Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (172)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ada spune drept...te-ai tuns sau te-ai epilat pe picioare???Hai ca nu spunem la nimenea

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Asta seara Karinutza a cantat pentru prima data cu mami si cu 2 fetitze una de 2 ani jumate si alta de 7 ani....am ramas masca atat eu cat si tati si buni.Ce efect au avut fetitzele la ea, bine nu prea a mancat ea cerealele ca era incantata tare de ce se intampla in jur, dar am ramas frumos impresionati ce inseamna un copil mai mare langa un bebe.
Poate ne bagam sub plapuma asta seara si si si facem un fratzica ca e taman optima perioada!!!Citez pe tati " doar am 2 maini si 2 picioare si pot sa am grija de inca un bb acum!"
Sunt curioasa maine ce se mai intampla nou cu fetitzele care stau la noi asta seara....oare maine pleaca la disco cu ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nikolici, asa e fratiorii mai mari au un efect super asupra celor mici. Fiumiu de exemplu sta efectiv cu gura cascata cand o vede pe sora'sa, o urmareste ce face si vrea si el sa participe. Asa ca poate n-ar fi rau sa proiectezi unu' mititel

Concert la Madonna? Iuhuuuu Io zic sa o lasi cu cine te simti tu impacata cel mai bine si sint convinsa ca vei fi uimita ce bine va reactiona. A propos de concerte, si noi planuiam sa mergem in doi sa o vedem pe Kylie Minogue de pe vremea cand stiam ca vin bunicii aici. Si cum varianta asta a cazut momentan, creca-l las pe sotior cu amandoi cupchilasii pe cap , si eu merg sa ma distrez cu fetele....

Gaia, mortal ...in locul tau as fi mai cu bagare de seama pe viitor, caci se pare ca baiatu' observa chiar totu'

V-am spus ca ne-a iesit si noua al 8lea dintoc???

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

khristin felicitari pt dintzoc no.8!!!
Si go go fetele la concertul lu Kyle!Cica e super si ala, a fost sora -mea si i a placut tare tare mult.
Eu incerc sa ma detasez acum cu concertul care vine ..parca nu vreau sa mai vina...parca astept un semn de anulare...ca tot a anulat unul de curand din motive de logistica, dar nu am eu bafta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

seara buna!!
La multi ani Mihail, Mark si Alexandru!
Sa cresteti frumos (ca frumosi suneteti!), sanatosi si norocosi!!

clar, 22 august e ziua barbatilor la noi la bobocei!

mamici, sa fiti toata viata fericite alaturi de copiii vostri!!
va asteptam cu poze, povestiri de la petreceri!!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu va citesc seara tarziu si de multe ori pic de oboseala, nu mai apuc sa scriu, din pacate
dar ma gandesc sa va fie bine!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

claudina

Lumi pupici multi

Ada e mortal Teo cu perlele lui

Niko eu zic sa fugi la concert

Khristin destrabal total cu fetele la concert !!!!
Felicitari pentru dintzocul 8 !!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Felicia, m-am cutremurat... Mi-as dori sa fi fost de uimire, dar a fost doar de ciuda, si de groaza pt Vladut si Fox. Sarmanul catel! Deja ma cunosti si stii ca n-o sa acuz ciinele, ci pe dobitocul de stapin, dar DA, trebuie sa te asiguri ca acel ciine nu va mai repeta figura asta, whatever it takes. Sotul meu spunea ca ar trebui sa-l cauti pe baietelul acela muscat de acelasi ciine, ma rog, pe parintii lui, sa vina martori la proces.
Oricum, nota 10 pt doamna Vio si pt instinctele ei. In tot raul e un bine, pina la urma. Poti fi sigura acum, daca mai aveai vreo indoiala, ca Vladut e pe miini bune.

Ankussa, Luminita, ati fost tare dragute, fetelor. Eu semi-glumeam, am scris o chestie foarte personala si m-am bucurat ca macar inca o persoana pe lumea asta intelege ce am simtit. Uneori mi se pare si mie ca sint nebuna, si imi prinde bine sa stiu ca mai sint si alte nebune.
In alta ordine de idei, saptamina trecuta se daduse o strigare de IOR pt marti si mesajul meu, cum ca eu vin, iarasi a ramas fara raspuns, ceea ce nu mi-a picat tocmai bine. Dar probabil sint eu intr-o faza.

