Puiuti de Randunici 2008!! (302)
Raspunsuri - Pagina 16
Simo27 spune:
Oana,asa mi s-a parut ca Stef s-a schimbat.Pare mai mare,mai barbatel
.Nu veniti la Brasov?ca inca vreau sa il rontai![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Ah, Simo, as veni si acum! M-as teleporta! Cu prima ocazie iti dau falcutele la rontait, ca eu nu ma mai satur de ele 
Praji e la racit, ma uit cu jind la ea si astept s-o tai
E cu afine 
Stefu se uita la tom si jerry si rade
, e mortal! Si inca una: la pranz a dormit in patut
, ala de bebe! pai l-am dus in pat, a baut laptele si aud lipa-lipa pe gresie, se dadea jos si venea la noi in camera...o dat, de doua ori, de 5 ori, avea chef de joaca...si in gluma il urca acolo ii dau bibele, ca i-am mai facut iar lapte si culmea, a adormit acolo frumos ![]()
luny spune:
bubu mare mester Steful
, ce m-a distrat cum 'lucreaza'
..maaareee papacios!!!
ce frumos il striga pe tata
cuscra ce faceti, nu te-am mai vazut pe mess..
simo-harnicuta, care ar trebui sa stea mai cumintica
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Declar si ei casa luna si bec ,dulapurile aranjate ca in reviste,toate hainele calcate |

Simo nu stiu exact cum sa spun asta diplomatic: tu efectiv nu realizezi ca trebuie sa stai cuminte de dragul acelui copil? Ca ti se va face cerclaj tocmai pt a evita probleme?
Nu vreau sa ma bag in viata si-n deciziile nimanui, am tacut pana acum si poate ar fi trebuit s-o fac in continuare dar sincer imi esti draga. Si pur si simplu nu inteleg.
natynic spune:
Seara buna fetelor, pt cine e...
Miky, da, soacra-mea si cumnatii stau in spatele lui Azzurro, puteam sa ne facem cu mana
. Stiam ca ai zis ca Alexia e la bunici si n-am dat niciun semn ca sa nu te deranjez ca poate le aveai si tu pe ale tale dar poate ne mai vedm cand mai ajung pe acolo.
Sunt marcata rau de o veste groaznica ce tocmai am aflat-o...O fosta colega si buna prietena a randunoiului a murit in seara asta, lasand singur pe lume un baiat de 16 ani, AZI intors din SUA de la o bursa (de fapt e a gasit-o moarta in casa). Un copil multiplu medaliat la olimpiade nationale si internationale care dupa ce ca nu avea tata (plecat de acasa de cand s-a nascut) acum nu mai are nici mama; si nici unchi sau matusi. Femeia suferea de o epilepsie pe care se incapatana sa nu o trateze desi de nenumarate ori am vrut aproape cu forta sa o duc la neurolog si m-am suparat ingrozitor ca tot amana asta...Mereu nu avea timp...Azi era singura in casa si probabil ca...Dumnezeule, numai la copilul ala mi-e gandul, l-am cunoscut bine, am facut o vacanta impreuna si e efectiv DEOSEBIT...

Om vedea cum il vom putea ajuta.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Acum imi zicea randunoiul ca mama prietenei traieste dar e infirma, alte rude nu sunt...deci probabil baiatul va fi institutionalizat la orfelinat
Un copil supradotat, considerat genial de profesorii lui 

Naty
mamica
bubu05 spune:
Sa va zic ce-a facut Stefu
Mi-a tras gratarul de pe masa, pe care se afla prajitura la racit
si praji mi-a cazut pe jos, cu fata in jos...noroc ca nu a patit nimic
, iar Stefu se mira de zor si a venit sa ma traga si sa-mi arate cu degetul ce prostie a facut 
E de groazaaaaaaaaaa!
Plus ca dimineata, dupa ce si-a baut laptele, eu am ramas in pat langa el si motaiam acolo, el s-a trezit si a inceput sa face ture intre camera lui si a mea, unde dormea Cata si a gasit cutia cu servetele si a scos de-acolo vreo 10 cred
si le-a rupt bucati-bucatele-bucatici si le-a imprastiat pe jos prin ambele camere, ziceai ca a nins
Eu il vedeam ca se plimba, ca mai ia o jucarie...cand m-am ridicat din pat si am vazut
trebuia sa filmez sa vedeti!!!!!
Numai Stef face boacane?????????????![]()
![]()
![]()
Va provoc sa povestiti, ca am impresia ca el face numai prostii! ![]()
bubu05 spune:
Naty, cumplita tragedie....nu am cuvinte...imi pare rau!
Simo, Gudinde are dreptate! stai, fata, cumintica!!! uof...eu te inteleg, ca vrei sa le faci, ca nu poti sa le lasi, cine sa le faca...dar in situatia ta, ar trebui sa pui pe altii!!
natynic spune:
...si apoi, Simo
, nimic nu e CHIAR indispensabil de facut. Un minim de smotru ar putea face si sotul tau sau mama ta; si subliniez, minim, nu zic sa-i pui la treaba. Eu stiu ca nu o faci intentionat dar am senzatia ca nu ai priceput ca ai o sarcina fragila, desi cele intamplate in Grecia (ca sa nu mai zic de decizia cerclajului) ar fi trebuit sa te zguduie suficient.
Bubu, faaace si Iuliaaa...la greu! Pana acum a smuls 2 taste de la laptop, a spart o farfurie scoasa din bufet, a imprastiat prin toata casa "chilotei" (eu asa le zic) de plastic din aia de tinut hartiile, a "cules" toate rufele de pe uscator lasandu-le gramada pe balcon si apoi a rasturnat uscatorul peste ea, reseteaza programe TV, "ma ajuta" dimineata sa aranjez lenjeria de pe pat tragand tot cearsaful afara
...si cam asta imi amintesc acum.
Am ramas singurica cu ea, randunoiul a plecat la bietul baiat care e in casa cu maica-sa moarta si cu o prietena ce a venit sa stea cu el insa...maine va fi nevoie de alergat si de masina, si-a amintit ca stia ca ea avea o asigurare de viata ce trebuie cautata...ma rog, e neaparat nevoie acum de un barbat acolo care sa-l ajute si nu are cine. Eu nu-mi revin...
Naty
mamica