Puiuti de Randunici 2008!! (302)
Raspunsuri - Pagina 9

Kya spune:
Raluca m-am delectat cu pozele si am admirat mirii Ce frumos!!! O nunta de aur, o viata implinita, sarbatoare inconjurati de copii, nepoti, stranepoti, persoana mult iubita alaturi... ce-ti poti dori mai mult?
Si voi sunteti tare frumosi toti 4!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

Simo27 spune:
Kya,dpn-ul meu este in 12 februarie.Mai am cale lunga
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008

mikydoozza spune:
sal fetele!!!!!
ne mai stiti? nu am mai intrat de mult din lipsa de timp, plecari de week-end etc.
am fost si noi la mare la inceputul lui iulie. am fost in eforie nord 7 zile . buburuza mea a fost in extaz la mare. adora marea, nisipul, piscinuta... a fost super. conditiile ffffff bune, mancarea super. am fost foarte incantati.
in rest alexia e bine( cu exceptia noptilor de haos---de la dinti. acum multumim lui Dumnezeu ca s-a mai linistit) ne ies 4 masele in acelasi timp+ 2 incisivi. mai bine de atat nu se poate macar scapam mai repede.
luna asta facem ultima injectie cu D3 , dupa care la 15 sept repetam analizele. sa fie bine si sa se cunoasca cele 5 luni de intepaturi + calciu . de luna trecuta nu am mai luat fiole de calciu gluconic ci osteocare( ca, magneziu, d3)
si noi am avut crize de isterie. vad ca s-au mai rarit acum si ne intelegem mai bine. referitor la comunicare avem cateva cuvintele pe care le pronunta clar, precum: ana(bona), ani, haide, haideti, mama, tata, tataie, da,( la reclama cu 'tu esti mircea? -la care raspunsul e nu- alexia spune DA). acum stie sa faca diiii ( de la poneii din moghioros), ham-ham, o striga pe titi -pisica lui buni.
am citit un pic din urma. am vazut ca au fost multi bebei bolnavoiri sa nu mai intre nici o bolesnita pe crenguta!!!
fetele doctorese. azi m-a luat mama din scutece ca ii este rau. are diabet de cativa ani. si azi nopate nu a putut dormi. are insomnii, stari de panica. ii creste/scade glicemia, si acum e la spital cu tata si o colega de-a ei care e in eceeasi situatie si i-a recomandat dr ei. e la consult acum. are ganduri negre pe care nu si le poate controla, ii e frica sa stea singura sau chiar cu asta mica din cauza ca daca i se face rau si e cu alexia.... nu stiu ce sa zic.. voi ti mai avut cazuri din astea. ii trebuie o sedinta la psiholog? sa o aduca pe drumul cel bun. eu i-am explicat ca in loc sa se gandeasca la prostii sa se gandeasca la lucruri frumoase, noi suntem bine , are o nepotica dragalasa. zis ca incearca sa nu se mai gandeasca dar tot revin gandurile negre.a zis ca e fara vointa ei. of of....
hai ca m-am fungit sa citesc din urma sa fiu in tema cu ce vb voi!!
va pup si revin!!

bubu05 spune:
Ralu, superbe pozele! Foarte frumos a scris tiza ta, Kya!
Miky, sanatate multa mamei tale! si bine ati revenit pe crenguta!
Luny, spor la treaba!
Eu ieri am fost vraiste, aseara pe la 1 inca mai vorbeam cu Ariel pe mess si a inceput sa-mi curga sange din nas Azi ma odihnesc, gata! dimineata am dat gata aragazul, hota, faianta
Stefulica s-a culcat, a papat un castron de ciorbita cu un ficatel, apoi porumb fiert, si-a baut si lapticul si face nani. Ma duc si eu cu Vlad la o repriza de somnic.
La amiaza vine soacra sa-l ia pe Vlad la ei pana duminica

natynic spune:
Bubule, iti lasasem si eu un mesaj offline pe mess, poate ai timp sa intri, jur ca n-o sa-ti curga sange din nas!
Miky, medical vorbind ii trebuie un diabetolog bun sa-i conduca tratamentul ca sa se echilibreze glicemiile. Din teorie si din propria experienta iti spun ca jocurile astea ale glicemiei in sus si jos, ele in sine pot da stari de nervozitate, depresie, panica, cat si insomnii. Un diabetic cruia ii merge boala prost poate avea brusc cele mai neasteptate tulburari de dispozitie. Apoi, odata reglat asta, mai vezi tu daca trebuie sau nu si psiholog, poate ca nu. Alte amanunte sau ajutor poate iti mai da Tuchi, cand va avea si ea timp (apropooo...ea e cu copiii!)
Eu nu va spun ce si cat a mancat Iulia acum la pranz, sa n-o deochi. Spun doar ca Doamnee, multumescu-Ti...mi se vindeca copilul!
Apropo de asta, Mimo, lasa-l pe Vladut sa manance ce vrea, e clar ca le dicteaza asta propriul organism. Ficatelul lor a fost clar agresat de antitermice dar si de febra in sine si acum e logic sa "ceara" lucruri usoare si care ii priesc. Osafiebine!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Nicoleta spune:
Salut.
Din belea in belea... Am fost blocata de mijloc...
Dar pe scurt: dansele sunt bine, vindecate acum cu unguent de galbenele!
Mimo, vrem apt in cartierul 22, iti convine?
Gecko, io vorbeam despre Corolla sedan, are portbagajul de 460l.
Felicitari Clodute!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

ramo_cata spune:
sovi uite si din oltenia
blankar multa bafta la control uff si tu mai ai putintel...
raluca f frumoase pozele...tznnt tznt..mai dar ce dlagutza e briana iar de sabinel nici nu mai vorbesc..sunt niste scumpicei amandoi...
bubu de unde ai atata harnicie mama?ieri zi de copt,azi zi de smotruit..uff de maine intru si eu la o repriza de curatenie...hmm luni sau marti vine dana,cumnata mea de la barcelona....mi-a zis aseara ca vin dar soacra'mi nu vor sa-i zica pt ca-i streseaza prea rau cu telefoanele...ptiu pai si eu ce sa fac ca mi-am propus sa fac curatenie si acu'socrela vrea sa coaca vinete ,ardei si alte bazdaganii...asa ca am sunat-o azi,eu si cata si i-am zis ca tre'sa-i zica si soacra'mi ca ne gaseste cu casa data cu kru in sus...asa ca o sa-i fac o mare surpriza soacra'mi cand o veni de la servici... we asta o sa intru mai rarutz pe crengutza ca-s tare ocupata
de-abia stept sa vad fata soacra'mi si a lui socra'mi cand or auzi ..ei o asteptau dupa 31 august..
hmm ce m-a mai enervat si soacra mea...a vorbit cu dana la telefon aseara si a inceput sa o intrebe daca a slabit(ea fiin dupa sarcina despre care v-am zis cu bebelul care din pacate nu a vrut sa ramana printre noi)..dana i-a zis ca nu a slabit f mult..a inceput socrela sa-i zica ca aici toti/toate sunt slabi ca vine ea grasa ,ca o sa rada lumea ca ce o sa zica (x si y mai mult de la ea de la serv)cand o sa o vada..etc...
ce imprtanta are ce zice x si y ..important e ca vine ea acasa,in loc sa fie bucuroasa ea se gandeste la lume...i-am zis ca lumea sa vorbeasca cat o vrea ca oricum gura lumii nu o astupa nic pamantul...hmm niste tampenii cat casa ...asta o roade pe ea ca e dana grasa...
in loc sa o sprijine moral ca si-asa e saraca rupta in doua dupa ce i s-a intamplat ea se gandeste la nimicuri care nu au nici o importamta in viata unui om..daca esti gras sau slab mai putin conteaza..cel mai mare lucru e sa stii sa fii OM si asta-i cam greutz ....hai ca ma duc la ale mele..v-am cicalit destu...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Simo27 spune:
Ramo,chiar ca a dat cu bata soacra-ta.Nu stiu zau ce o fi fost in capul ei sa -i zica fetii ei asa ceva!Dupa ce ca a trecut printr-o asa grea suferinta acum ....in fiecare zi ma minunez de cata minte putina pot avea unii
!
Tie mult spor la treaba
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008

natynic spune:
Ramo asa, pt cultura mea generala, socroshenia ta e mama sau soacra Danei?...Asa ceva...mai rar!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

mikydoozza spune:
FELICITARI CLODUTE!!! BINE AI VENIT KARO!!!
naty au fost ai mei la cantacuzino si i-au spun ca o interneaza sapt viitoare sa-i refaca analizele. au spus ca din punct de vedere al diabetului ar fi sub control sitoate starile astea ar fi pe sistem nervos. glicemia dimineata era 200 si ceva.
taica-mi a stat 2 zile la tara si fiind singura, mama si-a facut tot felul de inchipuiri , de fapt si-a facut frica singura. ii e teama sa nu-i vina rau cand e singura. acum dupa c
e au venit de la spital m-a sunat tata si a zis sa le-o duc pe alexia in seara asta si s-o iau duminica. sper sa o binedispuna pe buni!!!