Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 14
raluci_b spune:
Multumesc fetele, ce emotie sa citesc atatea urari. va multumesc din suflet, sunteti minunate. 
Raportam miscare intensa si sughitz azi noapte cred ca imi zicea la multi ani baiatul.
25+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
ralia spune:
Buna ziua tuturor!
nu am scris de foarte mult timp, o data pt ca nu am timp, a doua oara, am net ok doar la serviciu, iar aici nu prea pot sta pe alte site decat cele de serviciu :(
acum anuntul mare:
avem fetitza (in sfarsit stim sigur sexul), maine facem 22 saptamani si ne vom numi Ana Theodosia.
tati este sedus ca suntem fetitza.
pupici la toata lumea si in curand poze si filmulete.
din 01 octombrie vom sta acasa si atunci sper sa am mai mult timp..
va imbratisez pe toate
oli
16 saptamani+
RamonaCopot spune:
Camy, Miany, va rog trimite-ti-mi si mie pe pm orice nr de tel de la dr aia daca aveti. Vreau sa incerc sa vad la care ma primeste primul, sa ma linistesc ca e bebe in regula, nu sa ma trezesc la nastere ca are nu stiu ce si ca se putea sa stim din timp de problema aia sa o rezolvam. Cred ca tu Camy stii cel mai bine despre ce vb acuma....
Luni merg si la asta al meu, dar parca vad ca merg degeaba...la el si cand m-am dus sangerand a zis ca "uite, ii bate inima, vezi?...e perfect, gata..du-te si stai in pat." Si cand l-am intrebat de ce sangerez, a zis ca nu stie...dar e perfect copilul
.
Ramona,
29+
DOMINIC ANDREI
noi 3
simina_kin spune:
oooggg Ramonicooo..ce te mai chinui tu!!!! sper sa rezisti cu bine pana la capat...bine ca ne ai pe noi aici sa te sustinem....
aaaa....apropo...sper ca laptopul ala nu-l tii pe burtica , da???
El al am pe o masuta mica care-i la nivel cu patul, dc al tin pe pat langa mine 5 min se incinge rau.
Eu fac parte din categoria care o stie sotul tau![]()
....asta ca sa ai pe cine sa-ti versi nervii![]()
![]()

27+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
miany75 spune:
Ralia felicitari pt.fetita ! sa fie sanatoasa si mami si tati la fel! te asteptam oricand!
miany
28+
DAVID ANDREI
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralia Buna ziua tuturor! nu am scris de foarte mult timp, o data pt ca nu am timp, a doua oara, am net ok doar la serviciu, iar aici nu prea pot sta pe alte site decat cele de serviciu :( acum anuntul mare: avem fetitza (in sfarsit stim sigur sexul), maine facem 22 saptamani si ne vom numi Ana Theodosia. tati este sedus ca suntem fetitza.pupici la toata lumea si in curand poze si filmulete. din 01 octombrie vom sta acasa si atunci sper sa am mai mult timp.. va imbratisez pe toate ![]() oli 16 saptamani+ |
Ralia - felicitari pentru fetita!!! Asteptam poze. Pana atunci iti trec numele micutei in lista

monis
28acum si cu poze
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga salutare mamici si burtici, ce faceti? Imi cer scuze ca am absentat ieri, dar am mers la ai mei (in sfarsit), unde ghiciti ce, tatal meu a acceptat in sfarsit ideea ca sunt casatorita si ca voi avea un bebelus ![]() A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 28+mami de RaresCristianCamera lui Rares Poze |
Ce bine

ma bucur pt tine!!!De-ar accepta si socramiu ideea ca fisu s-a insurat ( i-as arata pozele ca sa-l conving) si ca va fi tatic ce bine ar fi!!!!...da cand omu-i nebun na-i ce-i face!

27+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!