Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele voi va cumparati epidurala???
Sapt viitoare ma duc la control si o sa-l intreb pe "nenea doctor" dc trebuie sa o cumpar eu sau au ei acolo, ca am inteles ca se gaseste greu si-i scumpa

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ramona C. sunt multi medici care ar putea sa te vada...dar e greu cu programarile...totusi am inteles ca la Dr.Rotar ,unde merge Biara poti sa mergi destul de repede ...ma uit sa vad ,s-ar putea sa-mi fi dat ea nr de telefon ...iti trimit PM ,daca vrei..

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!
Am fost plecati la Timisoara, (ultimele zile de lucru inainte de concediu...) n-am apucat sa intru pe net...Am citit doar ultimul capitol, scrieti cu o viteza...
Cu mailul nu ma bag, eu oricum n-am parola. Dar inclin sa cred ca a fost o greseala...
Burtica mea e bine, creste (si eu cu ea... 9 kg conform cantarului de la lucru), bebita e in grafic (chiar peste un pic, minune ceilalti 2 tot timpul erau sub...) si are 1 kg si o faramita... I-am vazut fetisoara si bineinteles ca m-am induiosat toata, ne tot dadeam cu parerea cu care din fratiori seamana mai mult .

Am fost la unguri sa vad carucioare, imi facea cu ochii un peg perego si un jane. Is f faine, dar si o graza de bani... daca as fi fost la primul copil merita, dar cum altii eu nu mai fac... pana la urma am luat un chicco enjoy evolution si mai trebuie sa-mi iau si scoica cu auto fix. Landou mie nu-mi trebuie ca nu am 2 scaune libere in masina ptr el. Am un www.magazine-online.ro/piticulvesel/port-bebe/port-bebe-carry-soft-albastru--157576" target="_blank"> port bebe de la o prietena si o sa-l pun cu tot cu ala in carucior sa stea mai in siguranta acolo. Nu-s f multumita de compromisul meu dar asta e...

Inca o bulina rosie ptr Avent, i-am contactat pe importatori sa-mi trimita valve de schimb ca cele vechi cam cedau si instant mi-au trimis cate am cerut, valve model nou f f faine si plus nu m-a costat decat curierul ca le aveau ca mostre. Eu am fost f placut impresionata, faptul ca ai un service client asa de bun spune multe despre calitatea produselor...

Stephy, multam de apel, esti o draguta . Acum la bebe3 nu-mi mai fac probleme daca il voi iubi la fel ca pe primii, stiu deja de la a 2-a nastere ca dragoste este in noi nelimitata, si ptr 100 de copii... Mai degraba sper sa reusesc sa le acord si celor mari cel putin aceasi atentie pe care o voi acorda si Teodorei, daca nu chiar mai multa.... Ai dreptate cu materialele la chicco, nu-s f faine, dar sa stii ca nici cele de la peg perego nu m-au dat pe spate. Cred ca asta e noua moda in materie de materiale ptr produsele astea.
Wrap am (mi l-a facut o prietena) doar ca la Timi n-am reusit nicicum sa-l folosesc... Pana reuseam s-o pun se enerva, muream de cald si eu si ea (am nascut-o la sfarsitul primaverii) dar acum chiar vreau sa-i mai dau o sansa. Saptamana viitoare il primesc inapoi (l-am dat la alta prietena) si exersez cu papusile lui Timeea

Ildyqo felicitari ptr burtica, noi ne stim de la cirese

Ajunge cat am scris sper sa mai apuc sa intru....

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ramona C. ,daca vrei sa mergi la Stamatian ..vorbeste cu Andre,ea se afla in grija lui ...numai ca omul e foarte "busy"... e implicat in multe chestii...
La cel care merg eu,pe prietena mea a programat-o pe 21 septembrie...

Eu caut nr si iti trimit PM ,daca il gasesc..

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

salutare mamici si burtici, ce faceti? Imi cer scuze ca am absentat ieri, dar am mers la ai mei (in sfarsit), unde ghiciti ce, tatal meu a acceptat in sfarsit ideea ca sunt casatorita si ca voi avea un bebelus. Sunt cat de cat mai linistita si sper ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine. Poopici tuturor. Ma intorc in urma sa citesc

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 28+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Si colac peste pupaza, m-o mancat in sa pap de dimineata lapte cu cereale, ca aveam o pofta....si stiam ca imi e rau de la lapte, dar m-am gandit ca poate s-o fi razgandit si stomacul meu si o vrea sa-l accepte, ca acusi nasc si eu nu am papat 1l de lapte in 7 luni.....si imi vine sa de numa....

Ieri mi-o mai zis si sotul ca eu is cel mai rau caz de gravida ce l-o vazut el, nu ca ar fi vazut el nu stiu cate, dar vede o gramada de gravide prin oras plimbandu-se, pe toace, vesele, beau bere la el la terasa, fumeaza, mananca te miri ce... altele se mai plimba si pe bicicleta si eu in afara de apa plata, vomit orice beau, de mancat nici eu nu stiu ce mai pot sa pap fara sa nu-mi fie rau, daca simt miros de tigara imediat fac spume la gura, daca ma ridic din pat mi=e rau, daca nu ma ridic ma dor toate, am fost si internata de 5 ori in 7 luni......... cand o sa vina si la mine zilele alea bune si faine in care sa ma bucur si eu ca is insarcinata???

Ramona,
29+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

E clar faptul ca in trei luni nu strang eu banii astia pentru nastere, asa ca va trebui sa suport spitalul de stat cu toate riscurile si neajunsurile. Nu-mi ramane decat sa ma rog sa imi fie bine, sa nu am complicatii si sa am rabdare.

Viitoare mamica in culmea fericirii 25+ (23+) Petra Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

La multi ani Raluci_b. tot ce-ti doresti.

Hello DianaR, te-am recunoscut inca de cind am intrat pe aici (am si scris ceva pe undeva, pierdut in capitotlele trecute). Felicitari pentru curajul de a avea al 3-lea bebe. Ce mai face Timeea?

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Foarte rele sunt vestile pe care le aflu despre tine RamonaCopot. Imi pare tare rau, ca nu poti manca mai nimic si ca ai simptomele astea? Nu ai incercat totusi sa intrebi si medicul ce e de facut???Ai grija de tine si multi pupici din partea mea

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 28+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

RamonaCopot, Nici nu stiu ce sa iti spun sa te incurajez! Hai fruntea sus ,ca te simte bebelu si il afecteaza si pe el ca mamica lui e suparata!
Tind sa cred ca toti barbatii astia sunt la fel, si al meu mi-a zis la fel, ca uite altele nu le-am mai auzit sa se planga atata, si bla bla..nu prea e incurajator...stiu! Cat despre medici, mama lor, cotizam de fiecare data de ne indoaie, daca apuci sa stai 5 min in cabinet, ca hop, urmatoarea..nu explica frate, nu zic nica, ne lasa asa ca proastele! Eu m-am invatat minte, si intreb, ca altfel nu imi zice nici mie mai nimic, decat ca totul e in regula, ca are tot pasarica'..etc! Si imi da paginuta cu rezultatele de la eco, de abia acol' mai citesc si eu ca si tine alte detalii...
Asteapta cumintica pana luni, bine ca nu mai ai contractii si alte dureri sa ai motive de ingrijorare si mai mari! Uite noi iti tinem companie, si timpu o sa treaca si mai repede!!!

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput