Puiuti de Randunici 2008!! (302)
Raspunsuri - Pagina 13
clauclau spune:
Ramo, Mimo, Kya, Gecko, Luny, Naty, Mihutza, Tonic, multumesc foarte mult pentru cuvintele voastre, asa este, nu are cum sa nu fie bine, asta este mersul firesc al lucrurilor, e normal sa mergem inainte. Mai bine m-as bucura de cate o sa fac cu banutii pentru copii!
Kya, ce nasol, Rebe deocamdata nu face crize ca nu a avut de ce, am fost eu mereu langa ea, dar or sa se schimbe lucrurile si pentru ea.

Raluca, am tot vrut sa zic de ieri, minunate pozele, copiii tai sunt superbi si nici parintii nu-s mai prejos.

Blankar, si eu initial am crezut ca ai nascut
, gata, gata sa sar cu felicitationes!![]()
Ramo, bine ca i-ai zis tu cate ceva soacrei.![]()
Si acum sa gustam niste cafeluta, e sambata, e inca vara, sa ne bucuram!

Kya spune:
'Neata, 'neata!
12 ore mi-a dormit copilul azi noapte 
Ma duc sa iau o gura de cafea si sa supraveghez randunoiul in bucatarie care s-a oferit sa ne faca omleta cu branza. Oare o arunca in aer bucataria? ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Kya, a aruncat-o?
Al meu in rarele momente in care se ofera, face o papa excelenta dar bucataria ramane ca dupa un razboi atomic, TOTUL murdareste...
Clau, osafiebine. Iti marturisesc
ca tu pt mine esti un adevarat model de mamica; v-a ferit Dumnezeu de boli, ce-i drept, in schimb nu ai fost scutita de mai niciuna din greutatile "copilariei mici": nopti nedormite, colici, greva foamei, intarcarea...Si pe toate le-ai dus cu atata seninatate si rabdare si optimism ca pe buna dreptate meriti tot ce e mai bun
Noi azi mergem la soacra-mea, e ziua ei si ne-a chemat la masa.pupam
p.s. mai are cineva vesti despre Clodet si Karo??
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
kya de minunat asemenea somn!!
sa va mai zic ca Mufa tot se trezeste noaptea?..aproape in fiecare noapte...cateodata de 2-3 ori..

aaa, cum a fost omleta?![]()
naty have fun!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny naty have fun!! ![]() |
Da' di ce razi di mini, soro? Nici barem nu sunt cumnata-mea si nepotul, sunt la Brasov...ma duc ca trebe. Vaaai si e super dificila socrela la cadouri, nu-i place nimic-nimic, drept pt care i-am luat un pachet mare de cafea Movenpick si gata, sa o bea!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Naty, recunosc ca m-am emotionat citind postarea ta, e magulitor si foarte placut sa stiu asta, iti multumesc foarte mult.

La multi ani soacrei si sa aveti o masa placuta. O amatoare de cafea apreciaza mereu o cafea buna, eu zic ca e ok cadoul.

Gata, ies cu mandra afara ca ma calareste de cand ne-am trezit, efectiv nu se dezlipeste de mine. Acum este in spinarea mea...
Sambata frumoasa pentru toata lumea, ne auzim dupa pranz.![]()
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Da' di ce razi di mini, soro? Nici barem nu sunt cumnata-mea si nepotul, sunt la Brasov...ma duc ca trebe. Vaaai si e super dificila socrela la cadouri, nu-i place nimic-nimic, drept pt care i-am luat un pachet mare de cafea Movenpick si gata, sa o bea! ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
ee, ziceam si eu
Iubirea mea,
Kya spune:
Gata! Foarte buna omleta, foarte buna salatica. Am stat toti 3 la masa, a papat si Zana din toate. Acum Raluca are o gramada de vase de spalat

Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
Muffy si pestii![]()
www.onetruemedia.com/shared?p=9642ec42efa152b1fc56b5&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">..si da-i, si lupta cu ei![]()
Iubirea mea,
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Muffy si pestii www.onetruemedia.com/shared?p=9642ec42efa152b1fc56b5&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">..si da-i, si lupta cu ei Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
ce distractie pe capul lui in cada! 
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!