Puiuti de Randunici 2008!! (302)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Ariel bine ca te-ai reparat si nu te mai rasfata atat cu kg alea Ia sa-i vezi tu pe aia pe care nu i-ai mai vazut de ani ce burti au capatat si ce chelii

au si bube pe fatza??? ca eu am!!! . ca m-a mancat undeva sa fac cura de detoxifiere si mi-au aparut toxinele la suprafata si le-am zgarmanit ca asa sunt eu toanta!!! .
noroc ca am spaclu si mortar si maine o sa stau sa tencuiesc

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimineata!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata! Mersi Naty de cafea ..., frichinita noapte am avut, hmmm!
Mi-a venit si CM, ma simf umflata .., noroc ca azi se intorc baietii acasa.

Mimo, distractie placuta azi, dar ce de va mai plimbati mah! Din plimbare in plimbare o tot tineti. Aseara n-am mai iesit, am avut treburi pe acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dimineata!
Un laptic, un nesquick loz, vrea cineva?

Eu m-am apucat sa coc ardeii si sa fac placintica...Stefu s-a trezit de la 8 si sunt nitel cheauna ca m-am uitat la un film pana la 3 dimineata , unul misto cu michael douglas si nevasta-sa

Mimo, sa va fie de bine plimbarica la tara si distractie placuta la Valeni! deci si Dudulea le are cu ghidusiile
adineauri Stef statea pe balcon, mi-a luat clestisorii de rufe, a dat rufele pe jos si isi prindea clestii de degete si venea la mine miaunind sa ii dau jos de pe degete

Nico , da fata, pentru alaptat sunt alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimi..naty mersi pt cafea

mimo plimbare placuta la valeni

nico hmm f misto noua moda

bubu spor la treaba

ariel distractie placuta si tie

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello...hello....ma pregatesc de bagajoi....ce chef am de asa ceva;sper sa si intre in masina ca se va strange clar juma de casa...maine decolam a la montagne.Tineti-mi pumnii,va rog,fiindca e prima data cand plecam cu Tea, o saptamana...am niste emotii de cum va fi....v-o parasc fiindca ieri a fost fata mea draga CUMINTE si intelegatoare...sper sa ramana asa,macar o saptamana...Am si patut de voiaj,multumita unei randunici inimoase.
Nu am mai avut timp sa intru,ieri am fost la tara, vineri a trebuit sa las o gramada de trebi rezolvate,asa ca am plecat la 16.00 si ceva din firma..bineinteles ca a trebuit sa rezolv si niste hartii lasate alandala de un coleg,care mai e si sef,ce s-a carat iute in concediu joi,dar nu si-a lasat nik in ordine..noroc ca asa sunt eu..si asa e lumea..Eu cand am mers cu cererea de CO, mi s-a aprobat dupa indelungi comentarii,iar daca apuca sa spuna "colegul" de CO inaintea mea,mie nu mi se mai aproba fiindca nu avea cine sa mai rezolve trebi.Asadar,la el nicio problem.In fine...bine ca s-a rezolvat..numai ca eu,de cand m-am reintors la munca,angajata in furma inaintea celorlalti,sunt privita de director ca nou venita,desi reintegrarea s-a produs de mult si acum sunt ca si cum nu as fi plecat vreodata...
Sper ca toti puii sunt bine acum...si sa nu aud cand ma intorc de vreun pui bolnav,ca ....
Cuscra,am nr tau....mult curaj maine..fii barbata asa ca si barbatii tai,ca nu e un capat de tara...Va trece si asta.Dar fii mai cumintzik,pleaseeeeeee
Luny,daca nu apuc sa scriu pana plecati voi,va doresc zile superbe,fara niciun nor greu, si sa va distrati pe cinste...
L-am vazut pe Muffy in delir printre pestoi...haios tare!Tine-te bine ca mare pescar va ajunge si el!
Zile placute si celorlalti care pleaca in vacanta intre timp.
Tuchi,reintalnire superba cu puii!
Ariel,of,iar bolesnite?Sa nu mai aud!Azi e proba patului ca nu am avut cand.
Zoze,ma bucur ca ati avut zile placute cu rasfat!
Naty,ofof,ce tragedie pe micutul ala!
Blanka,Doamne ajuta sa vina bebe Marc super sanatos si sa va fericeasca..dar DUPA JOI,DA??
Si,Clau,cunosc foarte bine aglomerarea de sentimente dinainte de marea incepere,e greu,frustrant,ti-e frik sa nu fi luat o decizie gresita,dar va fi bine.Iti vei da seama ca asa e cel mai bine pentru tine,ca Rebbe va fi in siguranta,tu te vei simti mai implinita si cand vei merge la pui acasa il vei privi parca,,cu si mai multa dragoste...atat ca vei fi mai obosita,dar VA FI BINE.Spun din propria experienta.Mie nu-mi pare rau de alegera facuta,e mai bine si cu banii decat daca as fi stat in concediu,desi per asamblu,din cauza micsorarii salariului randunoiului e tot greu,dar parca ma simt eu mai bine ca am un salariu cat de cat..Si,in domeniul meu f dinamic,unde orice promovare se raporteaza in primul rand la experienta profesionala,ma sikmt mai bine ca am ales sa lucrez...
In alta ordine de idei,si8mt ca socrela nu mai face fata cu zapacita de Tea,simt ca abia are rabdare si ne-am cam dezumflat..desi ea nu recunoaste asa ceva cand ii spune randunoiul..mda,vom vedea ce vom face....
Pupici...fug la trebi multe..ne mai auzim azi..

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Stela ,tinem pumnii sa se simta bine Tea,si voi
sa aveti un concediu de vis!
o sa vezi ce intelegatoare o sa fie!
va pup

AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

nici nu stiu ce sa fac..poate nu mi se mai potrivesc Logest...nu am nicx\iun chef sa ma duc iar la dr, sa dau milioane pe consultatii..mi-e ca daca le opresc, mi se deregleaza CM, iar o sa am dureri d-alea horror la ovulatie...nici nu mai stiu..
gata, fug la nani, pa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Stai linistita ca nu au nimic AC-urile. Si mie mi se mai intampla de la Logest - sunt mici dereglari, care se regleaza in timp.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bubu ce mai m-am distrat cu filmuletele cu Stefu!!! La fel ca si Rebecca, Sanziana il asculta foarte atent, si ii mai si raspundea - evident in aceeasi limba.

Si in ultimul film, cand ii spuneai tu lui Stef sa zica apa, cand te-a auzit, Sanziana a zis ea "apa"!

Apoi arata cu degetul inspre ecran si tot zicea "colikeke". Nu stiu ce inseamna, dar e de bine

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

beyyyy, unde sunteti toate, v-am ajuns din urma, si de azi dimineata tot pag 19 vedeam lacapat si acuma, tot 19, ma gandeam cine stie poate mai e un cap gata, dar nuuuuuu.....aici suntem la pag 19...

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput