Puiuti de Randunici 2008!! (302)
Raspunsuri - Pagina 7

Kya spune:
Blanka bafta la control!
Sovi scoatem agitatele? Ca la Clodute n-am mai apucat
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

ariel_7000 spune:
Felicitari Claudia!!!! Bine ai venit Karo mica si grasunica!
ce repede a nascut!!! cand am vazut sms-ul am cascat niste ochi!!!
yupiiii! ce veste buna!
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Simo27 spune:
Clau,produsele astea se gasesc la distribuitori gen Oriflame,Avon.Numai ca Life Care-ul acopera o gama mai larga,au si detergenti,creme de reumatism,cosmetice,siropele diferite,produse pt curatat aragaz,etc...trebuie sa gasesti pe cineva care are un catalog Life Care.
Simo-Mimo,hai ca le vei face tu pe toate
Kya,am inteles cum e cu muntele
Ma duc sa imi cumpar ce imi tb pt spital,apoi sa fac curat pe la copii prin dulapuri ca asa are David un stil de a le imprastiasi sa fac casa luna si bec
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008

gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 Ma duc sa imi cumpar ce imi tb pt spital,apoi sa fac curat pe la copii prin dulapuri ca asa are David un stil de a le imprastia ![]() ![]() Simo ![]() ![]() ![]() |
lasa mamii luna si becul, ai grija de tine...sau iar mai vine vreo pereche de fini

sovietica spune:
Bah!! tineti agitatele mele in cufar, macar pana luni!
Nu vreti sa stiti ce freamat m-a apucat, ma invart ca un ... Deodata sifonierul copiilor nu mai sta aranjat, deodata imi trebuie un dulap suspendat in baia mare ACUM, pt motive de safety ca tin chimicalele la nivelul lui Sash si poate il uita mama prin baie nesupravegheat, hainele pe care le-am pregatit sa scot zana din spital nu mai sunt bune, sash doarme prost de la dinti si eu tre sa plec de acasa, deci nimeni nu va fi in stare sa il linisteasca asa ca mine, si lista poate continua :))
Clodeeeet ce mi-ai facut? numai din cauza ta! Ce-ti pasa tie, stai cu zana in brate, te-ai scos!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept

sovietica spune:
Simo, si tu ai dat in boala dulapurilor? da cam devreme,mami!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept

gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sovietica Deodata sifonierul copiilor nu mai sta aranjat, deodata imi trebuie un dulap suspendat in baia mare ACUM, (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") si acum ![]() ![]() |
oricand poti face un drum pana la Ikea

Stii ca te individiez

luny spune:
sovi, da' la o plimbare in Carol pe-nserat nu te scot, sa mai treaca din freamat? ce zici?..alte amatoare?
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Simo27 spune:
Gecko,nu las treburile
ca vreau sa plec linistita sa stiu ca toate sunt la locul lor,ca nu voi fi sunata :unde-i aia?cu ce sa imbrac copii??etc
.plus ca daca ar fi dupa David si-ar lua pe el numai echipamentele de fotbal toata ziua si noaptea.Si al meu cum nu prea vede bine...
Nu mai vine nimeni,nici fini ,nici altceva..sper
Degetul e bine,mult mai bine,deja imi incape piciorul in 2 perechi de sandale,am scapat de slapi,unghia arata urat
,da semne ca vrea sa plece dar nu o las asa usor,o tot strang cu ce pot
!
Sovi,sa stii ca nascarea -i pe aproape daca ai asa un chef mare de treaba!Daca ma enervez fac o poza la dulapul lui David
,sa vedeti ce de treaba imi da
!
abia astept sa scot agitatele ca pe Clodet am ratat-o!HAI cu nasterea de VIS
bineninteles de LUNI incolo
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008

Kya spune:
Simo cand ai tu DPN-ul?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!