Burtici fericite de septembrie-octombrie (162)
Raspunsuri - Pagina 15
NelaM spune:
Elena, multumim frumos! Suntem si noi in randul lumii de-acuma! 

Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila ola fetili, felicitari CLODUTE SI BINE AI VENIT, KAROLINA!! eu, tot cu mancarimile mele, abia astept sa vina marti sa scap ca simt ca nu mai pot ![]() ![]() , am fost eu viteaza pana acum, asta mi-a pus capac . acum, ca bonus, mi-au aparut si bube pe picioare, mancacioase desigur ...is terminata cu treaba asta, ma bag iar la un dus...si la 1 plec la doctor si dupa aia o sa raman la munca pana la 6 ca n-are cine sa ma aduca acasa...cum naiba m-oi scarpina eu in biroul ala...nu stiu... dar mai e un pic.... a, am uitat sa va zic, mi-am refacut hemograma, stiti ca aveam hemoglobina deosebit de mica.....ei bine, a crescut, era inainte 8.9 iar acum e 9. fain a??? dupa tone de fier pastile si fiole turnate in mine... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si ![]() AMR 4zile - azi e ultima zi de vineri ca 3in1 |
Techila
mai rezista umpic! Oricum esti o eroina! Mi-as dori si eu sa ajung la 36-37 saptamani ca tine...si cu asa pestisori in burtica de cate 3 kile
KIKI
34+
si 
Poze KIKI
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Buna dimineata ![]() Felicitari Clodute!!!!![]() ![]() Karolina,bun venit pe lume!!! ![]() Eu nu ma simt prea bine,de dimineata am incontinuu senzatia ca , curge ceva Ma dor mameloanele f tare cand le ating,si am facut si diaree Cred c-am pus-o My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 38+, cu -Razvan_ AMR 4 zile![]() |
Oare se pregateste ceva?
KIKI
34+
si 
Poze KIKI
anco spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Buna dimineata ![]() Felicitari Clodute!!!!![]() ![]() Karolina,bun venit pe lume!!! ![]() Eu nu ma simt prea bine,de dimineata am incontinuu senzatia ca , curge ceva Ma dor mameloanele f tare cand le ating,si am facut si diaree Cred c-am pus-o My family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 38+, cu -Razvan_ AMR 4 zile![]() |
eu cred ca sunt semnele asteptate
anco
36+
???? si 
poze
alex25 spune:
Referitor la cezariene:
Mary - parca era 25.08
Monica - zicea ceva de miercuri 26.08
Poate ne mai lumineaza cineva, dar parca eu asa imi aduc aminte.![]()
----------------------------------------------
Alexandra
34+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
techila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiki_cri
Techila mai rezista umpic! Oricum esti o eroina! Mi-as dori si eu sa ajung la 36-37 saptamani ca tine...si cu asa pestisori in burtica de cate 3 kile![]() KIKI 34+ si ![]() Poze KIKI |
uai kiki, dar niste poze mai recente cu marsupiul tau nu mai pui si tu??? ai ramas la fel de gazela???
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze
si 
AMR 4zile
- azi e ultima zi de vineri ca 3in1
aidaciolac spune:
hehehe alecsxa0208 atunci sa aveti un weekend cat mai intens
dar sa ai si bagajelul la indemana ![]()
Adela usor scumpa ca nu mai este mult pana luni , dar te rog daca este ceva sa mergi neaparat la inlocuitor ca nu e de joaca si nu se merita si nu poti sa stii , e posibil sa iti placa mai mult decat iti place dr ta ![]()

brrrr croco si mergi la control fara bagaj(?)
eu nu prea m-as risca la saptamanile tale sa merg fara mai ales ca ai zis ca drumul va fi o provocare 
alex si pe mine ma ia transpiratiile cand le vad semnaturile
, auzi , oare noi ajungem acolo?
brrrrr , nici noi n u mai avem mult 
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
kiki_cri spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
uai kiki, dar niste poze mai recente cu marsupiul tau nu mai pui si tu??? ai ramas la fel de gazela??? Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si ![]() AMR 4zile - azi e ultima zi de vineri ca 3in1 |
Techiluto, am ceva...de ieri...hai ca le pun acusica.
KIKI
34+
si 
Poze KIKI
mary_07 spune:
Sunt varza
.Cat am turuit eu ca vreau sa nasc,vreau sa nasc si acu' ma ia panica (emoticon care isi roade unghiile).
Contractii sau dureri de burta n-am (deocamdata) asa ca stau linistita![]()
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
38+, cu
-Razvan
_
AMR 4 zile
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Poate nastem impreuna, ar fi super ![]() ![]() |
sunt culmea azi
chiar si Laci a zis ca azi fac eu o boacana ceva Aida ... 35+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine