Gravidute si mamici de Constanta (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! andicu

Am vizionat pozele cu copilasii vostri...toti sunt niste scumpi. Abia astept sa-mi intalnesc si eu printzesele. Mai povestiti-ne traznai de-ale lor.

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Vroiam sa va intreb...voi ati facut caietul/cartea/albumul bebelusului? Merita? Eu as vrea sa achizitionez asa ceva dar deocamdata sondez piatza...ce am gasit pana acum mi se pare cam scump (35-60 ron unul) si nici nu m-a impresionat vreun model.

21+

odiseea noastra

Mergi la inceput

Si inca ceva...stiu ca s-a mai discutat dar am uitat . Unde sunt magazinele cu haine de gravide? Eu il stiu doar pe cel din Piatza Grivitei.

Dar perna pentru gravide stiti unde as putea gasi?

21+

odiseea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Multumesc mult dragelor !Larisel,Ioana,Adinutza,mamacita,Roxana,!

LA MULTI ANI ANDICU!Sa fi sanatoasa si fericita!Sa ai numai prieteni buni si oameni dragi alaturi si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata !

LA MULTI ANI,TIANA-MARIA! Sa fi sanatoasa si norocoasa si impreuna cu fratiorul tau sa luminati sufletul si viata parintilor vostri cu tot ceea ce realizati!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

eu mai cu intarziere, ca in weekend mi-a facut familia program...

La multi ani, Tania, sa fii fericita si multa sanatate femiliei tale!

La multi ani, Tiana, sa cresti mare si fericita!

fi-miu in sling a stat 10 secunde, pana i-a venit chef sa sara in cap (de altfel el nici in brate nu sta decat daca vrea sa ajunga undeva, altfel il iau in brate si el se arunca in jos ca intr-o piscina, cu bratele inainte)
in wrap nu am putut sa-l tin pe motiv de dureri de sani, care m-au durut la orice apasare pana am incetat alaptatul si inca vreo 2 luni... sper ca Crisis sa-si faca treaba mai bine cu el!

larisel, felicitari pentru fetite! se stie, sunt mono-zigote?
albumul bebelusului eu l-am primit cadou, cred poti sa-l pui pe lista de "si ce vrei sa-ti aducem pentru copil?" ca sa nu te trezesti cu mormane de haine care dupa 3 luni sunt deja mici.
l-am completat partial, ca am uitat sa scriu si nu am avut rabdare sa stau sa decupez si sa lipesc. plus ca detalii de genul cand a fost "prima plimbare" nu stiu, tin minte doar ca a trebuit sa duc lupte prelungi cu tat-su, ca cum sa scot copilul afara asa devreme. si in ziua aia era soare cand am plecat, si pana am ajuns la magazin, ningea. ca sa vezi.

asa ca acum tin blog (sau ma straduiesc) ca sa nu le uit, si apoi sa le trec in album ca eu stiu ce or mai face astia cu internetul pana mai incolo

Mergi la inceput

docdecap Gemenele sunt bi-amniotice si bi-coriale, desi acum cele 2 placente s-au unit si nu se mai vede ca au fost doua. Deci sansele ca ele sa fie identice sunt foarte mici.

21+

odiseea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Larisel, Tania, va multumesc de urari!

Tania, La multi ani pt ieri! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta !

La multi ani, Tiana! sa fii sanatoasa si fericita!

Eu ieri am fost la tara toata ziua, n-am avut nici net , nici timp de forumit. Am adus in sfarsit copilul acasa, drept pt care aseara, pe la ora 11.00 nu se mai dadea plecat la culcare, ii fusese dor de jucarii, puiul scump!

Larisel, felicitari pt fetite! ce frumos, o sa ai de pus la rochite si funditee!!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

ANDICU LA MULTI ANI!!
Iti doresc sa fii sanatoasa si fericita mereu alaturi de sotul si copilasul tau scump! Multi pentru voi!

Ioana 9+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Larisel,gasesti haine pt gravide si in CityPark sus la Mothercare dar sunt cam scumpisoare.Au redcueri acum dar nu semnificative.Tot acolo gasesti si perna pt gravide.
La multi ani sarbatoritilor

12+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

andicu iti doresc din suflet sa faci si tu o fetitza sau daca nu, macar un baietel

Mergi la inceput