Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

vaaai fetelor imi fac copilul portocaliututa mai sunt.
imi place mie culoarea asta dar nu la bebelushi
gata,m-am potolit. maxim 60ml chiar daca o sa ma bata fi-miu

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza, gigelica dc tot elci la tecuci..vezi ca eun parc superb...cu animalute si plante...a fost vara-mea din focsani sapt trecuta

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Daaaaaaa, este super parcul. Nici un oras mare nu are asa minunatie. Si cand te gandesti ca e instrumentat si aranjat de un fost puscarias,nu are nico clasa. Il are insa pe Marian, un corb vorbitor, sau papagal.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui mart.apr09

Haideti aici, la Capitol NOU!!!

nu e bun linkul pt capitol nou
aris..ieri am mancato inghetata..si catalin al meu..lingea in gol..cum mancam eu

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974

'Neata fetelor.
Mi-am adus aminte ce vroiam sa mai spun ieri : eu stiu ca suc de morcov nu se da prea mult la bb (in jur de 30 ml, oricum nu 100 ml), poate mai stiu si alte fete.
Si eu tot cu suc de morcov am inceput si urmeaza sucul de mar, apoi combinate, apoi nu stiu....

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
POZE

cate zile ati dat suc de morcov? Cumva da constipatie la bb?

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buba spune:

Va multumim pentru primire. Pupam toate mamicile si piticii.
Eu din pacate nu am avut decat o luna jumatate lapte, dar si in aceasta luna suplimentam pentru ca fata mea nu se satura si tot timpul era maraita (cum ii dadeam suplimentul se linistea instantaneu). Este foarte cuminte: de dormit adoarme singurica (ce-i drept cu suzeta - am incercat 8 feluri de suzete pana am ajuns la una pe care sa o accepte). Diversificarea am inceput-o la 3 luni si o saptamana. Am inceput cu suc de mar in primele 3 zile, iar in a 4-a zi i-am dat si putin mar. Apoi am incercat putin suc de morcovi si nu l-a vrut. In urmatoarele zile i-am dat suc de portocale, dupa care am revenit la sucul de morcovi si l-a acceptat. Pe urma am inceput sa le combin. Cu supa avem ceva probleme: cat i-am dat numai supa a fost ok, manca si 120 ml. In momentul in care am inceput sa pasez nu prea a mai vrut. Acum a inceput sa mai manance cat de cat (pentru azi i-am facut supa crema de legume - sper sa ii placa). In fiecare zi imi bea din biberon cate 100 ml suc de fructe (portocala, mar, para) amestecate. Dimineata ii mai dau si cereale sau piure de fructe si completam cu lapte daca nu se satura sau daca nu mananca foarte bine.
Ieri am fost la vaccinul de 4 luni. Avem 62 cm si 6kg.
Deocamdata atat despre buburuza mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui mart.apr09

Haideti aici, la Capitol NOU!!!

nu e bun linkul pt capitol nou
aris..ieri am mancato inghetata..si catalin al meu..lingea in gol..cum mancam eu

Poze gemeni

Povestea noastra

Ups...am reparat. Reiau:
Capitol NOU!!!

Mergi la inceput

ok anamariame

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974

'Neata fetelor.
Mi-am adus aminte ce vroiam sa mai spun ieri : eu stiu ca suc de morcov nu se da prea mult la bb (in jur de 30 ml, oricum nu 100 ml), poate mai stiu si alte fete.
Si eu tot cu suc de morcov am inceput si urmeaza sucul de mar, apoi combinate, apoi nu stiu....

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).
POZE

cate zile ati dat suc de morcov? Cumva da constipatie la bb?

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

morcovul fiert constipa..cel in suc eu stiu ca nu

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Kea, gind la gind. Si eu vroiam sa intreb daca mai e cineva care adoarme ca noi: in brate, pe umar, leganata-dansata. Si ziua, si seara. Noaptea - adica la 5 dimineata - ajunge sa o mufez linga mine. Nu mai adoarme la sin, niciodata, si nu mai sta la sin decit cit maninca. In continuare nu accepta nici un fel de suzeta.

Si mai vroiam sa stiu daca mai sint bebelusi care sa se smiorcaie pt fiecare pirtzuletz. Ca la noi nu trece nici unul neanuntat, fie cu niste miriieli, fie de ne stie tot blocul...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Si noi, si noi

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput