Puiuti de Randunici 2008!! (302)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Claudia!! Bine ai venit-Karolina!! Sa fiti sanatoase si sa mergeti repede,repede acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor care ati facut comenzi pe net in USA, Australia, NZ, ce taxe suplimentare ati mai platit in afara de pretul produselor si trasport? cum e procedeul de ridicare din vama? helppp!!! ma refer la persoane fizice, nu juridice!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sa-mi fie cu iertare-dar inafara de vestile despre sosirea Karolinei-nu am citit mai nimic

Olga ai plecat? Cum naiba ne intalnim si noi,mai?? Dan zice ca ar fi crima sa plecam dupa-amiaza spre statiuni,ca-i buluc de pop.ulatie si bara la bara Am o presimtire ca nu ne vedem
Daca n-ati plecat,da un semn sa iesim la shusha sa va facem cu mana si sa va trimitem bezele

Va pupam pe toti-de la mic la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Mama, ce vesti bune si rapide

Bravo Clodet, felicitari pentru nasterea rapida si sper usoara! Sa te refaci repejor si sa vii sa povestesti! si s-o vedem pe Karo! Sa-ti traiasca bebelina grasunica ce dolofanica!!!

Ma apuca si pe mine emotiile, ca sor-mea are acelasi DPN cu Sovi si parca si Clodet avea la fel...hmmm...eu cred ca o sa fiu la mare cand naste ea
AMR 9 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

BUN VENIT PE LUME, PRINTESA KAROLINA!
Sa fii si sa ramai pt mami a ta al doilea miracol de neegalat din viata ei!
Ce m-am emotionat!....

Am fost si noi la plimbare, pana la urma am dus-o in parcul Copiilor (Vacaresti) sa vad de ce-l lauda Bubu...si pe buna dreptate, taare fain l-au amenajat, e super si cu toate distractiile posibile pt pici, doar umbra-i cam lipseste. Luny, cu mare drag as fi iesit si in Carol dupa-masa dar, nu stiu...si acum am tinut-o pe Iulia mai departe de alti copii; desi bubele aproape au disparut, but anyway...
Clau, Kertyol ii zice la samponul meu, de la Ducray. Si mai ziceam de gama Bioderma si stiu ca mai e unul bun, Blue Cap.
Stela-si noi la fel, de cand am renuntat la patul de lemn pe motiv de escaladari si aruncari de la inaltime, mai avem doar patul pliant; daca plecam il luam dupa noi, daca e acasa e...acasa. Hai ca gasesti tu pana la urma la cineva, n-as fi de parere sa o luati sa doarma cu voi daca nu vreti si credeti ca o sa se invete. Ma rog, asta iar e una din eternele discutii pro-contra...
Mimo, si eu la fel fata, m-am tampit, zice al meu ca-mi trebe psihiatru, sunt cu termometrul pe urmele fetii toata ziua. Eu zic ca dupa zilele alea oribile cand CHIAR era febra mare, suntem de inteles...Sanatate puilor tai, ambii!
Sovi...stii bancul cu "Fii calm, Leonardo?"

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Gata am incarcat pozele de la nunta (si o mica surpriza) si le-am botezat:
http://family.webshots.com/photo/2932089190104255880fzpvxg

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Raluca f frumoasa surpriza .. si la petrecere frumos.. mi-a placut dansul lui tati cu Briana si mami cu Sabin .. si se vede ca era finalul petrecerii dantzuite ca pana si aparatul se aburise ..

gata ma duc la !

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tare frumos pe acolo, raluca si parea destul de racorel dupa cum era imbracat Sabinel...Ti-am zis vreodata ca puii tai au niste ochi superbi?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ah, ce bine am dormit o ora juma..sunt numa buna acum de dat casa cu curu'n sus si rezolvat haosul,mai ales ca baiatul inca doarme, asa-i?
da, naty, chiar ca e meserie parcula ala! ne-a dus si pe noi ursu, care nu mai da niciun semn de viata, apropo!..ai dreptate, te inteleg, eu l-am tinut pe Mufa departe de copii pana alaltaieri, cand ne-am vazut cu Pucca...nu cat ar fi el contagios, clar nu mai e, ci ca mi-e frica de sistemul lui imunitar care ar putea pescui inca f usor carcaiasi...mai ales ca suntem in prag de plecare...si tot asa, il tin departe de grupuri mari, locuri de joaca, etc..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

raluca ff faine pozele, emotionante: mirii eleganti si frumosi, Sabin si Briana dragalasi, voi, cu totii,o familie frumoasa, tati cu micul spritz,decoratiunile mesei mirilor supeer, am zarit si un Blondut, Luca, ce sa mai..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput