Puiuti de Randunici 2008!! (302)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Gecko ia de colea sa nu raman datoare, e miel pe cuvant si te declar nasa de porecla ca tare mi-a placut
Cat despre coerenta, ce-i aia? Sa mai zic ca ieri, dupa toate cele ale lui Vladutz, Teo s fost ragusita si prost dispusa toata ziua?
N-am auzit decat mi-e lene si n-am chef , nu si-a miscat posteriorul decat 2 cm pe canapea de colo colo , cu greu am scos-o afara aseara si a sprijinit plictisita toate gardurile si toate bancile Daca o intreb ce are zice lasa-ma , asculta muzica din aia de "mare si soare", vrea cu prietenii, vrea la mare, s-a plictisit de Mall, de Unirii si de alte distractii la aer conditionat ...numara zilele pana plecam la mare ...Dudulea i-a stricat minivacanta in delta ....sincer as vrea sa fac ceva si pentru ea, sa impac si capra si varza...dar simt ca nu mai pot si nici nu stiu ce sa fac Abia daca am schimbat doua vorbe cu ea de cand s-a imbolnavit copilul mic si alea in doi peri si-mi pare rau
Calmaaa eee, stiu stiu...ma uit dupa o locatie unde as putea sa-i serbez fetii ziua, sper sa reusesc sa gasesc ceva frumos ...poate o mai impac un pic

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

BRAVO CLODUTE!
TIE REFACERE RAPIDA SI LAPTE EN GROS/!
SA VA TRAIASCA KAROLINA,SA FIE SANATOASA!

AMR 3 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bine ai venit pe lume Karolina!! sa fii sanatoasa, mancacioasa si necolioasa!
Clodute recuperare rapida mami si laptic din plin ca e dodoloata fata!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Olgutza vacanta placuta!
Mimo hai ca va reveniti voi incetul, ca nici Roma n-a fost cladita intr-o zi ..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mai, poate fata e monosilabica in scop terapeutic. Ca doar se recomanda repausul vocii la raguseala. Si ce bai ai ca sprijina garduri, banci...ca doar e bolnava...uitate cum face Dudulea la boala...ea sa fie scutita? sau vrei sa se aruce si ea pe jos ca sa o intelegi? Sau cine stie...poate e bai cu prapaditul...
Iar cu locatie...poat prietenele ei stiu mai bine ce e la moda, ce ar satisface-o...pe vremea meaaa...as fi fost incantata sa isi aminteasca mama de aniversare...si-a amintit intr-un final...mi-a luat ecler...delicios.
Nu te sfarama atat sa fii o mama buna...caci deja esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

BINE AI VENIT PE LUME KARO..SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE O VIATA LINISTITA SI FRUMOASA

FELICITARI CLODUTE ..REFACERE RAPIDA SI SA TE BUCURI DE FETITA TA ...

olgutule concediu placut

fuggggg ca ma ciufuleste

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mihutzaaaaa, mai esti?? hai nitel pe mes, pls...treaba cu opritul calculatorului iar..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

na Sovi acu tu urmezi!

noi astazi mergem la control
va pup

AMR 3 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

na Sovi acu tu urmezi!

noi astazi mergem la control
va pup

AMR 3 SAPT

Va tinem pumnii stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Felicitari Clodutel-clopotel! Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase amandoua, bebelina cumintica si papacioasa si norocoasa si zambetul si fericirea sa te insoteasca mereu de acum!

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate"
“Cand urci pe scara vietii, nu uita sa dai buna ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori, sa aiba cine sa iti raspunda”

Mergi la inceput