Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata burtici!!!!! Acum am facut ochi

Raluca LA MULTI ANI sa fii sanatoasa , sa ai o nastere usoara si-un baiat sanatos , iar azi de ziua ta sa ai o zi superba!!!!!!! si

27+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

LA MULTI ANI , RALUCI_B!!!!!!

Neata si de la mine!
Raportez o noaptea nasoaaala, cum m-am pus in pat aseara, hop contractii...Si bebitza s-a zvarcolit de nu puteam sa imi gasesc nici o pozitie sa o linistesc, am tot mangaiat burtica pan am adormit... Nici acu nu prea's in apili meli..
In fine,..Krelio, sper ca nu te-ai suparat ieri ...stii tu, am explicat eu ca ii vorba de faramitze din atentia lu fiitu', nu ca fiitu e o ....k?
Doar ce am vb cu prietena mea care a nascut normal acu 3 zile, a zis ca nici nu a apucat sa isi dea seama daca e travaliu sau nu,a zis ca a inceput cu niste dureri de burta mai intense, o lua cu frisoane, a vomat, si cam la 2 ore dupa ce au inceput durerile s-a dus la spital. Acolo avea deja dilatatia 4. Si a mai durat inca 2 ore sa se dilate complet, dar spunea ca nu i s-a rupt apa..Se tot plimba pe holuri de durere, si o asistenta a oprit-o si si-a dat seama ca ei ii e rau tare, a chemat doctorita, si cand au urcat-o pe masa, ea era deja dilatata complet, mai sa iasa copilul! Atat a spus ca conteaza ft mult sa stii sa impingi si sa ai forta , caci ea s-a chinuit vreo jumatate de ora sa impinga. Trebuia sa impinga de 3 ori pe contractie, dar sa impinga muuult, si ea saraca nu putea..Pana la urma a mai venit un medic, barbat, si pe o contractie, i-a spus sa impinga bine si muult, si el intre timp s-a apasat tare pe burta! Si din 3 impinsuri , hopa BEBEEEE!!! Unn baietel sanatos de 3.4kg!!
A zis ca o doare cusatura jos, caci s-a mai asezat in fund, si s-au desprins 2 fire, de a trebuit sa o coase ieri pe viu, asta o impiedica sa fie acum mai activa, dar in rest a zis ca e asa bineee!!! Am intrebat-o de depresie, daca e ok psihic, si a zis ''Laura, da tu crezi ca atunci cand il vezi te mai gandesti de aiurea??? Iti vine sa il mananci de frumos e, si stii ca e al tau!!''
Mai fetelor, asa am ramas de impresionata, ca a trebuit sa va povestesc si voua!!! Asa mult m-a incurajat pt. nasterea normala!! Chiar vorbeam cu al meu ieri, si am zis ca strangem de unde nu avem, nu mai facem nimic prin casa, nici pt noi, sa am bani sa nasc normal la clinica privata! Ca acolo am curaj sa nasc normal, ca esti tratat omeneste, nu te spurca nimeni, si ai parte de toata atentia! Acu sper sa reusim sa strangem banii pana la nastere, ca si cu apartamentu care urmeaza sa il cumparam, si alte chelt..offf tare greu mai e!

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Raluci_b, multa sanatate, fericire, realizari si multi prieteni alaturi. Sa te bucuri de bebe, sa profiti la maxim de viata ta alaturi de el.
La multi Ani!

Viitoare mamica in culmea fericirii 25+ (23+) Petra Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

raluci_b - LA MULTI ANI
si tot ce-ti doresti

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

laura - intr-adevar frumoasa povestea spusa de prietena ta. daca am auzi mai multe povesti din astea poate am avea mai mult curaj. din pacate se intampla si nenorociri. ati auzit de fata aia de la Baia Mare care a pierdut copilul ca n-a bagat-o nimeni in seama...

depinde si ce noroc ai, si cat de generoasa esti...
cam cat ar costa o nastere normala la o clinica privata?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

laura - intr-adevar frumoasa povestea spusa de prietena ta. daca am auzi mai multe povesti din astea poate am avea mai mult curaj. din pacate se intampla si nenorociri. ati auzit de fata aia de la Baia Mare care a pierdut copilul ca n-a bagat-o nimeni in seama...

depinde si ce noroc ai, si cat de generoasa esti...
cam cat ar costa o nastere normala la o clinica privata?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

la Eva in Brasov 2500 ron...dar nu recomand... ..de altele nu stiu sigur..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Servus fetelor,
eu ieri am fost activa doar cu cititul. Nu am prea fost in apele mele. Cred ca am racit, sau acuma incep ca trsnspir in exces si nici gatul, nasul si ochii nu mi-i simt prea bine.
Is un pic nacajita ca masina de spalat acuma s-o trezit sa faca figuri...azi dimi o venit un nene la ea si tre sa schimbe o garnitura care e in jur de 200 lei :((...; masina aialalta si ea pe duca si trebe in jur de 2000 lei sa schimbe ceva piese
Ah...ieri am iesit si eu din casa si m-a plimbat sotul cu masina prin oras....si eu ca si Andre am ramas socata cand am vazut.....OAMENI... si am papat si o pizza ca de foarte multa vreme salivez dupa ea.
Mi-am luat portia de aer pana luni cand merg la nenea dr sa vedem ce zice.
Azi noapte am avut si cosmaruri, am visat ca eram la dr si imi zicea ca tre sa-l scoatem pe bebe ca nu-i e bine acolo. Si acuma is stresata ca am vazut pe biletul de externare ca mi=a scris ca am placenta de gradul 3. Pana acuma nu a pomenit nimic de ea, nici cum e asezata...nimica si acuma dintr-o data ca e de gradul 3... Imi vine sa ma duc peste el sa-l impusc. Sper ca luni sa-mi dea vesti mai bune, ca de nu chiar o sa-mi caut alt medic.
Fetele din Cluj, va rog recomanadati-mi si mie un medic bun, care credeti voi ca ar mai primi o gravida in luna a 7-a, doar pentru un control, sa ma linisteasca si pe mine ca bebe e ok, ca placenta e bine...adica sa-mi zica si mie toate chestiile alea pe care le citesc pe la voi pe aici, ca la noi la alba nu se intampla asa ceva. La noi zice doar ca "inima bate, doar o auzi si tu....femurul e atata..corespondent la atatea saptamani... si are atatea grame" ....si ne arata de cate ori e posibil si de 5 ori poate, sexul...de parca nu l-am fi vaut de la 15 sapt si nu ne-am fi saturat de uitat la el in puta mereu. Si cica mai merg si la ginecologul cel mai bun din orasul meu .....
Is tare nacajita din cauza asta....

Ramona,
29+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, sa stii ca prietena mea a nascut la Iasi, da am uitat sa o intreb ce maternitate, ori cuza voda, ori alta..Si a zis ca a prins in tura o dr tanara rezidenta, care asa frumos s-a purtat cu ea, si a ajutat-o foarte mult si cand a fost sa impinga, ii explica , era trup si suflet pt ea!!!
Si la fel si asistentele cica s-au purtat ft bine! Nici nu a mai apucat sa nasca cu doctorita ei, cand a venit doctorita ei, deja nascuse, si doar a cusut-o!!!
Acu la faza cu banii chiar nu am apucat sa o mai intreb cat a dat si cui..CA incepuse bebele mic sa planga, vroia papicaaa! Da o intreb si va spun si voua celor din Iasi ,sa aveti o idee!
La clinica privata unde lucreaza medicul care ma urmareste pe mine, nasterea normala e 45 mil iar cezariana e 50mil! De aia ma doare sufletu..ca uite de asta nu vreau sa nasc in spitalu de stat de aici, auzind de astea, ca te chinui sa nasti normal si nici naiba nu te baga in seama..Si chiar daca dai banutii cui trebuie!
Chiar ieri am vb cu cineva care a nascut aici natural si a zis ca 3 zile s-a chinuit, nu i-au facut nici o injectie sa ii grabeasca travaliu nicaaa nica, desi cotiza la toata lumea! Toti ii spuneau sa mai astepte ca inca nu e gata , nu e dilatata, si pierduse apa, si..off...
Trebuie musai sa strang bani sa nasc la privat!!!

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ramonika la cluj la una din clinicile private (Gynia,unde merge Biara) nasterea naturala este 4150 ron...,cu peridurala 4610...cezariana cu indicatie medicala 5980,la cerere 6780...

miany
28+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Servus fetelor,
eu ieri am fost activa doar cu cititul. Nu am prea fost in apele mele. Cred ca am racit, sau acuma incep ca trsnspir in exces si nici gatul, nasul si ochii nu mi-i simt prea bine.
Is un pic nacajita ca masina de spalat acuma s-o trezit sa faca figuri...azi dimi o venit un nene la ea si tre sa schimbe o garnitura care e in jur de 200 lei :((...; masina aialalta si ea pe duca si trebe in jur de 2000 lei sa schimbe ceva piese
Ah...ieri am iesit si eu din casa si m-a plimbat sotul cu masina prin oras....si eu ca si Andre am ramas socata cand am vazut.....OAMENI... si am papat si o pizza ca de foarte multa vreme salivez dupa ea.
Mi-am luat portia de aer pana luni cand merg la nenea dr sa vedem ce zice.
Azi noapte am avut si cosmaruri, am visat ca eram la dr si imi zicea ca tre sa-l scoatem pe bebe ca nu-i e bine acolo. Si acuma is stresata ca am vazut pe biletul de externare ca mi=a scris ca am placenta de gradul 3. Pana acuma nu a pomenit nimic de ea, nici cum e asezata...nimica si acuma dintr-o data ca e de gradul 3... Imi vine sa ma duc peste el sa-l impusc. Sper ca luni sa-mi dea vesti mai bune, ca de nu chiar o sa-mi caut alt medic.
Fetele din Cluj, va rog recomanadati-mi si mie un medic bun, care credeti voi ca ar mai primi o gravida in luna a 7-a, doar pentru un control, sa ma linisteasca si pe mine ca bebe e ok, ca placenta e bine...adica sa-mi zica si mie toate chestiile alea pe care le citesc pe la voi pe aici, ca la noi la alba nu se intampla asa ceva. La noi zice doar ca "inima bate, doar o auzi si tu....femurul e atata..corespondent la atatea saptamani... si are atatea grame" ....si ne arata de cate ori e posibil si de 5 ori poate, sexul...de parca nu l-am fi vaut de la 15 sapt si nu ne-am fi saturat de uitat la el in puta mereu. Si cica mai merg si la ginecologul cel mai bun din orasul meu .....
Is tare nacajita din cauza asta....

Ramona,
29+ DOMINIC ANDREI
noi 3

eu stiu ca in Cluj foarte bun e Stamatian...si nu cred ca e o problema sa te vada...suna acolo...ai vreun numar de tel
???????????
daca nu ai spune-mi mie ca iti dau un nr de la spital si spui c vrei sa ajungi la Stamatian...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput