le cumpar din mega image, acum nu stiu dc aveti magazinul asta acolo, dc nu da-mi de stire si-ti cumpar eu cateva pachetele sunt destul de ieftine in jur de 6lei punga.
Ema lasa ca va scoateti la anul, Milan sa fie sanatos ca de plimbat o sa fie destul si nu asa ci cu fratiorul cel frumos

Vera vacanta placuta!Ce bine de voi ca puteti sta atat de mult la mare
Stancutza vacanta placuta!Sa ne spui dc s-a imprietenit Sofiuc cu apa marii!
Alina super haios Luca, parca aveai un subiect deschis cu perlele lui nu mai scrii in el?Sa ne mai dai si noua linkul.
Gata placintica si la final va pun si eu cateva poze cu bubulina mea aici si aici
Madalina& Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Anandrei spune:
| citat din mesajul lui ramonab Scuzati ca am scris asa mult,dar sunt fericita ca puiu meu e sanatos tun. ![]() RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009 ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Foarte bine iubita ca scrii mult, doar e vorba despre puiul tau. Ma bucur foarte tare ca e ok si n-are nimic grav. Slava Domnului! Lasa, ca uite, sunt buni si piticii la ceva, macar stii ca n-are copilul nimic grav!
Cat despre analiza digestiei...imi poti da mai mult detalii, as fi interesata sa-i fac si eu lui David. Cum se procedeaza? Ce anume i-a facut?
pup
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha
Anandrei spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Alina, analiza e facuta la scaun.Am dus o proba de scaun si au cautat alimente nedigerate sau digerate partial. Si da, ar fi o intoleranta la gluten.Acuma sper ca nu toata viata.Doct m-a asigurat ca nu, sa ii dam sanzime si apoi vom mai vedea. Lala ![]() RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009 ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Acum am vazut ca ai raspuns

Ana-Maria
Aventurile lui David
Mutzupusha
Anandrei spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Si acum sa zic si eu "Buna dimineatza" si sa va invit la o cafea . Eu nu pot bea ca ieri am facut o indigestie si m-am simti tare rau si azi sunt la regim...Din pacate si Daria e cam in aceeasi situatie. Duminica seara a vomat saracuta de 2 ori iar ieri s-a kklit des si moale. Nu stiu de la ce ar putea fi...am trecut pe regim deocamdata. Va spuneam saptamana trecuta ca mai tuseste din cand in cand, am fost la dr si nu s-a auzit nimic la plamani. Acum ma gandesc...indigestia asta ar putea sa aiba vreo legatura cu tusea, cu plamanii ??? Sa mai merg la dr sa o mai verifice la plamani? Imi apar si mie tot felul de pitici E si mama f stresata, ca maine ar trebuie sa plece cu Daria la tara si imi pune si ea tot felul de semne de intrebare...Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)Poze Daria |
Of, alina ce nasol tre sa fie...am scapat si noi de febra ieri si stiu deci din experienta recenta ce nasol e cand sunt bolnavi...
Sa va faceti bine amandoua!!!
Ana-Maria
Aventurile lui David
Mutzupusha

. Eu nu pot bea ca ieri am facut o indigestie si m-am simti tare rau si azi sunt la regim...
E si mama f stresata, ca maine ar trebuie sa plece cu Daria la tara si imi pune si ea tot felul de semne de intrebare...