Puiuti de Randunici 2008!! (302)
Raspunsuri - Pagina 14
ariel_7000 spune:
sunt cobzaaaaaaaaaaaaaa!!!!! peste noapte efectiv!
asa ca mucii lui teo si ai lui alex s-au evaporat si s-au transferat la mine....
naty, eu am vb ieri cu clodute, era foarte tonica. zicea ca inca mai era amortita de la anestezie, ca a primit o portie mai maricica. in fine, nu am tinut-o mult, i-am zis sa-mi dea beep cand poate sa vb.
clau, tonic ti-a zis super frumos!
si wtf is alice???
ca eu habar n-am
...la fel, m-am gandit la nevasta lui ilie dar m-a lamurit gecko ca nu e...
apoi, ce ne pasa noua sau altora cand s-a dus ea la job? o statuie, ceva? who cares?
ma duc totusi sa-mi caut vacanta aia, ca vine decembrie si eu nimic.
Stela, ati probat patutul? intra salteaua?
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
Kya spune:
Uite www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.revistatango.ro/thumbnail.php%3Ffile%3Ddiverse/alice_896757260.jpg%26size%3Darticle_small&imgrefurl=http://www.revistatango.ro/Cartile-Tango/48.html&h=392&w=500&sz=25&tbnid=_jhT1DRPXQjFqM:&tbnh=102&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dalice%2Bnastase&hl=ro&usg=46fzDWYjHlrIo022XnWJlP98Ix8=&ei=LraPSteDCcmd_AajrvyuAg&sa=X&oi=image_result&resnum=7&ct=image" target="_blank">aici un articol cu o poza de a lui Alice Nastase, ca sa asociati si figura. Apare destul de des pe televizor, eu o stiam.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Salut.
Si noi pe aici, piciul doarme, baietii mari sunt la Praktiker sa ia niste scanduri, cica facem o poarta noua si totusi temporara la mosie... ![]()
De ieri a trecut piciul la un somn pe zi, insa pe la 11 si ceva e duper-marait... seara cade frant... dar doarme 3 ore jumatate. De l-ar tine!
Spor la treburi! Fug si eu la ale mele.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
clauclau spune:
Luny, mamaaaa, ce productie a avut Liviu!!
I-am povestit lui Paul la telefon si cred ca s-a inverzit de invidie!![]()
Aaaaa, e super tare Muffa cu pestii, m-am uitat cu Rebe la filmulet si a inceput sa strige: Atei, Atei, petii! Si zicea intruna, intruna, era super haioasa. Apoi il striga prin casa pe Atei!![]()
Ariel, offf, acum tu ai racit! Multa sanatate. Am vazut ceva mumos pentru Rebe la magazinul tau.![]()
Rebi doarme deja, asa ca acum e perioada mea de relaxare...sa vad ce treburi am de facut...
.
zozela spune:
Ultima zi la mare,de 2 ani incoace-prima vacanta adevarata,activa,fara stres si nopti nedormite! De aici incolo va povestisem despre cat rasfat am primit si despre cat de tare imi iubesc barbateii-dar m-am razgandit..si-am sters
Nu stiu sigur de ce..
Mai spun doar atat: pui mai dulce decat Mihai,nu-mi putea darui Bunul Dumnezeu,iar sot si tata-pentru fiul meu-mai bun decat Dan..nici atat!
Doresc tuturor mamicilor din lume-fericirea pe care o simt eu,voua primele

O evadare mica,din cand in cand..face minuni-trebuie sa repetam faza..ca prea face bine la spirit
Va pup-ne auzim de-acasa!
luny spune:
ce tare Rebecoasa! l-a recunoscut, m-a spart!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Zoze, ce frumos ai scris despre barbatii din viata ta, minunat!
Sa aveti o ultima zi foarte, foarte frumoasa, sa fii mereu la fel de rasfatata si fericita ca acum 
. Distractie placuta si maine sa aveti drum bun spre casa 
.
luny spune:
zoze sa va fie de bine rasfatul!
..ai sters poate ptr ca e prea..intim..si sa nu cobe sau sa se uite stramb careva..unele chestii parca sunt doar ptr sufletul personal, eu simt asta de multe ori si fac la fel ca tine..![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Ultima zi la mare,de 2 ani incoace-prima vacanta adevarata,activa,fara stres si nopti nedormite! De aici incolo va povestisem despre cat rasfat am primit si despre cat de tare imi iubesc barbateii-dar m-am razgandit..si-am sters Nu stiu sigur de ce..Mai spun doar atat: pui mai dulce decat Mihai,nu-mi putea darui Bunul Dumnezeu,iar sot si tata-pentru fiul meu-mai bun decat Dan..nici atat! Doresc tuturor mamicilor din lume-fericirea pe care o simt eu,voua primele ![]() ![]() O evadare mica,din cand in cand..face minuni-trebuie sa repetam faza..ca prea face bine la spirit ![]() Va pup-ne auzim de-acasa! ![]() |

Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Muffy si pestii www.onetruemedia.com/shared?p=9642ec42efa152b1fc56b5&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">..si da-i, si lupta cu ei Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128