Puiuti de Randunici 2008!! (302)
Raspunsuri - Pagina 4

mstela spune:
Hihihi....cred ca a venit Karo pana acum!!!
Clodute,Doamne ajuta voua!Sa auzim de o fetita scumpa si sanatoasa!!
Vali,sanatate multa tatalui.
Naty,mi-a stat fata,ce mai,cand ai zis de pediatrul vostru...bey,dar nu mai exista pediatru de care sa fim multumite?
Cuscra,sunt cazuta pe spate cu atatia fini!Si de la mine,si chiar in direct cand vom veni la voi,daca nu stai cumintzik.
mami de TEA (1.04.08)

mimonix spune:
Hai Karo, hai Clodute!
Simona,mamica de Teo (15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

mihutza11 spune:
Hai CLodute cu nasterea usoara!
Hai Karolina la mami in brate!
mama ce emotii am si eu... ... imi era dor de prafuite
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

gecko spune:
iete colo
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Fetelor, ma bucur mult ca ati fost aici pe baricade la galerie!!! Pentru ca tocmai am primit un mesaj: "Ora 6:22 3.800" Deci Karo a noastra a venit pe lume!!! Bine ai venit pe lume, Karo!!! Mami Clodute, recuperare rapida! Sa fiti sanatoase, sa va bucurati barbatii de acasa ![]() Uau, ce rapida a fost! ![]() ![]() |

sovietica spune:
Hai ca am scris o postare gresita. Am sters-o, rectific:
nascut Clodet una bucata Karo, la 6.22, kg:3.800!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept

luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Noi ne bem cafelele, ii dau capritei sa pape si pe urma plecam! Avem internet la hotel, deci nu scapati de mine ![]() Olga ![]() ![]() |
have fun!

Iubirea mea,

Life is to precious to worry about stupid Shit!

luny spune:
BINE AI VENIT IN STOL, KAROOOO!! CLODUTE, SA VA TRAIASCA GRASUNICA, REFACERE RAPIDA TIE!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Kya spune:
BRAVO CLODUTE!!!!!!! BUN VENIT PE LUME KAROLINA MICA!!!!!!!! SA AI O VIATA FERICITA, SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!!!!!!!!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

Olgutzika spune:
Uraaaaaaaa
!!!
Bine ai venit pe lume, Karo! Sa fii sanatoasa si iubita si sa ai o viata lunga si frumoasa!!!
Olga mamica de
Sophie, 25 feb 2008