Puiuti de Randunici 2008!! (302)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
ntzzzzzzzzz, Ramoooo, ce rautateeeeee

bai, astea nu judeca deloc, da-o-n ma-sa de treaba...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Hello, intru si eu putin , Rebe doarme, baietii sunt la tara cu treburi iar noi, singurele pana duminica. La pranz ne-am intalnit cu Mimo si Vladut care era foarte energizat si a sarit din carucior tusti la joaca repede.
Din pacate am stat putin de tot, noi eram pe punct de plecare dar poate ne nimerim diseara mai mult.![]()
Ramo, ce acra socrosenia ta cu Dana! Tie spor la treburi ca am vazut ca ai din belsug.
Naty, Symo, multumesc de informatiile cu privire la sampoane. Musai sa fac si eu ceva...
Mai cu seama ca s-a modificat schimbarea!
Incep servicul de la 1 septembrie...m-au sunat de dimineata sa ma roage sa vin putin mai devreme caci tocmai a plecat o alta fata si mai bine ma intorc eu decat sa angajeze pe altcineva. Asa este, mai cu seama ca oricum ma hotarasem...asa ca acum ce sa zic, "curaj gaina ca te tai!" Ca ieri intram in concediul prenatal si nici prin cap nu-mi trecea sa ma gandesc la momentul intoarcerii, iar acum a venit momentul. Efectiv nu-mi vine sa cred si ma incearca tot felul de sentimente, e clar ca viata mea de-acum se va schimba.... in bine, in rau, cine stie?? Oare cum o sa se descurce Rebe fara mine, oare cum o sa se descurce mama mea cu Rebe, oare cum o sa ma descurc eu fara Rebe?
O, Doamne! Am nevoie de putin curaj!
mimonix spune:
Dudulea is back in town 

Azi standard :lapte, fructe+branza+budinca/iaurt , afara la joaca, calmo calmo, nani 
Sper sa ramana asa si dupa amiaza , sa nu-l deochi. Ne-am intalnit cu Clau si Rebe cea cu ochi de ciocolata
dar au stat un pic de tot si s-au retras ca erau de mult afara. Si eu l-am ferit azi pe Dudulea de copii, tot pe considerentul sistem imunitar varza (3900 de leucocite obosite si-alea).Si-asa nu stiu ce are Teo si mi-e teama sa nu faca schimb de carcalaci ca ma impusc 
Au plecat fetele la mare 
Pleaca si Gecko, pleaca toata lumea si ramane crenguta goalaaa 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ramo_cata spune:
clau ai sa te descurci ...DD arajeaza lucrurile cum vrea el..o sa fie bine ai sa vezi...rebe e o fetizta cuminte si o sa fie totul bine
...
da mai soacra mea tot timpul a avut problema asta cu dana"ca e grasa"..dar sincer nu e ..e mai osoasa,inalta...doar nici ei nu sunt pitici...doar l-ati vazut si pe al meu cat e de mare iar eu pitica...in fine sunt problemele lor dar chiar m-a enervat..ea nu-i femeie rea dar prea tine "la ce zice lumea"..slava domnului noua nu ne zice nimic dar nici catalin nu-i permite..iar cu mine nu-si permite sa-mi zica una lata sau sa se ia de mine...in mare nu e femeie rea,dar mai are si uscaturi....in fine ma duc sa vad ce-mi face masina de spalat...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Bubu bine ca te-ai potolit
Eu nu stiu zau de unde ai atata energie 
Clau eu iti inteleg f bine sentimentele amestecate referitoare la intoarcerea la serviciu si iti tin pumnii sa fie toate bune
Marturisesc ca am avut un sentiment de usoara invidie cand te-am auzit dar sunt convinsa ca atunci cand mi-o veni sorocul asa o sa ma perpelesc si eu 
Ramo eu o compatimesc pe biata cumnata-ta si nu inteleg care toti sunteti slabi ca mie , din fotografii, sotul tau si baiatul dumneaei nu mi s-a parut nici pe departe slab
tztztztz...ma tu mi-ai amintit ceva important: azi e ziua lu' soacra-mea
Sa traiesti ca altfel uitam sa sun ![]()
Gecko asa e ma, d-alea cu eclere am avut si eu parte
Tocmai de aceea cred ca ma agit asa, ca sa nu se mai repete
Si cand o vad asa tuflita in ciuda tuturor eforturilor mele imi vine sa mor...dubioasa rau adolescenta asta, rau rau! Eu cred ca e in faza aia de asteptare a lui Fat Frumos calare pe-un cal alb si nesimtitul ala alearga dupa tinerete fara batranete sau cine stie dupa ce ca nu mai apare
Iar eu pe Fat Frumos n-am de unde-l scoate si nici nu pot sa il inlocuiesc
Simo lasa dulapurile alea ca tot asa le gasesti cand vii de la spital 
Soovi,Blankar ce-o fi in sufletele voastre , va pregatiti de marile intalniri 

