Gravidute si mamici de Constanta (65)
Raspunsuri - Pagina 3
ellanik spune:
Larisel am fost la farmacie si nu au .Nu a stiut farmacista sa imi spuna pretul neavandu-l pe stoc.
Despre mine, toate bune.Azi am fost la morfo de trim I si masurarea de translucenta nucala .Aceasta din urma este de 1,3 adica super ok , stomac , prezent, inima cu 156bpm,col inchis de 3 cm , placenta inalta(su ceva de genul asta).Deja mi-a dat schema de reducere a utrogestanului si estrofemului si in 2 sapt scap de ele.Am dat sange si pt DT si vineri am rezultatul.Bebe e super voios .daca doriti sa il vedeti e aici
www.youtube.com/watch?v=dn0KQ-HkdcM&feature=channel" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=dn0KQ-HkdcM&feature=channel
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !
selen80 spune:
Seara buna! si multumesc de dedicatia de la inceputul capitolului, Ioana
Larisel, Ellanik, felicitari pt vestile bune de la eco, sa creasca sambureii frumos pana la 40 de saptamani (sau aproape 40..)
Crixia, bine ati ajuns acasa, fie ca Ana sa va umple inimile de bucurie! si multumim tare pt info despre clinica, se pare ca mai trebuie sa-mi mai scot din bagaje cate ceva ...le pusesem asa, just in case, ca nu stiam sigur......
o intrebare pt mamici...ce parere aveti de slinguri sau wrapuri? care din ele vi se pare mai bun, si care sunt diferentele esentiale intre ele? ati folosit asa ceva, said aca da, de unde le-ati luat si daca sunteti multumite..? multumesc
noapte buna va doresc
38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI!
nunta
larisel spune:
Gata am gasit clexan cu 69.9lei 10 fiole. O sa le iau pe urmatoarele pe reteta gratuita . Am mai dat si 8lei la policlinica pt prima injectie...Trebuie sa invat sa mi le fac singura sau mai bine il pun pe sotz...
La multi ani dady68!
La multi ani tiana de danaalex!
ellanik Felicitari pt rezultatele bune de la eco! Stiai ca se spune ca ar exista o legatura intre nr de bpm si sexul bb-lului? Cica la un nr mare de bpm ar fi fetitza, iar la un nr mai mic baietzel. La mine la primul eco nr era foarte scazut (in jur de 100), dar apoi crescut, iar acum este de 144, respectiv 143 bpm.
selen80 Uite un link cu www.wrap.ro/" target="_blank">prezentarea wrapului.
21+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
ioana_p76 spune:
La multi ani si din partea mea pentru:
DADY68!
SI
TIANA de DANAALEX!
Ellanik ma bucur mult ca bebe e bine! Am vazut si eu filmuletul cu bebe si apoi v-am admirat videoclipul de la nunta, foarte frumosi ati fost! Te cu drag pe tine si pe bebe!
Larisel felicitari pentru fetite! Va cu drag pe toate trei!
Multumesc tuturor care mi-ati scris liste de preturi, o sa le actualizez pe priuma pagina zilele astea cand voi avea dispozitie. ca in continuare sunt cam gretoasa, dar am descoperit un remediu, desu n-as fi crezut: mancatul. (in primele sapt de greata mi se parea imposibil sa mananc cand mi-e greata si sufeream mai tare) Deci de cele mai multe ori cand imi e greata imi e de foame (asa mi se pare mai nou) si daca mananc ceva ce poftesc atunci pe moment imi mai trece. Dar apoi revine iar. Oricum, cu toate starile astea ciudate de foame/greata/mancat am pus 2 kg de la inceputul sarcinii, sper ca nu e mult, avand in vedere ca am intrat in 3 luni.
va pe toate!
Ioana 9+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala
ellanik spune:
Ioana cred ca am uitat sa scriu ca DT la Synevo e 99 de lei.L-am facut sambata.Ai vazut bebe ce dansator?Stai putin ca mai ai un pic si o sa vii si tu cu filmulet.Abia te astept!
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !
madaluta spune:
larisel: felicitari pentru carucioarele roz...!De-abaia astept sa ne spuneti numele lor..
selen:uite aici blogul unei colege de forum ce se ocupa de confenctionarea si comercializarea slingurilor:http://poarta-ma.blogspot.com/
mai multe detalii cred k ti-ar putea oferi dandusa,angelique sau isidora pentru k ele chiar poarta asa ceva.le vei vedea de fapt si in fotografii pe blog. din ce am vazut eu, sunt incantate, mai ales de modelele reglabile cu inel.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
ADINUTZA spune:
La multi ani Tania! Iti doresc sa ai o viata senina si multe bucurii din partea fetitelor tale.
La multi ani Tiana! Copilarie fericita si alaturi de Tibi sa aduceti numai satisfactii parintilor.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC
mamacita spune:
La multi ani,Tania!
Crixia,felicitari, sa va traiasca printesa,am vazut-o si este adorabila!
larisel,felicitari,si pe voi v-am vizionat,pe dinauntru si pe dinafara!
De sling sunt interesata si eu,cu fetita mea de 2 ani care nu mai renunta la"bate"si nu utilizeaza carucior de mai bine de jumatate de an...
Noi am fost plecati.
Sarcini usoare si nasteri asijderea!
roxanalucia spune:
tania, la multi ani si multe bucurii!
crixia, sa va traiasca (ana)maria cea mica, dar si cea mare...
larisel...doua fetite...felicitari!
despre slinguri...eu nu am, mi-as dori, cu toate ca victor nu cred ca ar sta in el, cu atat mai putin sa doarma... dar mi se par foarte folositoare, mai ales in calatorii sau excursii, dar depinde foarte mult de copil, banuiesc. oricum, eu intentionez sa cumpar drept cadou pt fina mea si pentru prietenele care vor mai naste, cand va fi cazul.
ralina spune:
Eu am cumparat un sling de la Diana si sunt ffffffff incantata de el.M-a scos din multe situatii in care trebuia sa imi folosesc mainile dar sa tin si zana in brate.Theuta este incantata de el ,nu trebuie decat sa ma vada ca il scot si deja se bucura.Il recomand !O singura remarca...daca iti pasa de ce spun cei din jur (mai mult decat este cazul)pregatestete sa auzi tot felul de comentarii pe strada .
Pe scurt despre zana: merge de-a busilea ,se cocoata pe tot ce prinde ,are doi dintisori si vorbeste pe limba ei toata ziua.Avea 80cm si 9550kg la inceputul lui august.
Iar mami...a prins gustul cumparaturilor online....ultima comanda am facuto la minou.ro aseara.
De pe ce situri mai cumparati?
Thea,minunea noastra