Gravidute si mamici de Constanta (65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

larisel,nu sunt sigura ca medicamentul clexane nu mai e pe lista de compensate/gratuite.Stiu ca in 2008,in sept parca,s-au scos multe medicamente de pe listele de gratuitati pt gravide,implicit cele compensate.Nu stiu daca de atunci s-a mai schimbat ceva,insa stiu ca la vremea aia erau fete care faceau clexane si erau nevoite sa-l cumpere(chiar citisem aici pe forum).Ti-as recomanda sa intrebi si la farmacie,pt ca mie drita de fam imi dadea retete cu med compensate,insa med alea nu mai erau pe liste si ma trezeam la farmacie ca de fapt nu mai sunt compensate/gratuite.In plus am citit si de cazuri inverse,cand med de fam le spunea pacientilor ca acele medicamente nu mai sunt compensate,dar erau.Eu,ca sa nu umblu toata Cta dupa ele sunam la farmacii si intrebam.Apoi s-au scos de tot asa ca nu mi-am mai batut capul.
Eu am facut clexane doar in spital,dupa nastere,ca-i era frica dritei sa nu patesc ceva cu hipercoagulabilitate mea.
Dr.hematolog,mi-a spus ca aspenterul e suficient,desi cu tot cu aspenter valorile mele la analize erau proaste...pe care le repetam cam la 2 sapt asa.
Sarcina usoara si numai bine.
Eu sper sa fie totusi pe lista de gratuitati,ca e tare scump.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Crixia,sa-ti traiasca fetita.E superba.
Sincer,ma bucur ca s-au deschis si la noi maternitatile astea private,am vazut pozele si am citit ce ai spus si imi prind bine informatiile atat pt mine(pe viitor asa)cat si pt prietena mea care-i gravidutza de curand :)
Nu spun cat am cheltuit eu in spital si vba aia nu m-am ales cu nimic..ah,ba da..cu nervi si o depresie crunta...Bine ca a trecut.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Da Leditia, eu chiar pot spune ca am simtit ambele "medii". Daca in Spital incerci sa faci orice ca sa ai parte de tot ce este normal, la privat n-ai timp sa te gandesti!
Cand am nascut in 2003 vreau sa va spun ca am avut parte de conditii bune, atat cat putea oferi spitalul de stat la vremea aceea.

Completez
Pt mama: camasa de noapte si papuci de unica folosinta; hrana, functie de recomandarile medicale. Eu am avut parte intr-o zi de un ceai, o supa si un iaurt, iar in zilele urmatoare meniu complet. A fost ff bine ca s-au gandit ce sa ofere si atunci cand trebuie ceva special.
La externare am primit cadou un dvd cu filmarea sosirii pe lume a lui bb...operatia, ingrijirea lui bb in primele minute de viata.
Plata se face in a 2-a zi de cazare.

Orice intrebari aveti, nu ezitati! Pe PM sau aici, sper sa am timp sa va raspund!
AM restante pe acest topic, sper sa imi revin curand si sa tin pasul cu voi!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Crixia saru'mana mult de tot pt informatii.Deci practic nu trebuie sa te duci cu tot arsenalul de lucruri de care am citit pe la alte fete?Daca vrei sa nasti cu dr tau cum se procedeaza ?Vine la cerere sau...

11+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Suntem doua fetitze dezvoltate uniform si aproape la fel, avem 350g fiecare, dna dr ne-a masurat toate organele si oscioarele...suntem in grafic. Mami si tati sunt foarte fericti...tati era asa emotionat pt ca a fost prima intalnire. Acum asteptam sa se hotarasca asupra numelor noastre. Am si pozat...cine vrea sa ne vada ne gaseste la semnatura la "odiseea noastra".


21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

crixia Multumim de informatii...din cate zici tu acolo bagajul nu ar trebui sa fie prea mare. Cum te mai simti dupa operatie? BB papa bine? Asteptam numai vesti bune de la voi si binenteles...poze.
A..mai vroiam sa te intreb ceva. Ai recoltat celule stem?

leditia Am cautat deja in 3 farmacii si nu am gasit. Poate am noroc astazi...am aflat ca ar costa totusi 70 lei 10 fiole, ceea ce oricum ar fi mai acceptabil. Iar doctoritza de familie le-a gasit la gratuite dar nu stia ca pret daca ma incadrez sa-mi dea (reteta nu trebuie sa depaseasca valoarea de 300 lei; altfel e nevoie de stampila medicului specialist)...asa ca abia luni cred ca voi primi si reteta.




21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Informatii utile - pretzuri actualizate eco dr Carmen Ciufu
- eco pelvis cu sonda transvaginala - 80lei
- eco trim I sarcina - 170lei
- eco trim I sarcina gemelara - 250lei
- eco trim II sarcina fara/cu 3/4D - 220/320lei
- eco trim II sarcina gemelara fara/cu 3/4 D - 350/450lei
- eco trim III sarcina - 220lei
- eco trim III sarcina gemelara - 350lei
- eco de control - nu se plateste






21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Larisel,au la sensiblu.Am fost eu aseara sa iau lapte lu' fii-miu si am intrebat.Si da,mi-a zis ca e vreo 70 ron(parca 69,9,deci pe acolo),dar sincer n-am intrebat daca e per fiola.Am intrebat dk are si cat mai costa.10 fiole la 70 ron e rezonabil zic eu.Uite ca am uitat sa intreb si daca sunt la gratuite/compensate.Dar daca tu zici ca sunt,cu atat mai bine,ma bucur.
Ma bucur ca v-ati vazut fetitele si sunt bine.Mi-aduc aminte cu ce emotie mergeam si eu la dna dr Ciufu.Si cu ce nerabdare.As fi luat-o acasa..si pe ea si aparatul.Apoi veneam acasa si ma mai uitam cateva ore si pe CD-ul cu poze si filmulete pe care mi-l dadea.
Am vazut si pozele,sunteti frumosi.Si mi-au placut tare mult si florile din curte.
we placut tuturor.


POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bine v-am regasit!

Ellanik, ce dr te urmareste?
Da, eu am nascut cu medicul meu, adica l-am anuntat ca s-a rupt apa, mi-a zis sa merg la clinica sa ma consulte cine e de garda, caci vine si el imediat. Asa a fost, a venit special pentru mine. Operatia a facut-o impreuna cu medicul de garda al clinicii, adik dr. Coralia Stefanescu.

Nu am recoltat celule stem. Nu stiu daca aici v-am spus povestea mea, dar fiind purtatoare de virus Hepatita B a fost necesara cezariana, spre sf.sarcinii copilul nu s-a intors, deci, inca un motiv pt operatie. Revenind la celule, din cate m-am informat, situatia este relativa, nu prea se practica recoltarea si pastrarea celulelor virusate.
Cred ca cele care au recoltat au sosit la nastere cu kit-ul lor. Clinica colaboreaza cu Biogenis, dar cred ca sunt deschisi si catre alte firme.

Sper sa imi permit sa revin cat mai des!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Wow Larisel, fetite!!!Ce frumooos!Sa va traiasca si sa fie sanatoase.Uite, ies afara si intreb de clexane daca au sub noi.Avem o farmacie super dotata .Si vezi ca dna L iti poate pune stampila pe reteta ca are contract cu Casa de Sanatate.Vin imediat si te anunt.

11+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput