Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 11
Katyuscha21 spune:
buna dimineata la voi fetele sa aveti o zi buna
eu ma duk ka e tarziu mai forumesc cu voi maine
28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
vias spune:
interesant ceea ce scrieti voi acolo despre "dusman"...nu cred sincer ca exista asa ceva...
Ieri cand am intrat si am vazut pozele am sters eu niste mail-uri...dar s-au dus in trash... (si am sters numai de-astea cu felicitari ati castigat, nu mai stiu ce de la o loterie, samd )asa fac de obicei si acasa si la servici...las acolo pentru cand mi-o trebui "ceva"... "vreodata"
Cat despre identitatea mea...nu m-am gandit niciodata sa mi-o ascund...pentru ca nu am nimic de ascuns...tot ce scriu aici, oricum scriu unor "necunoscute" ca sa zic asa... este adevarat...nu exagerat cu absolut nimic...
Si de la mine de la servici m-au identificat ca sa zic asa... cand a murit Darius..probabil coincidenta ar fi fost prea mare... mi-au trimis PM-uri sa am intrebe daca lucrez la firma X si asta a fost...
Plus ca ce se intampla aici s-a intamplat si la odiseea unde eram cu darius...si s-a iscat un scandal de toata frumusetea...pentru ca s-a rasturnat totul in capul unei fete care intrase ultima (ghinionul ei)..desi nu ea stersese nimic..absolut nimic...
Si dupa ce vreo saptamana au facut-o cu ou si cu otet... cineva a lucrat prin spate..dar nu a spus nimic si a iesit la iveala ca nu a fost ea vinovata...
Am aceeasi parere ca si Monis nu a facut-o nimeni intentionat...poate ar fi bine sa nu se mai alimenteze rautati sau suspiciuni....ca nu aduc nimic bun... parerea mea... doar fete care vor incepe sa nu mai puna poze, sa nu mai scrie...
Nu stiu sincer ce ar putea fi, nu le am eu foarte bine cu calculatorul si cu IT-ul... dar nu cred ca a fost rautate...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
La multi ani Raluci_b
sa fii sanatoasa, fericita si iubita....nastere usoara, recuperare rapida...si bebe sanatos, mancacios si frumos!
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
buuuuuuuun...am sunat pe cineva IT-ist.. sa intreb si eu... si mi-a spus asa..
(am intrebat si ce este IP..ca nu stiam )
pe un cont comun...nu se vede cine a sters ..ca toate avem acelasi user si aceeasi parola)...doar daca esti hecker...dar si atunci iti da IP-ul..care daca esti cu contract RDS sau oricare altul..adresa ta se schimba mereu, de cate ori dai refresh...asa ca oricum nu te duce nicaieri
dar zice ca totusi ar putea fi limitat contul..adica tot primim mail-uri..spam-uri..si atunci cele mai vechi fisiere se sterg automat...
Mi-a mai zis ceva de o placuta Premium....ca numai cu aiai ai putea sa vezi cine a sters...dar asta e f scumpa si de obicei o au cei care au facut site-ul....ceva de genul... cred ca am scris bine..ce mi-a explicat baiatu'
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
bebe Flavius Cristian
POZE
dankutza spune:
Multumesc tuturor pentru felicitarile legate de eco. Va doresc la toate si cele care scrieti si cele care doar citesc o sarcina usoara la termen, cu bebe frumos si sanatos. la toate fetele.
22+ moi si Cezara Maria
ildyqo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angel001 fetelor chiar voiam sa intreb cum stati cu kilogramele??? eu am luat decat 9, pana acum...am 61,8...ma cam sperii ca de 2 spatamani nu am luat decat 500 grame... oare e bine??? de mancat nu se pune problema...cat vreau si ce vreau..exceptand vinetele si chiftele ca-mi fac rau... in rest de toate.. Corina viitoare mamica de fetita 27 saptamani |
stai linistita. eu am luat 4 kg. am 59 si dr. ma felicita de fiecare data, cand ma vede. zice ca e f.f. bine
eu sunt inca in capitolul trecut cu cititul , nu stiu daca s-a rezolvat problema, daca s-a dat solutie dar am vazut ca va plangeat de sabotaj pe contul comun. am intrat si am vazut ca in inbox sunt doar 9 mail-uri iar in total sunt 17 (la All Mails). Mu am stiut ce vreti sa va aduc de acolo, asa ca mai bine intrati si recuperativa mail-urile importante. Mai vedeti si prin Trash.
revin dupa ce ajung la zi cu postarile. si pun si poze (sau macar 1 in albumul 'Nostru')
www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)
miany75 spune:
Buna dimineata ,burtici ! Ce activitate intensa ieri in zona! Cand vom fi in "conced" cred ca vom pierde sirul ...
Raluci b. multa sanatate ,un bebe sanatos ,mancacios si necolicos si numai bucurii si impliniri! sa fii fericita!
miany
28+ DAVID ANDREI
miany75 spune:
dankutza felicitari pt.echo ! Sa fie bie pana la capat!
fetelor ,eu nu gasesc pe contul comun decat un fisier intitulat "lista spital" despre asta e vb?!
miany
28+ DAVID ANDREI
smaranditza spune:
LA MULTI ANI FERICITI, LA MULTI ANI IMPLINITI, raluci Multa sanatate iti doresc, bucurie, implinire pe toate planurile, si un bebe sanatos, frumos si mancacios!!!
27+
Ramonika spune:
raluci_b - LA MULTI ANI
sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata si tu si bebe.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor