Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (172)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neataaa

Haideti la . Lumiiii pentru tine

Feli sa stii ca si Radu are zile..ca de exemplu ieri cand nu mai pupa somn dupa-amiaza..doar cel de la 11.30.Dar seara la 8 cade rupt

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Nausica, soparlite si serpisori sunt peste tot in zonele din afara bucurestiului care abia de cativa ani incep sa devina rezidentiale...
Acum un an credeam ca vin la noi pentru apa, pentru ca avem un iaz destul de maricel in curte, dar discutand cu prieteni care stau tot la case in afara Bucurestiului am aflat ca au si ei aceiasi problema.
Mai mult, recent am aflat ca vin si la case aflate in vatra satului...
Problema e caldura excesiva si faptul ca nu se mai cultiva nimic pe campuri, vin pe langa case sa gaseasca ceva de mancare.

soparlitele sunt foarte fricoase, abia daca ai timp sa le vezi ca lumea, fug imediat ce te-au simtit....

si inca ceva, serpisorii nu sunt multi, am vazut doar 2 toata vara...prietenii nostrii au vazut si ei cam tot asa unul sau 2 si sunt la fel de inofensivi.

stiu din proprie experienta ca pentru o persoana crescuta in oras toata viata, e un pic mai ciudat dar balansand beneficiile unei viete la curte fata de cea de la bloc, te obisnuiesti usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata everybody!!!

babytza faci iar clip cu boboceii la prima aniversare??? Ce buna esti tu, mami!!! si un

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nikole, la mamicile astea care nu apuca sa faca nici pipi fara urlete, procedura se numeste "a baga o lama"/
acu decide-te tu daca e tuns sau epilat... sau doar defrisat... cert e ca pierzand timp cu asta, in loc sa zac pur si simplu in cada, incepusem sa ma intreb de ce o fac... ce conventii sociale ne conditioneaza si tot asa ma enervam...

Gruparea care apara drepturile femeilor cu par pe picioare exista?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Gruparea care apara drepturile femeilor cu par pe picioare exista?

infiintam una repede

Neata mamici

Felicic ce vorbaret e pustiul tau

Nocom fac mami clip, daca imi trimit fetele poze

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

NEATZA si la noi la pranz,abia acum am ajuns acasa am fost sa facem aerosoli apoi putin la piata,a mancat fructele si sa bagat la somnik era rupt de oboseala,dupa-amiaza iar trebuie sa iesim...incarcata zi avem,multe lunite fericite Maia Sofiasi Vlad Constantinsi voua mamici de pitici o zi frumoasa in continuare,si nu uitati sa ne ajutati cu un vot acum suntem pe locul 1 datorita voua va multumim ,speram sa ne mentinem asa.

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nausica nu te supara pls...eu am lansat intrebarea cu IOR, dar eu vin acolo taman din Berceni City, doar ca sa ne vedem cat mai multe, ca imi face o extrema placere.
Daca veneam cu sigurantza te sunam, dar cum eram numai 2 am preferat sa stau in cartier city...si am uitat sa scriu ceva back....sorry again.
Cat despre mesajul tau cu alaptarea...am preferat sa nu zic nimic, cu toate ca m a miscat profund...si m-am gandit multe zile la felul cum ai procedat in toate aceste 8 luni.Anyway, felicitarile mele ca nu te-ai lasat, personal eu o faceam de mult, sunt mai cu nervii eu

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Ada Stii ca esti de a mea!!!Ai moralul ridicat???
Mergem la piscina da???

Apropo cine mai vrea la piscina la Club Atlantis in Baneasa saptamana ce vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Apropo cine mai vrea la piscina la Club Atlantis in Baneasa saptamana ce vine?

Cu copiii , nu ? Cat coasta si unde este ? Duminica as venii si eu , ca sambata vine fata de la munte

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Karina azi noapte a plecat dupa Sasha catzelul care doarme la picioarele noastre cand credeti.. pe la 3am, l-a vazut ca s-a miscat si pac pac la el in 4 labutze, m-am trezit ca ii dadea palme in cap, cu o seara inainte la aceeasi ora aplauda si bajbaia ceva.Avem program artistic de noapte si ceva miscari.

Mergi la inceput