Burtici fericite de septembrie-octombrie (162)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Roxxy ai hotarat bine sa stai mai mult in pat pana iti vine doctorul in tara...Nu mai comentez de atitudinea medicilor...eu vreau sa scap de nastere si ma rog la Dumnezeu sa nu mai calc prin spitale o perioada!

38s+ 3z cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

hehehe alecsxa0208 atunci sa aveti un weekend cat mai intens dar sa ai si bagajelul la indemana
Adela usor scumpa ca nu mai este mult pana luni , dar te rog daca este ceva sa mergi neaparat la inlocuitor ca nu e de joaca si nu se merita si nu poti sa stii , e posibil sa iti placa mai mult decat iti place dr ta
brrrr croco si mergi la control fara bagaj(?) eu nu prea m-as risca la saptamanile tale sa merg fara mai ales ca ai zis ca drumul va fi o provocare
alex si pe mine ma ia transpiratiile cand le vad semnaturile , auzi , oare noi ajungem acolo? brrrrr , nici noi n u mai avem mult

Aida ... 35+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Taci, ca mor aici......eu vreau macar la 38 sa ajung, si ma rog in fiecare zi ptr asta!si la fel iti doresc si tie, ca poate ai uitat ca avem doctorii plecati pana la inceputul lui septembrie.

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Fac si haz de necaz acum...stiti ca va ziceam eu ca imi doresc f mult sa programez ceza pe 21 august dar ca dr. mi-a taiat-o din scurt zicand ca e prea devreme si ca e mai ok in 25.Ce tare ar fi sa ma prezint azi la usa spitalului cu bagajelul si sa zic hai nenea dr,ca tot cum am vrut eu a iesit

Multumesc fetelor ca imi sunteti alaturi

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 38+, cu -Razvan

_

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mary nu-ti mai roade unghiile ca cine stie ....poate ti se arata maine
Kiki yupiiiiii abia astet poze de burtica dubla sa vedem

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Poate nastem impreuna, ar fi super
jiiiiz , adica tu speri sa mai stai inca 3 saptamani? ... nici nu stiu daca sa rad sau sa ma sochez sunt culmea azi chiar si Laci a zis ca azi fac eu o boacana ceva , daca nu cad macar o sa sparg ceva ... noroc ca daca sparge cineva ceva nu ma crizez pt asta

pai mai fetelor pana acum din cate m-am prins eu...cel mai aproape de termen a nascut Clodute ....asa ca eu de ce sa nu sper ca nasc la 40 de saptamani ?
Speranta moare ultima.

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Am pus pozicile...dar 2 le-am pus intoarse sorry.

Nu va asteptati sa vedeti burtoi si eu ca tine LUTO am impresia ca e cam mica...in fine...sanatosi sa fie

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Neata,

In primul rand felicit si eu proaspetele mamici- Clodute si Raluca_u

Bun venit pe lume bebe Stefan !

Bun venit pe lume bebe Karolina ! (ce mult imi place numele asta )

Asa...noi am avut ieri o zi plina de peripetii prin Tokyo,inca stau sa rumeg datele noii situatii...
Pe scurt,am fost la control dimineata si toate bune-bebe de 3126g,placenta ok,control intern a zis ca facem data aviatoare.
Buuun..iesim in oras sa mancam,dupa aia intram intr-o librarie imensa langa unde stiam eu ca au gramezi de carti in engleza si zic hai sa ne desfatam si noi un pic:) Nu ma apuc bine de rasfoit ca simt ca mi se prelinge ceva lichid fierbinte pe picior...ma apuc sa-i soptesc disperata la domnul sotz ca-s uda Sotz nu intelege,nu face conexia delocIn sfarsit din a treia incercare pricepe si zburam in directia toaletei...verdict:lichid transparent,inodor,pantalonul ud ud,se vedea la liber.

Ne intoarcem inapoi la spital,acolo nici n-au mai stat sa-mi faca un control sa vada daca intr-adevar e lichid amniotic au ba,mi-au facut formele de internare direct.M-au instalat frumos in LDR, pus la aparate vreo 40min sa vada daca bebitz e ok,dupa care da-i cu intrebarile de rutina-alergii,mancarea preferata(se pregateau sa ne aduca prima masa ) etc etc...
Dupa ce termin NST se uita moasa pe grafic si concluzioneaza:inca nu esti in travaliu,deci te mutam din LDR intr-o camera obisnuita pana incepe.La care eu zic bine,dar pana atunci ma vede si pe mine cineva,un doctor,sa-mi spuna ce fel de lichid era ala..? La care tipa face o moaca mirata..pai nu te-au controlat cand ai ajuns in spital,ca mie asa mi-au spus,cica.Pai nu !
Inutil sa va spun ca am asteptat vreo ora cel putin dupa doctor,aveam deja bratarica aceea la mana,o pregatisera si pe a lui bebe eram intr-o stare de confuzie totala...venit apoi doctorita si facut control intern+ un test de lichid amniotic.Rezultat negativ-pleci acasa
Nu va spun ce m-am blegit,am crezut ca imi cade cerul in cap,ma setasem deja pe nastere,eram toata numai un zambet la gandul ca vine minunea si acum sa-mi dea vestea asta:((
However adauga doc,colul e deschis cam 1cm ! So,go home si plimba-te mult ca sa facilitezi dilatarea si sa ai un travaliu scurt zise ea inainte de a-mi da papucii
Asa ca iata-ma acasa,facut plimbarea de o ora pe azi dar deocamdata fara rezultate,sa vedem ce si cum urmatoarele zile.
Ce ma cam ingrijoreaza e faptul ca acu vreo doua ore mi-am pus un pad din ala amniosense si s-a albastrit,ceea ce inseamna ca e lichid amniotic...io pe cine sa mai cred?? Mi-am mai pus unul si astept sa vad daca se coloreaza si asta,daca da,cred ca ma intorc la spital

Mihaela 37+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Legat de patania lui ROXXY vreau sa zic ca sunt shocata!!!!!!!1pai cum naiba sa nu ma lse sa nasc acolo eu si innebunesc de patesc asa ceva...ca si medicul meu in 2 sept pleaca din tara!!!!!!!!si vine prin 15....ceea ce nu stiu zau daca duc eu atata....(sincer m-as bucura sa mai duc o saptamana...darmite pana in 15...)

Doamne...sunt f shocata!

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am ras cu lacrimi ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Am pus pozicile...dar 2 le-am pus intoarse sorry.

Nu va asteptati sa vedeti burtoi si eu ca tine LUTO am impresia ca e cam mica...in fine...sanatosi sa fie

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Esti gazela, asa e
Dar ca sa vezi disperarea la mine aseara am cautat de mi-au sarit ochii prin minuscula mea garsoniera, ceva cu care sa imi masor burtica .....(ca la moasa ma masoara la lungimea uterului)si eu vroiam asa la circumferinta.....
Am gasit o porcarie intr-un final....am transformat inch-ii in cm si mi-a dat 111 cm....si apoi am realizat ca habar nu am ce sa fac cu masuratoarea ca nu stiu daca e mare...mica....medie.....
As putea eventual sa mi-o bag undeva si sa termin cu prostiile.
Azi ma duc sa cumpar Pampersi...ca sa mai inaintez cu bagajul

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput