Puiuti de Randunici 2008!! (302)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, distractie placuta maine.

Bubu, la fel si tie cu nasii.

Ramo, nu stiu ce sa zic de durerile astea...dar sper sa-ti treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

luny i-am aratat lui catalin filmuletul si pozele cu pestisorii..si ce crezi ca arspuns am primit?gata ma duc sa-mi fac mamaliga,maine ma duc la peste...acu' e in bucatarie isi face mamaliga,se duce cu fratele meu la olt...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

moamaaa, e molipsitor!!

..si apropo de CM, pastile, etc...eu iar am avut o usoara sangerare zilele astea, maronie...sunt la mijlocul foliei de AC, cred ca de la ovulatie mi se trage...de bine ce in ultimele 2-3 luni nu mai era nimic de genul asta...
sincera sa fiu, cred ca le opresc naibii, ca ma enerveaza..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

beyy bubu cata energie poti sa ai ...eu azi nu am bucatarit deloc si nici maine...azi a facut socrela o mamaligutza cu varza cu carnati,ardei copt si a copt si vinete...maine o sa faca niste ciorbitza de pui ...asa ca nu mai bucataresc deloc...eu sunt bucatar in timpul saptamani...i-am i-am mi-ai facut o pofta cu prajiturica...defapt cu taote bunatatile tale...uff si ma mai intreb de ce-i stefu asa papacios...pai cu o mamica asa gospodina...spor la calcat...am si eu o groaza dar le calc maine

Mergi la inceput

clau

luny mda eu nu stiu cum e cu AC ,nu am luat niciodata..dar daca nu esti ok poate ar fi mai bine sa nu mai iei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nici nu stiu ce sa fac..poate nu mi se mai potrivesc Logest...nu am nicx\iun chef sa ma duc iar la dr, sa dau milioane pe consultatii..mi-e ca daca le opresc, mi se deregleaza CM, iar o sa am dureri d-alea horror la ovulatie...nici nu mai stiu..
gata, fug la nani, pa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

va pup ,merg si eu la ..ma duc sa-i fac instructajul randunoiului ca-si facu'bagajul pt peste,sa-i urez fir intins si sa-l las sa se odihneasca ca se trrzeste la ora 4-5 nu stiu exact...gata pe maine..va si va doresc o noapte linistita si o duminica frumoasa ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=21562

Iata ce ne propune magazinul desprecopii, o fi varianta sexi pentru alaptat??

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

vai naty, ingrozitor!!! macar sa il poata lua bunica, asa infirma, astia 2 ani pana devine major...e jale ce e in institutiile astea. daca nici asa nu se poate, am aflat azi ca undeva pe langa valeni, nu stiu, buzau incolo, e o manastire unde sunt copii orfani si mamici abuzate cu copilasi si mi-a zis mama ca e superb acolo. frumos, curat, se poarta superb cu ei. Doamne fereste sa ajunga intr-un orfelinat pe aici. o intreb poaimaine pe mama unde mai exact este, macar astia 2 ani sa nu sufere.

mai, influodo asta e magnific!!! am stors azi sticla de ultimile picaturi si imediat s-a vazut efectul. v-am zis ca sticla nr 2 era sparta?

kya, , eu nu am tv....asa ca tot nu o stiu pe tanti. ma fac rau de ras daca va zic ca eu abia acum 2 luni am aflat cine e prim ministru??? si tot nu-i stiu mutra, doar numele...hai ca tac, ca ma fac de kakao

clau, ce mai astepti, baga comanda! ca ce mai am eu in stoc e foarte limitat, cele mai multe le am 1-2 bucati.

nu-i asa ca ma culc si maine ma trezesc cu 10 kile mai putin??? merg la nunta si am emotii cat carul. ma incap hainele de dinainte de Teo, dar tot ma simt o balenuta esuata . ma voi intalni cu toti amicii pe care nu i-am mai vazut si nu m-au mai vazut de ani de zile si ....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=21562

Iata ce ne propune magazinul desprecopii, o fi varianta sexi pentru alaptat??

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

...pe cine?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am fost la tara , ocebine ! Am stat o ora, am baut o cafea, am adunat niste rosii bio (fff bune , adevarat ), am felicitat soacra si-am plecat.
La intoarcere ne-am oprit la Auchan, i-am cumparat Teodorei bicicleta ca poate poate i-o mai reveni zambetul pe buze , am venit acasa, am hranit pe toata lumea, am schimbat hainele si am plecat in parc. Teo cu bicicleta a fugit de noi si m-a sunat pe la 8,30 ca doarme la o prietena Mimu a facut pana Eu m-am dus sa duc fetii pijamale si am pus jos abia acum. Maine plecam la deal, pe langa Valeni...tot asa dus-intors si un gratar la mijloc .
Vad ca fac aia mici prostioare Face si Dudulea gramada Preferatele lui :peria pt curat WCul si gunoiul . Pe locul doi oalele si stativul pt legume/fructe pe care le amesteca si le darama zilnic...sau le gasesc in sufragerie, ca are roti nenorocirea. Pe locul trei (ca n-apuca des ) cerceii si inelele lu' sor'sa
Iar CDurile, telefoanele, cheile, telecomenzile le cautam zilnic
Aaaa, si pentru ca la balcon noi avem peretele exterior ca un grilaj cu gauri...gasesc mereu in fata blocului tot ce nu mai gasesc in casa Si toate astea in cateva clipite sau chiar sub ochii mei, ca singur nu-l las aproape niciodata
Simo bine ca ai terminat Sa te odihnesti si sa te relaxezi maine cat poti!
Naty Doamne cate tragedii pe lumea asta
Bubu bine ca a scapat prajitura Raman restanta la poze ca adorm aici pe tastatura
Luny sa inteleg ca pana la urma n-a avut nimic Mufiliciu Am avut emotii! La fel cu pozele, restanta Dar luni dimineata, la cafea , ma voi desfata
Ramo mamaliga iti trebuie daca te-a mancat undeva
Nicoleta costumul ala era pentru alaptat dar si pentru mai ce?
Ariel bine ca te-ai reparat si nu te mai rasfata atat cu kg alea Ia sa-i vezi tu pe aia pe care nu i-ai mai vazut de ani ce burti au capatat si ce chelii
Zoze ma bucur ca v-a priit!
Clau in seara asta nu v-am mai gasit Pupa vorbareata ca tare mi-a fost drag de ea si de bulanasele ei de ciocolata Sarsaf Muah!
Noapte buna

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput