Gravidute si mamici de Constanta (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
multumim de urari, fetita mea a implinit 3 ani ieri, am avut petrecere cu 2 torturi (ea si fratele ei, pe el l-am sarit cu ziua lui ca era la munte), baloane, printesa albastrica s-a ocupat de distractie...,nana si bibi si ceilalti copii au fost in culmea fericirii, iar pentru cei mari foarte confortabil, pe terasa cu ale noastre, am ales terasa si locul de joaca de la central.

LA MULTI ANI !!! dady68 pentru ieri...si
LA MULTI ANI !!! andicu pentru azi...numai ganduri de bine [pentru amandoua sarbatoritele, sa vi se indeplineasca tot ce va propuneti, sanatate si iubire...

ieri a fost ceva cu netul....foarte ciudat, eu credeam ca m-au deconectat cei de la rds, insa nici vodafone nu cupla,....pana la urma am aflat ca si altii n-au avut net, asa ca m-am linistit, zip mi-a confirmat ca vodafone-ul face niste lucrari, cand am ajuns acasa totul functiona.

ce frumos, larisel...gemene, mare noroc sa faci 2 dintr-o lovitura (sarcina)...scutesti neplacerile unei a doua perioade de sarcina...succes in continuare, nastere usoara...

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

despre albumul bebelusului... eu mi-am luat, dar am completat cred ca 10% din el. culmea, primul an trece foarte repede si numai la albumul ala nu te gandesti, plus ca nu sunt toate acolo in ordinea in care ti se intampla tie... eu zic ca nu se merita. mai bine un jurnal, sau un blog... pe urma, cand mai creste, poti compila un album al primului an... mie sincer mi s-a parut prea complicat. de ex, prim excursie la mare... pai l-am dus pe malul marii cam toata vara trecuta, si prin toamna, cand m-am uitat in album, chiar nu-mi aminteam cum a reactionat cand a vazut nisipul sau valurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Buna seara

ANDICU
si retroactiv pt Dady68 si Tiana

Larisel, in piata grivitei mai e un magazin cu haine de gravide, in galeriile de vis-a-vis (nu cele cu verde, tot pe partea cu asta de pe colt...daca intelegi ceva din ce explic )...la mothercare si premaman mi se par niste preturi absurde.... bluze numai peste 100 de ron...pantaloni peste 200....mai bine cauti pe net...si perna gravidei tot pe net gasesti mai ieftin....

noi suntem tot cu bebe la purtator...am avut azi control, dar pt ca mai am lichid, si nu am avut deloc contractii dureroase, ma mai lasa cateva zile....vineri ma mai duc pt un control pe masa, sa vedem starea colului, dar oricum, pt ca vreau neaparat sa nasc cu dr mea care pleaca pe 2 sept in concediu, inseamna ca pana pe 1, daca nu vrea bebelina noastra sa iasa de bunavoie, o scoatem noi "fortat" ca prea ne tine in suspans deci mult nu mai avem....

noapte buna

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Vin si eu cu vesti de la echo, am fost aseara: bebe e bine, e ca un ursulet si e un mic dansator ne-a incantat cu niste miscari ca de dans, am fost foarte emotionati si incantati.
Este un pic mai mare decat varsta gestationala cam cu o sapt, deci as fi deja in 10 sapt!
M-a programat pt echo pt masurarea translucentei nucale si apoi trebuie sa dau si sange pt DT. A zis ca TT nu e cazul, abia dupa 35 de ani si ma bucur ca nu vroiam sa ma stresez in plus.

la burtici si mamici!

Ioana 9+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Buna seara

ANDICU
si retroactiv pt Dady68 si Tiana

Larisel, in piata grivitei mai e un magazin cu haine de gravide, in galeriile de vis-a-vis (nu cele cu verde, tot pe partea cu asta de pe colt...daca intelegi ceva din ce explic )...la mothercare si premaman mi se par niste preturi absurde.... bluze numai peste 100 de ron...pantaloni peste 200....mai bine cauti pe net...si perna gravidei tot pe net gasesti mai ieftin....

noi suntem tot cu bebe la purtator...am avut azi control, dar pt ca mai am lichid, si nu am avut deloc contractii dureroase, ma mai lasa cateva zile....vineri ma mai duc pt un control pe masa, sa vedem starea colului, dar oricum, pt ca vreau neaparat sa nasc cu dr mea care pleaca pe 2 sept in concediu, inseamna ca pana pe 1, daca nu vrea bebelina noastra sa iasa de bunavoie, o scoatem noi "fortat" ca prea ne tine in suspans deci mult nu mai avem....

noapte buna

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI!

nunta

Multumesc Selen. Am vizionat pozele de la nunta..ce frumosi ati fost si voi si nasii...si atmosfera incendiara...s-a dansat la greu...banuiesc ca la popasul Cismea,pe terasa ati facut nunta, nu?
Asteptare usoara si nastere si mai usoara!
DanaAlex, multumesc si pentru urari si pentru gestul tau...Anduta e tare fericita.Am inceput plaja si inotul de recuperare(bai kineto) urmand ca pe 7 septembrie sa i se faca o noua reevaluare. Dupa cum evolueaza recuperarea(glezna este in proportie de 80 % mobila) sper sa inceapa scoala in pantofiori!

Ioana
, felicitari micutului ursulet dansator..a facut-o pe mami deja fericita!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ioana, felicitari pt vesti! stiu ce emotionant poate fi

Dady, multumesc de complimente si urari, intr-adevar s-a dansat la greu, dar nunta a fost la rest Dorna...eu am fost f multumita de locatie, si o recomand cu caldura oricui ma intreaba

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-7 ZILE!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ioana Felicitari pt bb-ica miscacios! Cum te mai simti?

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ioana felicitari pt dansatorul din burtica.Ce bine ca e maricel.Culturist il faci.Eu deja l-am inscris la cursuri de culturism pe al meu.

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dady, Selen, Larisel, Ella va si va multumesc!

Azi am intrat in 10 saptamani! Si parca si greturile incep sa ma mai lase. Si pentru ca l-am vazut pe bebe dansator si stiu ca e bine, nici nu ma stresez, chiar ma bucur ca ma apropii de sfarsitul perioadei de greturi.

tuturor!

Ioana 10+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floricel82 spune:

Buna dimineata pt toate fetele!!!
Ellanik, am vazut ca ai fost la eco, felicitari pentru rezultate, azi urmeaza sa ma duc si eu la ora 11 la dna Dr. Ciufu, si eu sunt in saptamana 13, dansa spunea ca se poate vedea si sexul copilului.Oricum cel mai important este sa imi spuna ce este bine. Doamne Ajuta!!! Am vazut ca ai facut si o analiza de sange? imi poti spune si mie despre ce este vorba ca eu chiar nu stiu de analiza asta.

O zi buna !!!

Mergi la inceput