gata...supa cu galusti...ofofmaimai sau nu
Mai intai sa vad si eu pozele Ralucai ca prea frumos a povestit
Sa ne ajute Dumnezeu sa apucam si noi asemenea momente 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ramo_cata spune:
mimo
ei vezi ca sunt bune si discutiile astea despre soacre....hai la multi ani mama soacra de mimo ...stiti ca orice mama se lauda cu puiul ei,soacra mea a fost innebunita dupa dana ,ca sa zic asa,i-a facut toate poftele,a ajutat-o de cate ori a apelat la ea..au discutat f deschis una cu cealalta dar a si secat-o cu faza asta ...ca esti grasa,bla bla bla..credeam ca o sa se potoleasca dupa ce s-a casatorit dar se pare ca nu...
o iubeste nu neg asta dar are si pitici frate..de noi se ascunde cu chestiile astea ca stie ca-i zic sa o lase in pace etc...dar acu'eu discut cu dana cam tot ,ca si cu sora mea asa ca tot aflu....
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca2107 Gata am incarcat pozele de la nunta (si o mica surpriza) si le-am botezat: http://family.webshots.com/photo/2932089190104255880fzpvxg Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor |
Doamne ce frumos

Personal consider ca Sabin e un copil f reusit
si ca voi va cam distrati soro pe-acolo 
PS Si ce-mi plac mie toate hainutele lui Sabin maaaa

Camasa aia cu alb si nergu m-a terminat 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Traisca Bucatarasul si ideile de acolo!!!
Am facut o supa de pui cu frecatei, si Sanziana a papat 2 polonice pline ochi + castronul cu pilaf si piept de pui.
Mi-a reinceput copilul sa manance!!!!!!!

Diseara m-as baga si eu la un parc, dar nu stiu cand se intoarce randunoiul din Constanta, asa ca nu sunt motorizata. Mai vedem.
Clau
n-are cum sa nu fie bine! Trust me! 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mikydoozza spune:
tocmai au trecut ai mei pe la mine la birou si deja sunt in cautare de medic diabetolog bun. la spital nu era dr pe care o cautau si au intrat la medicul care era de garda. i-a spus mama glicemia pe ziua de azi. dimineata pe nemancate 150 , apoi dupa 215. si a zis ca e f bine. asa e naty?
si e nevoie sa se interneze in spital asa doar pt analize? 2-3 zile au zis ca o tin pt analize la inima.
naty pls recomanda-mi si mie un dr bun!!!
Kya spune:
Aaaa, si inca o veste buna! S-ar putea sa nu pice totusi amarata aia de saptamana din Bugaria pentru ca cica randunoiul ar pleca totusi asa cum fusese stabilit

Mi-e si frica sa-mi mai fac sperante ca iar se poate intoarce... 
Acum ma uit si la pozele Ralucai din Nisipuri, si mi se face o pofta... Of-of, mai-mai!
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!