Burtici fericite de septembrie-octombrie (162)
Raspunsuri - Pagina 14
alex25 spune:
Asta ma intrebam si eu acum: DE CE MAMA DRACU NU POT NASTE AICI??? Adica cum vine asta??? Ce, e pe vrute, nu e spital de urgenta, nu m-a urmarit un dr de acolo, si chiar daca nu m-ar fi urmarit....CUM ADICA??
Ammmmm, ammmmmmmaaaaammmmm
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
mary_07 spune:
Techila,acelasi lucru vroiam sa-l zic si eu nu-mi vine-a crede cata indiferenta. Pai si daca erai dilatata de jumatate si cu contractii dese si dureroase,ce naiba faceau? Te lasau de izbeliste?.
Slava Domnului ca n-a fost nevoie sa ramai acolo
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 38+, cu -Razvan
_
AMR 4 zile
NelaM spune:
Roxxy, doamne fereste! Bine ca nu a fost sa fie acuma!
Eu cred ca muream cu ei de gat daca auzeam ca nu ma pot primi sa nasc acolo...
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
DanaDam spune:
Buna fetelor!
Si eu va citesc in fiecare zi, dar avand in vedere ca piticul meu Eric imi ocupa tot timpul nu am cum sa va scriu. Vreau sa va anunt ca si noi suntem programati la cezariana in intervalul 2-4 septembrie la spitalul Municipal cand o asteptam pe pitica noastra Andreea-Maria. Va tinem la curent cu data exacta si ora. Felicitari tuturor mamicilor si bebeciosilor!!!!
Dana - mami de Eric- Andrei DN 12.01.2008 si lu' mamica Andreea-Maria DNP 10.09.2009
[http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=10&babycount=1]
Roxxy80 spune:
BINE AI VENIT, KAROLINA!!!!! FELICITARI PROASPETEI MAMICI!!!!
Burticilor, eu am hotarat ca pana joia viitoare cand revine in tara doctorul meu sa stau mai mult in pat. O sa intru mai rarut. Puteti sa ma sunati oricand daca vi s eface dor de mine. O s aincerc sa mai intru sa mai scriu cate un mesaj, dar chiar vreau sa stau cumintica pe cat pot. Nu vreau sa nasc mai devreme de 38 de saptamani.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alecsxa0208 Alex25 si Ellenutza,multumesc pt PM,in sfarsit sunt si eu in randul oamenilor.Acum intru in mailul comun sa vad ce-i pe acolo. Alex25,sunt in listuza: alecsxa0208 DN:02.08.1978; UM:29.11.2008; DPN: 12.09.2009 - Dr Octavian Rotaru, Sp. Elias M-am inscris eu de la inceputul odiseei,da n-am fost activa decat un pic la inceput,iar acum am revenit in forta. Aaaa,vad ca am DPN-ul 12.09,dar de fapt e 05.09,trebuie modificat. Fetelor,ce dragutze suntem noi ca ne stresam cu simptomele astea de nascare, si ne panicam din orice.Cred ca toate suntem terorizate de nastere prematura Si eu am fost,bine ca am ajuns oarecum la termen si am scapat de stres,de-acuma ce-o fi o fi.Dar pe la 32-36 sapt e cel mai nasol. 37 sapt+ cu Irina Maria |
sunt chioara si nici nu ma mir...scuze, dar la cate emotii am de pe acum nu te-am vazut.
Si mie mi-e frica de nastere prematura si nu stiu de ce, adica nu am nici un motiv clar: simptome nu am, colul e lung si inchis, burta nu a coborat sau nu ma pricep eu sa vad asta, contractii nu am avut decat nedureroase si rare, DAR, NEURONUL MEU, ce ma fac eu cu el??
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
NelaM spune:
citat din mesajul lui mary_07 Eu nu ma simt prea bine,de dimineata am incontinuu senzatia ca , curge ceva dar chilotul nu e ud decat f putin. L-am schimbat de 2 ori pana acum. Atunci cand se rupe apa vine mult lichid,nu? Ma dor mameloanele f tare cand le ating,si am facut si diaree Cred c-am pus-o My family Poze cu noi _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007) si 38+, cu -Razvan _ AMR 4 zile |
Mary, eu iti tin pumnii si daca o fi sa fie, facem iar galerie!
Sa dea dumnezeu sa fie bine!
Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!
Roxxy80 spune:
Pai nu va spun ce crize a facut maica-mea vitrega acolo. oricum nu cedam. Nu plecam de acolo ca doar nu ma lasau sa nasc pe hol.
citat din mesajul lui NelaM Roxxy, doamne fereste! Bine ca nu a fost sa fie acuma! Eu cred ca muream cu ei de gat daca auzeam ca nu ma pot primi sa nasc acolo... Nela, viitoare mamica de Ana, 34+ Manca-o-ar mama de strut! |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+
AMR 2-3 SAPTAMANI
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui Ellenuta hai ca pana recuperez eu, voi terminati capitolul .. fetelor cu cezariene programate .. trimiteti pe PM ziua, ora si spitalul sa va trecem pe prima pagina, da? pana acum am .. santorini 24 august ora 10.00 techila 25 august, euroclinic techiluta uff .. inca putin mami si scoti boraceii .. auzi .. spune-i sotului sa-ti ia de la farmacie o solutie mentolata .. o sa usture un pic dar e racoritoare . wow .. ce grasuna e karolina! super! alecsxa iti trimit acum parola de la mailul comun. intri acolo si e un mail cu datele de contact ale burticilor. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Elenuta, ce idee buna ai sa stim exact fetele programete la cezariana.
KIKI 34+ si
Poze KIKI
lutoniana spune:
Roxy eu nu prea ma pricep la oameni si nu pot spune ca pe tine te cunosc ...stiu doar ca daca voi avea fetita o va chema Maria ca pe papusica ta DAR tu ce fel de fire esti ?
Ai plecat pur si simplu acasa ?
Pai ce si-ar fi auzit aia de la mine .....dar nu la modul vulgar ci la modul normal ....atat cat sa subliniez ce vite incaltate sunt.
Ca sa nu va mai spun ce exemplar de sot am care in faze ca astea ii ameninta cu puscaria si cu procuratura
Offffff.....
Bine ca a trecut dar e tare trist sa se intample asa ceva
Bagajul il aveai gata ? la usa ?
Cea mai fericita 37 + cu