Puiuti de Randunici 2008!! (302)
Raspunsuri - Pagina 5

Kya spune:
'Neata stol!
Stela n-am decat patutul de acasa. In toate plecarile Sanziana a dormit cu noi in pat. Nu cred ca o sa fie nici la voi o mare tragedie daca doarme Tea cu voi in pat. De ce sa va mai carati cu patut?
Olgut drum bun si distractie placuta!
Simo spusesem ca venim we asta la Bran, dar nu mai stiu. In ultimul timp am tot fost plecati, si vreau si eu un we sa dooooorm mult dimineata. Catalin e placat azi la Constanta, deci ar trebui sa plecam d-abia maine. Daca venim la munte cred ca vom veni pana in Predeal.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

clauclau spune:
OAUUUUU, CE FRUMOS!!!!! BINE AI VENIT KARO , SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA.
CLODETE, FELICITARI MAMI, GATA, AI SCAPAT, ACUM AI MINUNEA IN BRATE. RECUPERARE RAPIDA SI VREM SA VEDEM REPEDE POZE CU PRINTESA DODOLOATA.

clauclau spune:
Simo, mersi , unde gasesc samponul asta? Mie nu-mi cade parul, dar am coji nasoale rau, imi vine sa stau numai cu mainile in cap sa le curat! Am incercat si eu Klorane si n-am avut nici-un rezultat.
Olgutza, distractie placuta!

mimonix spune:
La multi ani Karolina, sa-ti fie viata frumoasa, plina de soare si sa ai parte numai de bucurii!
Clodute, sa-ti traiasca fata si sa fie sanatoasa!Recuperare rapida si felicitari mamica !
Simona,mamica de Teo (15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

mimonix spune:
Olgutz vacanta placuta, vreme buna si odihna maxima!
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

mimonix spune:
Dudulea e in tarc Cred ca am facut un progres deja ca vad ca nu zice nimic, se joaca linistit acolo
Iar eu am o fixatie, mi se pare mereu ca are febra si il tot chinui saracul cu termometrul
Si n-are, dar mie mi s-au atrofiat simturile cred
Multumesc pentru incurajarile de aseara Incerc sa fiu calmaaa, ee!
Cat oi reusi!
Vlad Alexandru (UN AN)
poze

mstela spune:
Eheeeee...FELICITARI MAMI CLAUDIA!!!SA FII FERICITA TOATA VIATA ALATURI DE PUIUTII TAI...REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT!
BINE AI VENIT SCUMPA KARO!SA AI PARTE IN VIATA NUMAI DE BUCURII,NOROCUL SA ITI SURADA,SA FII FERICITA SI SA-TI BUCURI PARINTII!
mami de TEA (1.04.08)

mstela spune:
Kya,tot astept patut..Exclus sa o culcam cu noi..
Mimooo,mult calm,mami!greu o fi,dar sa ai mult calm.
Naty,cum e Iulia,mititik de ea?
mami de TEA (1.04.08)

Simo27 spune:
Felicitari ,MAMI CLODUTE!!!!Bine ai venit pe lume KAROLINA!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008

gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Dudulea e in tarc ![]() Incerc sa fiu calmaaa, ee! ![]() ![]() Simona,mamica de Teo ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
Si mielul cand il primesc????

Iar cu calmul...sa zicem ca a fost aproape coerent mesajul de aseara