Puiuti de Randunici 2008!! (302)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am terminat si eu de scmotruit,mai am bucataria si baia..dar le las pt maine...am facut un dush si iote ca nu apucai sa intru in dormitor ca-l vad si pe andru batz in picioare ma astepta....s-a trezit,cand ziceam si eu ca ma odihnesc putin..acu' o iau de la capat..papat,iesit afara...etc..catalin da cu baitz pe foisor...s-a apucat cu socru'meu acu' o saptamana si ceva sa faca un foisor...am sa va pun poze cu el cand o sa fie gata...cand i-am auzit le-am zis sa nu se apuce ca cine stie ce cabana fac dar chiar le-a iesit misto...

naty la multi ani socrelei...mai niic eu nu prea stiu ce sa-i cumpar socrelei,la haine nu ma bag ca nu le nimeresc ,singurul lucru cu acre o pot multumi sunt papusile de portelan ,colectioneaza si ii plac f mult si parfumuri..in rest nici eu nu stiu ce as putea sa-i iau....

zoze f frumos ai scris tu acolo ma bucur ca te-ai simtit bine,ca te-ai relaxat,te-au rasfatat baietii tai..o meriti din plin....la fel si pt mine a fost o vacanta f misto ,in 3....

simo tu ce faci?maine mergi la spital? si multa bafta ..o sa fie bine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

da, ramo, normal ca el si-l curata si face curat dupa!!! eu nu pun mana pe nimic, si stie clar, mai ales ca nu ma-ncanta deloc atata pescuit, asa ca face orice numa sa nu ma iau de el..mint..cum a venit destul de tarziu ieri, a apucat doar sa-l curete si mi l-a lasat mie in frigider, si azi dimi l-am pus eu in pungi la congelator! tot e ceva, nu?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Unde mai exact e parcul copiilor de pe Vacaresti? Ca poate il testam si ni azi sau maine.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Unde mai exact e parcul copiilor de pe Vacaresti? Ca poate il testam si ni azi sau maine.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Langa Palatul Copiilor, si dupa Parcul Tineretului si Sala Polivalenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Adica intre ele
Roxana ce mai faci?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hellou randunicoaselor!
Azi n-am avut timp de calculator, am fost iar bagata in priza! Tati a plecat cu baietii de dimineata in Carol si eu am facut mancarica, plus curatenie in dormitoare si baie, am fost pe baterii! Apoi a luat tati fraiele si a terminat el sufrageria si holul , m-am scos!
La amiaza am dormit si eu, Stef inca doarme
Am pus o praji in cuptor si o sa ies putin la plimbarica, pe racoare, apoi ma asteapta un morman de rufe Bine ca sunt odihnita!

Apropo de parcul de care vorbeati, sa va luati creme anti-tantari, pe seara e invazie!!!!!!!!!!! ATENTIE!

am pus si eu niste filmulete cu Stefu mic, sa-l vedeti ce haios e
http://www.onetruemedia.com/shared?p=9635ea816a56172da579c5&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Si cateva poze noi noute
http://good-times.webshots.com/photo/2918227550102227597XozIVb
de-aici in colo!
Enjoy!

Am citit tot, am vazut poze/filmulete, moamaaa, ce de pesti a prins pompierul!! suuuper! ce-ar merge cu mujdei si mamaliguta
Eu am facut azi sarmalute, a venit Craciuniul, asa mirosea in casa

Clau, o sa fie bine la servici, mai ales ca faci ce-ti place!

Si o pup si pe Zoze, ca a scris frumos, fericita si relaxata!

Am citit si supararile Ramonei in legatura cu soacra vs. Dana...tz,tz,tz...no comment

Pupic pe toata lumea, fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

naty cum a fost la soacra? eu stau chiar vav de azzurro. si ziceai ca si soacra sta tot pe aici. daca ma uitam pe geam , va vedeam

alexutul meu e la buni. se distreaza . am vb acum cu ei la tel si spuneau ca mananca mamaliguta cu branza si smantana. miammm mi-a facut pofta.

sa nu ma uitati si pe mine cu dr. please!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

as veni si eu maine in parc , dar habar nu am cum sa ajung pana acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Miky, e chiar in spate la Palatul Copiilor, la Tineretului.

Am vrut sa ies afara, dar carutul a ramas in portbagaj si randunoiul e la o emisiune...hmmm...asta e, acum stam in casa, ca oricum se intuneca

Enibadi pe crenguta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Declar si ei casa luna si bec,dulapurile aranjate ca in reviste,toate hainele calcate si mancarica gata!Tare greu a fost dar a meritat.Am avut si parte de ajutor ca a tinut mama copii la ei!
Clau,sunt sigura ca va fi bine la servici.Rebe si Razvanici vor fi si ei bine cu bunica care la va face toate poftele
Oana,cata treaba ai avut si tu.sa-mi zici cum a fost prajitura aia
Vad ca si Ramo a muncit din greu azi.Maine botezam ,luni ma internez
Luny,ai un baiat pe cinste.de fapt,2
Cuscra,gata bagajele??
Nico,ma bucur ca nu te mai doare spatele.Spor la treaba si tie.Matei pt un somnic pe zi
Kya,exact cum povestesti ca face Sanziana asa facea si David cand era mic,era dezastru cand plecam undeva.si asta a tinut mult timp,pana astazi.Cum ziceam mai demult,noi nu putem pleca nicaieri fara el.Acum 4 ani am fost plecati amandoi o samptamana si copilu dupa 2 zile a inceput sa faca febra,sa vomite,mama l-a dus la dr si nu avea nici o boala,adica era sanatos..culmea a facut de dorul nostru.de atunci,nu l-am mai lasat niciodata cu ai mei!Sam in schimb,nu are treaba ,cand o vede pe Buni o ia de mana sa plece cu ea,cand pleca de la noi plange dupa ea...copii diferiti,ce mai!
Roxana,ce mai faci??Amira?

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput