Puiuti de Randunici 2008!! (302)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, super filmuletul si pozicile cu Stefu! M-am uitat cu Rebe si pesemne intelegea ce zice Stefu ca era foarte atenta si uneori se incrunta! Fataaa, si Rebe face boacane rau de tot, bine ca nu e singura! Ea imi arunca la gunoi telefoane, telecomenzi, tot timpul trebuie sa-l verific inainte de al arunca la ghena, cand prinde laptop-ul il ia la butonat si de cele mai multe ori direct pe butonul de restart apasa , telecomanda de la televizorul din dormitor inca nu o gasesc ( de cateva zile bune), mi-a prins cutia cu cd-uri cu poze arhivate si le-am gasit imprastiate prin toata sufrageria, a gasit topul de hartie A4, vai mama lui ca abia am mai salvat cateva coli...si cate si mai cate. E terorista rau de tot...ca sa nu spun ca de cate ori ajunge in baie imi smulge efectiv suportul pentru hartie igienica, saracul Paul il lipeste aproape zilnic( bineinteles ca si acum este smuls din perete). Imi umbla in dulapuri si imprastie hainele, iar cand ia tricourile proaspat calcate ale lui Razvan ma iau cu mainile de cap! Sa mai zic??? Mai bine ma opresc ca-s multe rau.
Aaaaa, fata, cum reusesti sa faci atatea bunatati zilnic?? Nu ma infiezi si pe mine? Cand ai povestit cum ti-a dat Stefu praji jos de pe masa parca-mi si inchipuiam scena!

Naty, fereasca Dumnezeu, chiar este o tragedie! Bietul baiat, ce soarta are si el!

Simo, fetele au dreptate, mai stai locului...Doamne fereste sa se intample ceva cu bebe , nu ti-ai ierta-o niciodata. Apoi daca doctorul mi-ar fi zis sa stau cuminte iti jur ca nu ma mai strofocam cu alte alea. HAi stai cumintica , ia-le mai usor pe toate, deocamdata ai alta prioritate. Pup burtica si pe harnicuta de mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ooohhhooooo...cate face si Mufa...nici nu intru in detalii!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Mi-a placut de Muffy cu pestii! mai si ce productie acolo!

Ariel multa sanatate!
Bubu ce mai papa Stef copanul!
Naty imi pare rau de veste proasta! mi-e mila de baiat!

avem si noi boacane.. dar nu ma mai lasa acum sa scriu..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ha, ha, ce ma bucur ca fac si altii plostioareeeee
Stef mai are o placere: la ei in camera am un sertar cu chilotei si maieuri pentru Vlad si un sertar cu body-uri ale lui Stef. Iar musiu se duce si le amesteca, pune chilotii lui Vlad in sertar la el si invers si va dati seama cum, vraiste!
Pana acum nu i-a stat gura A mancat pe la 7 jumate mamaliguta cu branza si apoi varzica cu mamaliguta, din farfuria mea , apoi prajitura. mai devreme a mancat si randunoiul sarmalute si iar a vrut si el mamaliguta cu varzica si iar prajitura

Ma bucur ca va place de el cu papa si cum vorbeste! ati vazut cum se mira??? in penultimul filmulet! si in ultimul se aude cum zice "ap", acum zice super clar "apa" si zice cand ii e sete si se duce si ia singur canuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gudinde,nu ma supar ca ai dat cu pe spinare!e f adevarat ca am probleme cu sarcina,dar m-am simtit tare bine zilele astea si am vrut sa las totul in ordine pentru cat voi lipsi!Nu simt ca am exagerat ci ca am facut cat am putut ,si asa e f bine!Sunt sigura ca Dumnezeu ma va ajuta si nu voi pierde copilasul,caci El mi l-a dat,cand noi doi nici cu gandul nu gandeam!
Naty,nu vroiam sa o rog pe mama ca toata saptamana mi-a plimbat copii,si va mai sta si la noi cat voi sta in spital..iar al meu are fff multa treaba,vine super obosit si...am simtit ca sunt in stare sa fac!
Gudinde,Naty,Clau,Oana,Luny-multumesc de grija dar sunt super ok!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo , tu sti mai bine. Distractie placuta maine si apoi zilele din spital sa fie usoare, usoare si sa revii repede acasa si pe crenguta.

Mergi la inceput

noapte buna si linistita tuturor, si duminica placuta!:)
noi maine mergem sa tragem o saramura din cativa pesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, nu veniti cu saramura la noi? Noi ii asteptam maine pe nasi, o sa fac o american pie si niste fasolica batuta si nu mai stiu...poate gratarel...

Ma apuc de calcat, nu stiu daca mai intru...va doresc o duminca placuta si relaxanta!

Mergi la inceput

bubule deja suna... nu mai zice!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

luny i-am aratat lui catalin filmuletul si pozele cu pestisorii..si ce crezi ca arspuns am primit?gata ma duc sa-mi fac mamaliga,maine ma duc la peste...acu' e in bucatarie isi face mamaliga,se duce cu fratele meu la olt...

bubu ti-am vazut papaciosul si zambarila jucaus..ce dragalash e cum papaceste si cu ce pofta papaceste ...hi hi face si andru destule..de ex azi dupa cat am smotruit a pus mana pe cateva bucatele de hartie si a inceput sa le rupa si mi-a facut tot una prin dormitor,cand intra in bucatarie imi scoate toate oalele din dulap si vine sa-mi ceara o lingura ca sa-mi bata toba...se atarna de marginea mesei si trage jos tot ce apuca...imi e f frica de cutite fir-ar mama lor ca ai mei uituci le mai lasa pe masa si de vreo 2 ori l-am prins cu cate un cutit in mana,imi scoate hainele din dulap,mai nou deschide usile de la sifpnier si se baga in el,cum prinde haine pe scaune sau pe pat da cu ele jos sau le insira prin toata casa...parca ar intreba "astea ale cui sunt ?De ce nu sunt in dulap?...hi hii asta imi place ca-i trage de maneca pe puturosi"..cand intra la baie ,singu ca poate sa-si deschida usa...se balaceste la bideu si daca prinde hartia igienica o face franjuri...mai nou bagam si mana in WC ca e "ap ap acolo..." si multe multe multe...dar mami nu se supara ca dupa fiecare boacana mami il ia in brate iar andru o rasplateste cu o imbratisare cum numai el stie sa o faca...

naty off imi pare rau ..doamne stiu ce inseamna sa fii bolnav de epilespie,tatal si fratele maica'mi au suferit de aceasta boala..din pacate fratele nu mai traieste dar bunicul are aproape 80 de ani ..si are crize din ce in ce mai des si mai rau...offf....imi pare rau pt baietel ca a rams singur pe lume,neajutorat la o varsta atat de frageda ,la o varsta cand are nevoie de un sfat parintesc..si mai ales ca e si destept si constiincios cine stie ce se va alege de el daca va apuca pe mainile orfelinatelor..off sper ca d-zeu sa-l ajute si sa-i arate calea cea mai buna...

simo nu te mai cert ca te-au certat fetele destul dar trebuie sa ai mare grija...eu te inteleg perfect...stiu ce inseamna sa ti se spuna tot timpul"nu ai voie" dar hai ca o sa fie bine...doar ca trebuie sa ai mare grija da...distractie placuta maine

bai pe mine nu stiu ce naiba ma cam doare operatia,pe jos pe undeva naiba stie pe unde...mi-a venit si CM dar nu este ca -n lunile trecuet,este mai puin oare sa fie de la medicamentele pe acre le iua...nu stiu ca ma simt cam rau,putin umflata,parca ma doare cand stau jos,ma doare cand ma misc..ieri pana nu m-am pus in pat vreo juma'de ora nu m-am linistit..off ce o mai fi frate...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput