Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
Adee spune:
Tufete am si eu o intrebare. Cu ce ati inceput diversificarea ? Cred ca renunt la alaptat exclusiv pana la 6 luni, pt ca Ariana a luat in ultima luna numai 250 g si a inceput de cateva zile sa se trezeasca pe la 3 noaptea, si cere papa cam din 2 in 2 ore (de la 1 luna nu se mai trezeste noaptea ca sa pape), deci ma gandesc ca poate nu se mai satura. Am cumparat steamer si storcator de fructe, deci suntem pregatiti de diversificare, numai ca nu stiu cu ce sa incep![]()
Noapte buna
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
rivali spune:
Neta' !
Ce matinala sunt!
S-a trezit ragalia mica sa pape si nu am mai putut adormi.
Am vazut ieri razatoare din sticla 7 ron la un magazinas din cartier.
Poze
rivali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 fetelor stiti vreun tratament pentru cheloid (cicatrice umflata si rosie)?? am facut pe cicatricea de la cezariana un mic cheloid, si as vrea sa-i dau in cap pana nu creste mai mult; singurul care-mi inspira ceva incredere este un gel, cimeosil, dar e 200 ron la 14g ![]() ![]() ; daca stiti altceva, astept sugestii; altfel ma infgig si-l iau, ca nu vreau sa creasca mai mult ![]() |
Eu am dermatix la acelasi pret, este bun, isi face treaba. eu dupa prima cezariana am facut o cicatrice fff urata. Acum am folosit Dermatix din prima luna si vad ca nu a mai crescut.
Poze
aris26 spune:
alina.n - cel ma simplu e sa opresti incet incet alaptarea. adica scoti din san de fiecare data din ce in ce mai putin. nu golesti niciodata sanul. intr-o luna maxim ramai fara lapte. asa scapi de pastilele cu hormoni(eu fug de hormoni ca dracu de tamaie). si da, intra o data cu alocatia. si eu tot in sect3.
gigelica - nu cred ca e o idee buna vit k daca ai fibrom.
simina - puiule ti-am trimis la un moment dat un mail pe adresa ta de yahoo cu pozele cu bagajul si o lista. l-ai primit??? ma gandesc ca a intrat in spam si nu l-ai vazut
.
lisbeth - in cel de lemn nu se loveste cu capul de spatar? ca la mine de asta a picat nr. 1. hhhh si vad ca au facut exact acelash lucru amandoi baietii nostrii
au gustat scaunul
dyana - se numeste contratubex e f bun. se da in chirurgia estetica
buba - sunteti bine venite
kea - multumim de aprecieri. adevarul e ca nici eu nu ma satur sa il vad in cada. e cel mai fericit copil in apa. il scot cu fortza mereu ca imi e frica ca o sa oboseasca rau. referitor la adormit la noi s-a reglat cat de cat. important e sa fi atenta cand ii e somn, sa nu incerci sa il culci prea devreme dar nici sa-i fuga somnul nu e bine.al meu adoarme mai nou in carucior cu sau fara o jucarie muzicala, dupa 10 min il iau in brate si il basculez in pat. dar semnele de oboseala sunt f importante...pt ca uneori ii e somn la 8.30 altadata nu il ia somnul nici la 11. daca ma chinui sa il adorm la ora fixa mai rau ma chinui si ma obosesc.
mai am 4 pagini daca ma lasa piticul...am zis ca mai bine postez acum ca cine stie
25 martie 2009
aris26 spune:
daca suntem 100 de fete ingrup o sa primesti 100 de raspunsuri diferite. fiecare a inceput altfel. eu de exemplu am inceput cu suc de morcov dupa acre am trecut la suc de mar, acum am ajuns la mar pasat
| citat din mesajul lui Adee Tufete am si eu o intrebare. Cu ce ati inceput diversificarea ? Cred ca renunt la alaptat exclusiv pana la 6 luni, pt ca Ariana a luat in ultima luna numai 250 g si a inceput de cateva zile sa se trezeasca pe la 3 noaptea, si cere papa cam din 2 in 2 ore (de la 1 luna nu se mai trezeste noaptea ca sa pape), deci ma gandesc ca poate nu se mai satura. Am cumparat steamer si storcator de fructe, deci suntem pregatiti de diversificare, numai ca nu stiu cu ce sa incep Noapte buna ![]() purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze |

25 martie 2009
petrean spune:
neatza, gigelica dc tot elci la tecuci..vezi ca eun parc superb...cu animalute si plante...a fost vara-mea din focsani sapt trecuta![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
ADA1974 spune:
'Neata fetelor.
Mi-am adus aminte ce vroiam sa mai spun ieri
: eu stiu ca suc de morcov nu se da prea mult la bb (in jur de 30 ml, oricum nu 100 ml), poate mai stiu si alte fete.
Si eu tot cu suc de morcov am inceput si urmeaza sucul de mar, apoi combinate, apoi nu stiu....
rivali spune:
| citat din mesajul lui aris26 dyana - se numeste contratubex e f bun. se da in chirurgia estetica |
si mie mi l-a recomandat un medic dermatolog dar nu am apucat sa il cumpar. Este mult mai ieftin si am inteles ca destul de bun
Poze
rivali spune:
| citat din mesajul lui ADA1974 Mi-am adus aminte ce vroiam sa mai spun ieri |
mi-a zis 50-60 ml
eu am inceput cu cereale pt ca nu prea ia in greutate, altfel incepeam cu sucul de morcov, mar, piersica
Poze