Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 21
aris26 spune:
ada - eu eram aia cu 3litrii de suc de morcov la copil
nici mie pediatra nu mi-a spus sa-i dau asa mult. am crescut eu treptat de la mine putere pt ca oricum nu bea lichide. ceai nu mai vreau eu sa-l invat si apa, mai mult de 20ml/zi nu bea. oare ii face rau sucul de morcov???hmmm...uite ca nici nu m-am gandit
daca nu il mai pot oprii?! e groaznic sa refuzi copilul mai ales acum cand a inceput sa inteleaga si sa ceara ce vrea. o sa-i dau totushi mai putin incepand de azi, oricum trebuie sa incep sa il combin cu mar.
hai ca am limbarita, l-am pus pe pitic in masina sa mergem pana la poshta ca mi-a venit gelul gingival comandat dar era inchis
mi-au adus avizul ieri la ora 18 si acum zace gelul meu in poshta inchisa pana luni
ce ma enervez....se vede deja si al doilea dinte de jos...sa vezi circ pe noi pana sparge gingia
partea buna e ca pana la poshta si inapoi a adormit gandacul. poate ar trebui sa fac ordina prin casa nu sa stau pe forum????hmmm...stiu si eu
25 martie 2009
pisigri spune:
Kea, gind la gind. Si eu vroiam sa intreb daca mai e cineva care adoarme ca noi: in brate, pe umar, leganata-dansata. Si ziua, si seara. Noaptea - adica la 5 dimineata - ajunge sa o mufez linga mine. Nu mai adoarme la sin, niciodata, si nu mai sta la sin decit cit maninca. In continuare nu accepta nici un fel de suzeta.
Si mai vroiam sa stiu daca mai sint bebelusi care sa se smiorcaie pt fiecare pirtzuletz. Ca la noi nu trece nici unul neanuntat, fie cu niste miriieli, fie de ne stie tot blocul...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Buna dimineata si de la noi!Din pacate pentru mine, Eva a fost matinala astazi, mi-a dat trezirea la 8
, iar acum ea isi face somnul de frumusete
, iar eu casc ochii pe DC, ca am baut un ness cu lapte si nu mai am somn. Eu sunt in ceata in cele din urma cu Humana 1/2. Ia uitati ce mi-au scris mie cei de la Vavian Pharma:"Formula de lapte Humana 1 a fost modificata si de aceea aceasta se administreaza pana la varsta de 6 luni, urmand ca de la 6 luni sa folositi Humana 2.Multumim.Cu stima,-- Alexandra CraciunVAVIAN Pharma"Off, aveam atatea de spus si nu mai retin nimic. Ma bucur ca a venit Bogdana cu vesti bune, o asteptam si pe Monica la fel. Am vazut poze cu Keutul - superbe, mai vrem!De inotatorul lui Aris nu am ce sa spun, sunt speechless, e incredibil cum se balaceste el acolo, sunt
Avem o noua ghiocica- Malina, ce nume frumos, bine-ai venit!Ayla, multumim pentru noul cont de poze. Am si eu o intrebare: cum micsorez pozele? Ca eu am putine, dar cred ca sunt cam mari.Ma mai gandesc ce mai aveam de spus si revin!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Hai ca am vrut sa ma bag sa deschid capitol nou, dar e deja una dintre fete logata pe contul comun, asa ca mai bat un pic campii pe-aici.Noi am fost ieri la tara si Eva s-a comportat binisor in prezenta strabunicilor, dar cand ne-am intors am lasat-o la bunicii ei, care dupa o ora m-au sunat disperati ca nu stiu ce are fata de plange non stop. Am fugit repede sa o recuperez, nu stiu ce-a avut, poate i-am schimbat programul cu drumul? Ca de dormit a dormit pe masina si la dus si la intors si a fost chiar vesela. Anyway, am reusit ieri sa fac luna casa, mi-au ramas doar geamurile nesterse (as putea sa le sterg acum ca tot doarme fata, dar am o leneeee), am schimbat pana si pamantul la flori-is tare mandra, ca nu a mai fost asa curat in casa de dinainte sa se nasca Eva.Eu despre diversificare nu am nimic de spus, am zis ca incep dupa 1 septembrie, asa ca deocamdata ma documentez.Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Fetelor, v-am zis ca azi am fost la coafor? Am uitat Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |

Ana-Maria, mami de
aris26 spune:
am dat acum o cautare dupa suc de morcov si m-am ingrozit ce posturi agresive aici pe dc la parintii intreaba.brrrr...bine ca macar aici la noi in grup nu e asa ca eu una nu mai eram de mult pe forum
25 martie 2009
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Dyana, daca ai tendinta de a face keloid, nici cimeonsilul nu te prea ajuta. Cimeonsilul are si banda compresiva, care impiedica formarea cheloidului. Dar nu ai operatia jos, in chilot? Cu ce te deranjeaza de te necajesti asa? |
iti dai sema ca nu o vede nimeni acolo, dar nu vreau sa mai creasca ca ma si mananca rau cand creste

; si nu e prea placut sa mergi pe strada si sa ai o mancarime de iti vine sa te scarpini de copacdiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
petrean spune:
| citat din mesajul lui ADA1974 'Neata fetelor. Mi-am adus aminte ce vroiam sa mai spun ieri Si eu tot cu suc de morcov am inceput si urmeaza sucul de mar, apoi combinate, apoi nu stiu.... ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).POZE da..nu se face abuz de suc de morcov..sa nu faca avitaminoza..si sa ia culoarea portocalie in obraji |
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
aris26 spune:
ana-maria - eu zic sa mai stam un pic cu humana 2. sa treaca de 5 luni si apoi putem sa le introducem treptat, incet incet. ast daca dau semne ca nu se mai satura.
bine al meu da deja de mult timp,dar vad totushi ca de foame ii tzine pt ca a incept sa manance la minim 4 ore. sa nu va zic ca intr-o zi a avut pauza intre mese de aproape 14 ore timp in care a baut doar 30ml noaptea
.
mai fetelor si ai vostri sunt asa pofticioshi? ca eu nu pot sa bag nimic in gura. nici cu caini nu patesc asa. daca duc cana de cafea la gura se agita si se intinde sa vada si el ce beau eu acolo fara el.
ana-maria - matinala la 8???hahahha ma faci sa rad. pai eu pana la 8 terminasem o cana de ness
si la mine e la fel. el doarme sa se faca mare si eu sunt treaza treaza dupa atata cofeina
. ma bucur ca v-a distrat filmuletul. apa si catzeii sunt slabiciunea lui. indiferent cat de mare e supararea daca il duc in baie sau la catei ii trece instantaneu. la catei le povesteste cate in luna si in stele...cu mine nu vorbeste atata
incep sa fiu geloasa
25 martie 2009

Gigelica,mami
de 
30 martie 2009
Sophia-Maria (18.03.2009) si
Ana-Gabriela (12.02.2005).