Burtici fericite de septembrie-octombrie (162)
Raspunsuri - Pagina 15

NelaM spune:
Elena, multumim frumos! Suntem si noi in randul lumii de-acuma!
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!

kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila ola fetili, felicitari CLODUTE SI BINE AI VENIT, KAROLINA!! eu, tot cu mancarimile mele, abia astept sa vina marti sa scap ca simt ca nu mai pot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si la 1 plec la doctor si dupa aia o sa raman la munca pana la 6 ca n-are cine sa ma aduca acasa...cum naiba m-oi scarpina eu in biroul ala...nu stiu... dar mai e un pic.... a, am uitat sa va zic, mi-am refacut hemograma, stiti ca aveam hemoglobina deosebit de mica.....ei bine, a crescut, era inainte 8.9 iar acum e 9. fain a??? dupa tone de fier pastile si fiole turnate in mine... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze ![]() ![]() AMR 4zile ![]() |
Techila

KIKI

Poze KIKI

kiki_cri spune:
citat din mesajul lui mary_07 Buna dimineata ![]() ![]() ![]() ![]() Karolina,bun venit pe lume!!! ![]() Eu nu ma simt prea bine,de dimineata am incontinuu senzatia ca , curge ceva ![]() ![]() Ma dor mameloanele f tare cand le ating,si am facut si diaree ![]() Cred c-am pus-o ![]() My family ![]() ![]() ![]() _ Melania, ![]() ![]() si ![]() ![]() _ ![]() ![]() |
Oare se pregateste ceva?

KIKI

Poze KIKI

anco spune:
citat din mesajul lui mary_07 Buna dimineata ![]() ![]() ![]() ![]() Karolina,bun venit pe lume!!! ![]() Eu nu ma simt prea bine,de dimineata am incontinuu senzatia ca , curge ceva ![]() ![]() Ma dor mameloanele f tare cand le ating,si am facut si diaree ![]() Cred c-am pus-o ![]() My family ![]() ![]() ![]() _ Melania, ![]() ![]() si ![]() ![]() _ ![]() ![]() |
eu cred ca sunt semnele asteptate

anco

poze

alex25 spune:
Referitor la cezariene:
Mary - parca era 25.08
Monica - zicea ceva de miercuri 26.08
Poate ne mai lumineaza cineva, dar parca eu asa imi aduc aminte.
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase

techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kiki_cri
Techila ![]() ![]() KIKI ![]() ![]() ![]() Poze KIKI |
uai kiki, dar niste poze mai recente cu marsupiul tau nu mai pui si tu??? ai ramas la fel de gazela???
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze

AMR 4zile

aidaciolac spune:
hehehe alecsxa0208 atunci sa aveti un weekend cat mai intens dar sa ai si bagajelul la indemana
Adela usor scumpa ca nu mai este mult pana luni , dar te rog daca este ceva sa mergi neaparat la inlocuitor ca nu e de joaca si nu se merita si nu poti sa stii , e posibil sa iti placa mai mult decat iti place dr ta
brrrr croco si mergi la control fara bagaj(?) eu nu prea m-as risca la saptamanile tale sa merg fara mai ales ca ai zis ca drumul va fi o provocare
alex si pe mine ma ia transpiratiile cand le vad semnaturile , auzi , oare noi ajungem acolo?
brrrrr , nici noi n u mai avem mult
Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

kiki_cri spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
uai kiki, dar niste poze mai recente cu marsupiul tau nu mai pui si tu??? ai ramas la fel de gazela??? Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze ![]() ![]() AMR 4zile ![]() |
Techiluto, am ceva...de ieri...hai ca le pun acusica.
KIKI

Poze KIKI

mary_07 spune:
Sunt varza.Cat am turuit eu ca vreau sa nasc,vreau sa nasc si acu' ma ia panica (emoticon care isi roade unghiile).
Contractii sau dureri de burta n-am (deocamdata) asa ca stau linistita
My familyPoze cu noi
_
Melania, de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 38+, cu
-Razvan
_AMR 4 zile

aidaciolac spune:
citat din mesajul lui lutoniana Poate nastem impreuna, ar fi super ![]() ![]() |

Aida ... 35+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine