Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 10
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauradi Saru'mana!Ma duc sa-l studiez.Tu iei de aici? Laura,(24+)Raluca si Radu Mihai |
Cred ca da...pe mine m-a convins de beneficiile slingului sau wrapului.
Marsupiu am avut si mi s-a parut tare incomod...pana bagam bebelusul,pana il incheiam,ma durea spatele,copilul statea atarnat acolo.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+
lauradi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shtephy
Cred ca da...pe mine m-a convins de beneficiile slingului sau wrapului. Marsupiu am avut si mi s-a parut tare incomod...pana bagam bebelusul,pana il incheiam,ma durea spatele,copilul statea atarnat acolo. _ Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+ |
M-am uitat si eu pe fuga asa si preturile sunt bune fata de ce am gasit eu.Maine studiez mai atent.De-acord cu marsupiul,asa am patit si eu.Concluzia:incomod si pt mama si pt copil.Nici n-am avut vreunul de firma,recunosc,dar am inteles ca de la toate te doare spatele.Asa ca sigur voi lua wrap.
La multi ani,Raluci!
Va pup.Noapte buna!
Laura,(24+)Raluca si Radu Mihai
mihamora spune:
Camy- e infricosator prin ce spui tu ca ai
trecut cu anestezia si mie imi este f frica de operatie.
Dana n -esti foarte draguta.Ce vacante de vis ai avut... unde in mexic ati fost?
Si eu am comandat de la babycomfort o groaza de lucruri, lenjerii de pat,patut si saltea de cocos , salteluta pt infasat...sunt f dragute.
Simina - ce patanie urata,sper ca acum esti bine.
Larisel - sper sa nu fie nimic nasol
Monis- sa vedem achizitiile. Sa le folositi sanatosi!Super carutul, l-am vazut,bun pret.
Rony - de ce sa nu mananci struguri? Am vazut raspunsul [:))]
Shtefy - eu nu am curajul sa ma uit, nici la operatia mea nu am avut curaj sa ma uit, am vazut fara sa vreau cand mi-a scos firele, brrr....
Dankutza - felicitari pentru vestile bune la eco si pt numele frumos.
Smaranditza - cred ca o sa te cam opresti sa te uiti, asa faceam si eu
Krelia - la ce fel de catolici ? eu sunt catolica si nu se baga deloc in apa copilul,doar ii toarna pe frunte.
Am copiat si eu acum fisierele de pe gmail.
La multi ani Raluci b!!! Nastere usoara si bebe sanatos!
Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Katyuscha21 spune:
cine mai e pe aici?
am ramas singura?
28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
BoboMom spune:
Raluci_B, la multi ani! Sanatate si tot ce iti doresti!
Si eu am intrat ieri (miercuri) pe gmail si mi-am forwardat emailul de la Avalon dupa care l-am sters (pe cel forwardat doar - din Sent si din Trash). Sper ca n-am stricat ceva. Am intrat si acum seara sa vad despre ce e vorba, dar n-am atins nimic, doar m-am uitat
Laura 28+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Katyuscha21 spune:
ma duk si eu fetele sa ma intind in pat ca am stat destul la calculator
o forumeala placuta in continuare dac ami e cineva sau daca veniti careva
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
shtephy spune:
Acum m-am dat jos din pat,nu pot dormi.Cred ca am nevoie de -un cantec de leagan.
Vroiam sa ii mai zic Siminei ca o sa o scoata cumva la capat,desi intr-adevar e o situatie tare aiurea .Vei gasi solutia potrivita.
LauraG o pup pe mama ta,uitasem ca ne citeste si ea desi acu mi-aduc aminte ca ai mai zis,are o fata tare draguta .
Ancutza esti o fetita tare dulcica.
Monis ai facut intr-adevar o mare afacere,eu nici nu indraznesc sa sper la asa promotie,de la 1200 la 800.Inca o data iti doresc sa il stapaniti sanatosi si sa functioneze liftul cand iesiti afara.
Biara in ultimul timp nu ai zis prea multe.Ce mai faci?Ce face galusca mica?
Avalon abia astept sa fi in concediu si sa stai mai mult cu noi.
DianaR ,LauraB, Miramar, Jay,Broscuta ,Busymummy,Lacramioara ,Crlp , Simonado,Coolnicol ,Roxyaly si celelalte burtici din listuta va rog,dati un semn macar.
Christinam cred ca ai stat ccam mult in contzed,e cazul sa vii inapoi,nu crezi?
Cred ca nu am citit nici un mesaj in ultima zi de la RamonaC,Lorelix si Simonette asa ca sa veniti repede cu scutirile-n dinti
Astazi am fost in Carrefour si am vazut caruciorul chicco trio enjoy...mi-a lasat un gust amar,Nu arata nici pe departe ca ce am avut eu.Husa din landou parea sintetica(a mea era din bbc si foarte moale) si tot materialul complet diferit,incomparabil cu ce am avut eu.Nu merita nici jumate din bani la cum arata.L-am vazut acum ceva timp si la mag.chicco da nu mi-a lasat impresia asta...bine nici nu l-am pipait.Sa se faca si astea pe vapoare???
Aaaaa...chilotii de unica folosinta Tigex erau 15 ron setul de 4 buc,deci mai scumpi ca pe site.La pampersi si serv umede cred ca au cele mai mari preturi dintre hipermarketuri.
pentru toate burticile.
_
shtephy spune:
Katy am vazut si ultimele poze ale tale.Sunteti foarte draguti si cred ca ai si tu o siluetaaaaaaaaaaa...
Incerc sa ma bag in pat ca acu apar fetele la cafea pe aici.
_
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Katy am vazut si ultimele poze ale tale.Sunteti foarte draguti si cred ca ai si tu o siluetaaaaaaaaaaa... Incerc sa ma bag in pat ca acu apar fetele la cafea pe aici. _ Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 24+ |
multumesc esti o scumpa
mai nu pot sa ma laud ca arat bine sau ca arat rau dar de felul meu sunt slabuta si inainte de ama casatori aveam mai multa grija de mine ma macheam mergeam mai des la coafor de haine nu mai zic ca stiam sa ma ibrac bine dar acum de ceva timp nu imi mai fac timp pt mine parul nici nu mai stiu de cand nu am mai fost la coafor sai mai dau si eu o forma tot timpul il tin legat sau imi pun un baticas pe cap ca mi sa rarit si nu imi mai place.iar de imbracat nu pot sa zic ca nu ma imbrac bine dar nici rau acum nu ma mai intereseaza cum sunt "cine ma iubeste ma iubeste si asa"dar am ajuns la concluzia ca nui chiar asa si dupa nastere vreau sa fiu inapoi cea cocheta sal dau pe spate pe sotmie dor de mine cum eram ingrijita acum ce am grija e de copil/copii si sot si casa dar de mine e jale mie si rusine sa mai ies din casa dar cand mergem undeva la o petrecere imi dau silinta sa arat cea mai bine din toate si arat binenteles chiar daca sunt gravida burtika ma face sexy
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
vias spune:
fetelor..dar cat ati scris??????????...si cand?????????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE