Puiuti de Randunici 2008!! (302)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sunt cobzaaaaaaaaaaaaaa!!!!! peste noapte efectiv! asa ca mucii lui teo si ai lui alex s-au evaporat si s-au transferat la mine....

naty, eu am vb ieri cu clodute, era foarte tonica. zicea ca inca mai era amortita de la anestezie, ca a primit o portie mai maricica. in fine, nu am tinut-o mult, i-am zis sa-mi dea beep cand poate sa vb.

clau, tonic ti-a zis super frumos!

si wtf is alice??? ca eu habar n-am ...la fel, m-am gandit la nevasta lui ilie dar m-a lamurit gecko ca nu e...
apoi, ce ne pasa noua sau altora cand s-a dus ea la job? o statuie, ceva? who cares?

ma duc totusi sa-mi caut vacanta aia, ca vine decembrie si eu nimic.

Stela, ati probat patutul? intra salteaua?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Si noi pe aici, piciul doarme, baietii mari sunt la Praktiker sa ia niste scanduri, cica facem o poarta noua si totusi temporara la mosie...

De ieri a trecut piciul la un somn pe zi, insa pe la 11 si ceva e duper-marait... seara cade frant... dar doarme 3 ore jumatate. De l-ar tine!

Spor la treburi! Fug si eu la ale mele.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, mamaaaa, ce productie a avut Liviu!! I-am povestit lui Paul la telefon si cred ca s-a inverzit de invidie! Aaaaa, e super tare Muffa cu pestii, m-am uitat cu Rebe la filmulet si a inceput sa strige: Atei, Atei, petii! Si zicea intruna, intruna, era super haioasa. Apoi il striga prin casa pe Atei!

Ariel, offf, acum tu ai racit! Multa sanatate. Am vazut ceva mumos pentru Rebe la magazinul tau.

Rebi doarme deja, asa ca acum e perioada mea de relaxare...sa vad ce treburi am de facut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ultima zi la mare,de 2 ani incoace-prima vacanta adevarata,activa,fara stres si nopti nedormite! De aici incolo va povestisem despre cat rasfat am primit si despre cat de tare imi iubesc barbateii-dar m-am razgandit..si-am sters Nu stiu sigur de ce..
Mai spun doar atat: pui mai dulce decat Mihai,nu-mi putea darui Bunul Dumnezeu,iar sot si tata-pentru fiul meu-mai bun decat Dan..nici atat!
Doresc tuturor mamicilor din lume-fericirea pe care o simt eu,voua primele
O evadare mica,din cand in cand..face minuni-trebuie sa repetam faza..ca prea face bine la spirit

Va pup-ne auzim de-acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce tare Rebecoasa! l-a recunoscut, m-a spart!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zoze, ce frumos ai scris despre barbatii din viata ta, minunat! Sa aveti o ultima zi foarte, foarte frumoasa, sa fii mereu la fel de rasfatata si fericita ca acum . Distractie placuta si maine sa aveti drum bun spre casa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze sa va fie de bine rasfatul!..ai sters poate ptr ca e prea..intim..si sa nu cobe sau sa se uite stramb careva..unele chestii parca sunt doar ptr sufletul personal, eu simt asta de multe ori si fac la fel ca tine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Ultima zi la mare,de 2 ani incoace-prima vacanta adevarata,activa,fara stres si nopti nedormite! De aici incolo va povestisem despre cat rasfat am primit si despre cat de tare imi iubesc barbateii-dar m-am razgandit..si-am sters Nu stiu sigur de ce..
Mai spun doar atat: pui mai dulce decat Mihai,nu-mi putea darui Bunul Dumnezeu,iar sot si tata-pentru fiul meu-mai bun decat Dan..nici atat!
Doresc tuturor mamicilor din lume-fericirea pe care o simt eu,voua primele
O evadare mica,din cand in cand..face minuni-trebuie sa repetam faza..ca prea face bine la spirit

Va pup-ne auzim de-acasa!
Ffff frumos ai zis,Zoze!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Muffy si pestii
www.onetruemedia.com/shared?p=9642ec42efa152b1fc56b5&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">..si da-i, si lupta cu ei

mama cata distractie pe capul lui matei...ce haios e...acu'ma duc sa-i zic si lui cata ..o sa se inverzeasca din nou...am o intrebare pescarul isi face treaba pana la cap,prins,curatat,sarat..etc...?eu am oroare de curatat,cand eram la ai mei,taica'miu pescar inrait m-a disperat toata tineretea cu curatatul pestelui asa ca urasc sa-l curat....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput