Puiuti de Randunici 2008!! (302)
Raspunsuri - Pagina 15
ramo_cata spune:
am terminat si eu de scmotruit,mai am bucataria si baia..dar le las pt maine...am facut un dush si iote ca nu apucai sa intru in dormitor ca-l vad si pe andru batz in picioare ma astepta....s-a trezit,cand ziceam si eu ca ma odihnesc putin..acu' o iau de la capat..papat,iesit afara...etc..catalin da cu baitz pe foisor...s-a apucat cu socru'meu acu' o saptamana si ceva sa faca un foisor...am sa va pun poze cu el cand o sa fie gata...cand i-am auzit le-am zis sa nu se apuce ca cine stie ce cabana fac dar chiar le-a iesit misto...
naty la multi ani socrelei...mai niic eu nu prea stiu ce sa-i cumpar socrelei,la haine nu ma bag ca nu le nimeresc ,singurul lucru cu acre o pot multumi sunt papusile de portelan ,colectioneaza si ii plac f mult si parfumuri..in rest nici eu nu stiu ce as putea sa-i iau....
zoze f frumos ai scris tu acolo
ma bucur ca te-ai simtit bine,ca te-ai relaxat,te-au rasfatat baietii tai..o meriti din plin
....la fel si pt mine a fost o vacanta f misto ,in 3....
simo tu ce faci?maine mergi la spital?
si multa bafta ..o sa fie bine
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
da, ramo, normal ca el si-l curata si face curat dupa!!!
eu nu pun mana pe nimic, si stie clar, mai ales ca nu ma-ncanta deloc atata pescuit, asa ca face orice numa sa nu ma iau de el
..mint..cum a venit destul de tarziu ieri, a apucat doar sa-l curete si mi l-a lasat mie in frigider, si azi dimi l-am pus eu in pungi la congelator! tot e ceva, nu?![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Unde mai exact e parcul copiilor de pe Vacaresti? Ca poate il testam si ni azi sau maine.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
amira_roxana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Unde mai exact e parcul copiilor de pe Vacaresti? Ca poate il testam si ni azi sau maine. Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Langa Palatul Copiilor, si dupa Parcul Tineretului si Sala Polivalenta

natynic spune:
Adica intre ele![]()
Roxana
ce mai faci?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Hellou randunicoaselor!
Azi n-am avut timp de calculator, am fost iar bagata in priza! Tati a plecat cu baietii de dimineata in Carol si eu am facut mancarica, plus curatenie in dormitoare si baie, am fost pe baterii! Apoi a luat tati fraiele si a terminat el sufrageria si holul
, m-am scos!
La amiaza am dormit si eu, Stef inca doarme 
Am pus o praji in cuptor si o sa ies putin la plimbarica, pe racoare, apoi ma asteapta un morman de rufe
Bine ca sunt odihnita!
Apropo de parcul de care vorbeati, sa va luati creme anti-tantari, pe seara e invazie!!!!!!!!!!! ATENTIE!
am pus si eu niste filmulete cu Stefu mic, sa-l vedeti ce haios e ![]()
http://www.onetruemedia.com/shared?p=9635ea816a56172da579c5&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Si cateva poze noi noute ![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2918227550102227597XozIVb
de-aici in colo!
Enjoy!
Am citit tot, am vazut poze/filmulete, moamaaa, ce de pesti a prins pompierul!! suuuper! ce-ar merge cu mujdei si mamaliguta 
Eu am facut azi sarmalute, a venit Craciuniul, asa mirosea in casa 
Clau, o sa fie bine la servici, mai ales ca faci ce-ti place!
Si o pup si pe Zoze, ca a scris frumos, fericita si relaxata!
Am citit si supararile Ramonei in legatura cu soacra vs. Dana...tz,tz,tz...no comment ![]()
Pupic pe toata lumea, fara exceptie!
mikydoozza spune:
naty cum a fost la soacra? eu stau chiar vav de azzurro. si ziceai ca si soacra sta tot pe aici. daca ma uitam pe geam , va vedeam![]()
alexutul meu e la buni. se distreaza . am vb acum cu ei la tel si spuneau ca mananca mamaliguta cu branza si smantana. miammm mi-a facut pofta.
sa nu ma uitati si pe mine cu dr. please!!!!
bubu05 spune:
Miky, e chiar in spate la Palatul Copiilor, la Tineretului.
Am vrut sa ies afara, dar carutul a ramas in portbagaj
si randunoiul e la o emisiune...hmmm...asta e, acum stam in casa, ca oricum se intuneca ![]()
Enibadi pe crenguta??
Simo27 spune:
Declar si ei casa luna si bec
,dulapurile aranjate ca in reviste,toate hainele calcate
si mancarica gata!Tare greu a fost dar a meritat
.Am avut si parte de ajutor ca a tinut mama copii la ei
!
Clau,
sunt sigura ca va fi bine la servici.Rebe si Razvanici vor fi si ei bine cu bunica care la va face toate poftele![]()
Oana,cata treaba ai avut si tu.sa-mi zici cum a fost prajitura aia
Vad ca si Ramo a muncit din greu azi
.Maine botezam ,luni ma internez
Luny,ai un baiat pe cinste
.de fapt,2![]()
Cuscra,gata bagajele??
Nico,ma bucur ca nu te mai doare spatele.Spor la treaba si tie.
Matei pt un somnic pe zi![]()
Kya,exact cum povestesti ca face Sanziana asa facea si David cand era mic,era dezastru cand plecam undeva.si asta a tinut mult timp,pana astazi
.Cum ziceam mai demult,noi nu putem pleca nicaieri fara el
.Acum 4 ani am fost plecati amandoi o samptamana si copilu dupa 2 zile a inceput sa faca febra,sa vomite,mama l-a dus la dr si nu avea nici o boala,adica era sanatos..culmea a facut de dorul nostru.de atunci,nu l-am mai lasat niciodata cu ai mei!Sam in schimb,nu are treaba ,cand o vede pe Buni o ia de mana sa plece cu ea,cand pleca de la noi plange dupa ea...copii diferiti,ce mai
!
Roxana,ce mai faci??Amira?
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008