Gravidute si mamici de Constanta (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floricel82 spune:

Felicitari Elena ma bucur ca este totul bine! dap pe mine m-au parasit toate simtomele in saptamana 11 s-au dus ... am citit ca trimestrul II de sarcina este cel mai frumos si mai usor, asa ca se ne bucuram de trimestrul II

Eu nu am scris atat de des dar citesc zilnic ce scrieti ... deci ... sunt si eu printre voi zilnic si va urmaresc

12+ Doamne ajuta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! Alexandra de Andata!

floricel82 Sarcina usoara si bb sanatos! Succes la eco si sa ne zici si noua rezultatul!

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Floricel dupa eco imediat m-am dus la Synevo si am recoltat pt dubu test.Se face acest test impreuna cu masuratoarea de pliu nucal.
Eu cred ca peste o sapt merg la Euromaterna poate vad ceva pe acolo...o pasa, o putzu...m-a facut berbantu' curioasa .Colac peste pupaza a venit si tata la noi si cica s-a interesat el si , daca dr nu a vazut nimic sapt trecuta e fata ca daca era baiat iesea barbatia in evidenta.La fel mi-a zis si prietena mea care are un baietel de 4 luni.Eh!Daca e fetita atunci am o problema cu al doilea prenume .Probleme mari, nu asa , orishice.

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!

La multi ani!!! Alexandra - mamica andata

Floricel82- sarcina usoara, bine ai venit in topicul prezent

ellanik - vesti bune ne aduci, asteptam sa stim prenumele ...in alta ordine de idei, am citit mai demult ca esti in domeniu referitor gradinite...o sa te asaltez si eu cu cateva intrebari curand...mai am putin si trebuie sa-mi inscriu copilasii la gradi...oscilez inca cand si unde.

ioana_p76 imediat ce scapi de greturi e super sarcina...asta pana prin luna 7 la sfarsit cand incepe sa-ti apese greutatea burtii...oricum, toate cele 9 luni de sarcina sunt un dar de la dumnezeu si numai cine nu a trecut prin sarcina nu stie minunatiile, durerile si restul de sentimente pe care le ai cand esti insarcinata.

selen80....spune, cat mai ai pana la marea zi???....nastere usoara si asteptam vestea.

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani dandusa!

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floricel82 spune:

buna dimineata fetele!
Multumesc pt urari a fel si voua va doresc!

Am fost la eco la dna. doctor Ciufu o draguta, l-am vazut pe bebe e sanatos multumesc lui Dumnezeu, ia masurat tot ce trebuia si e ok. Am vrut sa stim si sexul dar din cauza faptului ca este o zgatie mica si nu a vrut sa stea decat in cap cu picioarele in sus nu sa vazut foarte bine, dna dr. a zis ca s-ar putea sa fie baietel, dar nu poate sa se pronunte tocmai din cauza pozitiilor ciudate in care statea, l-am zgaltait si eu si dna doctor, m-am mai plimbat prin cabinet nimic... nu a vrut si cu asta basta , ne-a lasat in ceata totala .
Ellanik tatal tau are dreptate, mi-a explicat si mie dna. doctor ca bebeii asa mici au tubercul n loc de sex (asa se numeste), si se distinge in felul urmator : la baietei este mai iesit inafara iar la fetite este lipit .
Eu trebuie sa ajung la controlul lunar pe 4 septembrie si poate poate atunci se va vedea, suntem acum si mai curiosi
Eu merg la dr. Raica, dar nu am fost la control niciodata la Euromaterna unde este si dansul, ci la clinica Asclepios, dar ma voi duce cu siguranta si eu cand va veni nostru iubit pe lume
Ellanik daca ai 12+ ai ramas in aceeasi perioada ca si mine, mie mi-a spus ieri ca bebe are 12 sapt. si 3 zile, si se va naste probabil pe 6 - 7 martie, va fi un pestisor mic, nu stiu nimic de aceasta zodie oricum va fi cel mai dulce bebe si copil din lume sunt sigura
O zi buna la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

DanaAlex cu mare drag daca pot!Eu lucrez ca invatatoare dar mai stiu si de pe la gradinite diverse chestii.Daca ai posibilitatea sa ii duci la gradi particulara e super dar nu peste tot.La cele de stat inca sunt o groaza de educatoare ramase de pe vremuri care nu au luat contact cu noile tendinte in educatie.Si inca ceva, valabil pt toate mamicile deja existente sau in devenire.Imediat ce copilul ajunge la 3 ani-varsta de gradinita- nu intarziati cu ducerea lui in gradinita.E foarte important.Ia contact cu colectivitatea, face bolile copilariei care sunt mai usor de suportat la varste mici si, cel mai important , isi dezvolta gandirea,memoria,ce mai?Gradinita e ffff importanta.Evitati sa lasati copiii cu bunicii/bone etc.
Floricel deci mari sanse sa avem fetite?Si noi avem DPN 8 martie deci pestisori.Tot ma amuz cu tati ca sunt foarte setoasa si ca pestisorul nostru este mare amator de apa.Si inca o chestie funny.Noi am avut embrioni congelati si puiul nostru este unul dintre ei.Cred ca asa se explica de ce eu, mare amatoare de caldura, nu mai suport caldura.Zice ta-su ca atunci cand va fi mai maricel ne va intreba"Tati, mami, de ce oare sunt eu atat de innebunit dupa zapada, iarna, ninsoare?" Si noi sa strangem din umeri facandu-ne ca nu stim de ce.Hihihi!

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Dana (dandusa)!!!...toate gandurile bune si toate urarile de bine pentru tine, viata lunga alaturi de cei dragi, sanatate si iubire.

...eu am copii la munte, plecati cu parintii mei, de ieri pana pe 12 septembrie....asa ca ieri am lenevit toata ziua, iar de azi semnez condica la spa in olimp.

...mare atentie la noapte!!!! marte va fi aproape de pamant si luminata asa incat la oo,30 vom avea impresia ca pamantul are 2 luni, fenomenul este rar, abia peste 200 de ani se va mai intampla....circula pe net anuntul, insa am citit si anunt contra, cum ca ar fi o minciuna....nici nu mai stii ce sa crezi, insa eu ma duc afara la ora respectiva si ma uit...daca e ceva, merita vazut

selen80 nastere usoara, facem galerie, asteptam vesti....

...a fost cineva la concert la madona?

toate cele bune...

Mergi la inceput

ellanik, mersic de raspuns, intentionez sa-i inscriu la particulara, dar vreau program scurt, asa ca oscilez intre tom &gerry si cea din parcul tabacariei, din teatrul de vara soveja...scriu pe fuga acum, scuze...problema la mine e ca diferenta de varsta intre copii este f. mica, fata are 3 ani si baiatul 2 ani si aproape 2 luni, ceea ce ma face sa mai las fetita acasa ca sa nu sufere fratele ei si oricum aceste 2 gradi primesc de la 3 ani jumatate...oricum am citit ca varsta optima pentru gradi e de 4 ani...pareri si pareri....vroiam sa-i inscriu la gradi de stat amicii, nr. 12, dar am renuntat momentan la idee...spune-mi daca poti parerea ta in cazul aratat, e optim sau nu la aceste gradi si daca ar fi bine sa-i duc pe amandoi la aceiasi grupa, as vrea sa fie mereu in aceiasi clasa...sper ca ai inteles, revin mai incolo, acum trebuie sa plec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA!

LA MULTI ANI DANDUSA

Felicitari Floricel pt vestile bune de la eco!

Dana multam de galerie vad ca inca nu da semne ca ar vrea fetita noastra sa iasa in lumea mare....maine dimineatza ma mai duc sa-mi controleze doar colul, si apoi stabilim cel mai probabil sa-mi provoace nasterea, pt ca am insistat noi sa nastem cu dr mea, care de pe 2 sept pleaca in concediu....deci mult n-ar mai fi
banuiesc ca nu ma va opri maine la nastere (nu mi-a zis sa vin cu bagaj...), asa ca mai intru sa va tin la curent....si daca nu mai reusesc, o sa rog fetele de la odisee sa va anunte si pe voi..

o zi frumoasa va doresc

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 1-5 ZILE!

nunta

Mergi la inceput