Burtici fericite de septembrie-octombrie (162)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Cristina si eu am Rh negativ....Stau in panica de 2 zile de cand am aflat si eu ca nu se gaseste in toata tara asta de kko Nu stiu ce sa mai zic...Sper doar intr-un noroc si fetita sa aiba Rh negativ desi vad ca e un ghinion sa ai negativ...

38s+ 3z cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Ca tot mi-am adus aminte de draguta de infirmiera care m-a ajutat cu umplutul sticlei mai mici...
Cand m-a adus de la operatie a venit la mine si foarte amabila..ma anunta ca a venit sa ia prosoapele pentru asistente..sa i le dau ei..
Eram cu ochii mari bineinteles ca nu am inteles ce vrea.
Apoi mi-a zis..pai prosoapele si sapunurile pentru asistente..moase..cum de nu le am ca trebuiau sa fie pregatite.
I-am spus ca nu auzisem de asa ceva si daca tot era vorba sa dau la moase dupa cum era obiceiul , tinand cont ca eu nu am avut moasa ci doctori care m-au operat nuinteleg de ce ar fi trebuit sa mai dau si prosoape. Ce sa zic ca a fost tare dezamagita ca nu poate sa "ma ajute" si a plecat imbufnata de abia am reusit sa o reintalnesc dupa foarte mult timp cand a avut bunavointa dupa mai multe insistente sa imi umple sticla cu apa.

Asa ca daca vreti puteti pregati si prosopelele si sapunuri asa cum cere datina. Sa aveti pentru moasa si asistentele care se ocupa de copil.

Iulia 33+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

Felicitari Clodute!!!!

Karolina,bun venit pe lume!!!

Eu nu ma simt prea bine,de dimineata am incontinuu senzatia ca , curge ceva dar chilotul nu e ud decat f putin. L-am schimbat de 2 ori pana acum. Atunci cand se rupe apa vine mult lichid,nu?
Ma dor mameloanele f tare cand le ating,si am facut si diaree
Cred c-am pus-o

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 38+, cu -Razvan

_

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

fetelor haideti sa il ajutam pe Alex,mai sunt f putini bani de strans dar f multi pentru parintii lui http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140720

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

De bine ce va spuneam ieri ca nu am nici un semn de nastere, azi-noapte am fost la un pas sa va anunt vestea cea mare, si anume ca ma pregatesc sa nasc. Din fericire, nu s-a intamplat.
Sa va povestesc: pe la 22.30 am baut un pahar de Icea Tea si am intrat in dormitor sa-l culc pe Matei, care, bineinteles ca nu avea chef de somn spre suprinderea mea. A adormit intr-un final pe la 24.30. Bineinteles ca ma luase si pe mine somnul, dar piciulina a inceput sa miste f f puternic de nu mai puteam sta pe nici o parte. M-am gandit imediat ca Ice Tea-ul are cofeina si ca am agitat printesa. Si tot misca, si tot misca, ca am inceput sa ma ingrijorez pt ca parca vroia sa iasa din burta. Am inceput sa am si o vaga senzatie de arsura. Pe la 1.30 a inceput sa mi se intareasca burta.
Contractiile erau insotite de vagi senzatii de durere, de fapt de un fel de presiune jos, de parca statea sa iasa. Pe la 2 m-am hotarat sa-mi monitorizez contractiile pt ca mi se pareau cam dese si am avut un soc sa vad ca aveau loc la 2-3 minute distanta, dar v-am spus durerile erau vagi. Insa aveam o mare dorinta de a merge la pipi. In fel aveam si un fel de frisoane. Am intrat in panica pt ca nu stiam daca e cazul sa merg la spital si sa-mi trezesc tot familionul (adica sa-i sun pe ai mei ca sa vina sa stea cu Matei). La insistentele sotului i-am sunat simi-au spus ca vin in 15 minute. Intre timp mi-am facut dus, m-am imbacat. Cand mergeam parca nu mai simteam nimic.
In masina am avut aproape non-stop burta tare. Am uitat sa va spun ca luasem un Nos-pa pe la 2.30, dar nu cedasera contractiile.
La Universitar am avut o experienta tare neplacuta. Sefa garzii nu a coborat. Dr meu e in concediu si mi-a spus ca daca se intampla ceva vin la spital, spun a cui pacienta sunt si cer cu seful garzii. Dupa vreo 30 de minute de asteptare a coborat o rezidenta care inainte de a ma controla mi-a spus ca daca sunt caz de nastere ei nu ma pot primi ci tb sa merg la alta maternitate. Mama mea vitrega a inceput sa faca crize cand a auzit, mie deja imi urcase tensiunea.
Concluzia: colul super inchis, lichid amniotic in cantitate normala, copil activ, si nu se stie de la ce am avut contractii. Mi-au facut injectie cu nos-pa si scobutile, contractiile au trecut si eu am ajuns acasa. Mi-au dat Gynipral, o tableta la 8 ore, alaturi de Utrogestanul pe care eu il iau zilnic. Cam asta cu mine....

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+

AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Roxxy, ce emotii, bine ca esti ok!

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Mai, da' vad ca se inghesuie lumea la nascut! Incep sa vina ingerasii!

VREAU SA VA INTREB CEVA, mi-am refacut analizele si acum mi-au iesit leucocitele 20, minimul fiin 10. Adica am vreo infectie pe undeva insa pe bune daca stiu unde sa ma caut...La sumar de urina au iesit rare leucocite, mi-am facut si exudat faringian...Pusca mea, nu stiu de unde rasare infectia asta...

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

eu cand aud experiante d-astea cu "nu puteti naste la noi in spitalul noastru minunat, va poftim sa nasteti pe camp" mi se ridica parul pe spinare....ma apuca toti dracii si toate mancarimile....bine ca nu erai de nascut....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (36+) de 2 putze si
AMR 4zile - azi e ultima zi de vineri ca 3in1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Apropo de lista initiala, nici eu nu-s in lista. Cine isi face un pustiu de bine sa ne treaca si pe noi?

Cu multumiri,

DN- 18.09.1976
DPN Anei 28.09.2009

Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!

DONE!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Alex25 si Ellenutza,multumesc pt PM,in sfarsit sunt si eu in randul oamenilor.Acum intru in mailul comun sa vad ce-i pe acolo.
Alex25,sunt in listuza:
alecsxa0208 DN:02.08.1978; UM:29.11.2008; DPN: 12.09.2009 - Dr Octavian Rotaru, Sp. Elias
M-am inscris eu de la inceputul odiseei,da n-am fost activa decat un pic la inceput,iar acum am revenit in forta.
Aaaa,vad ca am DPN-ul 12.09,dar de fapt e 05.09,trebuie modificat.

Fetelor,ce dragutze suntem noi ca ne stresam cu simptomele astea de nascare, si ne panicam din orice.Cred ca toate suntem terorizate de nastere prematura Si eu am fost,bine ca am ajuns oarecum la termen si am scapat de stres,de-acuma ce-o fi o fi.Dar pe la 32-36 sapt e cel mai nasol.

37 sapt+ cu Irina Maria

Mergi la inceput