Apropo de cercei. Eu nu i-am facut Aniei gauri, pt ca nici noua nu ne-a facut mama. Cind o vrea, o sa-i fac. Eu, cind am vrut, mi-am facut singura si, nu stiu daca "mutilat" e chiar cuvintul potrivit, dar definitely m-am auto-torturat, pt ca mi le-am facut cu un ac de cusut mai gros, dezinfectat in graba, singurica in fata oglinzii: 3 gauri intr-o ureche, una in cealalta, de era sa lesine mama cind m-a vazut iesind din baie cu acul infipt in ureche, cautindu-mi un cercel.

Anamona, ma tot tin sa te intreb, ca m-a marcat o chestie dintr-un mesaj de-al tau. Unde stai tu de vin sopirle si serpi in curte? Te intreb pt ca e posibil sa ne mutam mai "la tara" si nu stiu daca as vrea sa am astfel de experiente. Poti sa-mi raspunzi in privat sau sa nu-mi raspunzi deloc, dar m-ar linisti sa stiu ca nu-i acolo unde vrem noi sa ne mutam.

Monica, sint cu gindul alaturi de tine, de-abia astept anuntul cu litere maaaaaari.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

nausica m-ai facut la ora asta sa stau sa caut ultimul tau mesaj postat...care era acum 2 capitole Ma gandeam ca poate ai intrebat ceva si nimeni nu ti-a raspuns
Daca te referi la mesajul cu alaptarea, eu personal l-am citit de doua ori atunci si inca odata acum Mi-a placut foarte tare , mai ales finalul ( ca nu stiai cat de mult o vei iubi...si cata fericire iti va aduce )
Intalnirea din IOR nu s-a mai tinut , am urmarit si eu postarile ca as fi venit , dar daca nimeni nu a zis sigur ca se vine, am crezut ca nu se poate.....si nu aveam chef sa ma plimb singura pe acolo pe marginea lacului Si eu am intrebat in ziua aia cine vine pana la urma si la ce ora si nu ai spus nimik...imi pare rau , mi-ar fi placut sa ne vedem

Nocom ce cupchii culti ai !!!

La multe lunite Maia de andreea , Vlad de codruta !!!!

Am fugit si eu la nani Poooop toate mamicile

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!

Noi suntem bine, mai putin Fox care nu a mancat si nici nu a baut apa ieri, i-am fiert un rasol de vita si vad ca l-a apreciat dimineatza, asa ca sper sa fim pe drmul cel bun, continuam cu tratamentul cu antibiotic.
Am depus ieri plangerile, la inceput m-au enervat politistii, dar la final chiar au inteles cum au stat lucrurile si ce vreau eu sa fac, mi-au dat dreptate chiar si par si sa sustina lucrul asta. Urmeaza ca in 30 de zile sa ne mai cheme pentru declaratii si mai departe vedem.

Vladut nu sta locului o secunda, vorbeste incontinuu, mai scoate si cuvinte inteligibile gen "puf" vrea pufuleti sau "dia", verisoara lui Diana. Vad ca-l striga si pe Fox :Fuuu. Eu am evoluat, nu mai sunt MO sunt MEME. Are o atractie deosebita pentru pahare, culege tot ce intalneste in drumul lui cu premergatorul si le duce in alte parti ale camerei (am innebunit aseara cautand telecomanda de la aer conditionat, o indesase sub canapea si ajunsese in mecanism), nu o lasa pe D-na Vio sa vorbeasca cu cineva atat timp cat il tine in brate, o palmu ieste si ii intoarce capul spre el si ...multe.
Aaa, doarme cu noi si noapte, daca are chef, se ridica pe tablia patului si ne aprinde lumina
Ma rog, eu acum vad ce inseamna copil
Mesele lui sunt asa:
6,30 240 ml lapte
8-8,30 o felie de paine prajita cu branza sau 100 ml cereale
11 0 piersica+1 mar si 4-6 biscuiti
14- supa cu doua galuste/ciorbita cu o perisoara si legume cu carne
17 o banana si un iaurt sau mamaliga cu branza sau paste
8,30- 9 260 ml lapte
Seara, depinde cat de obosit este, pana in baie mai ciuguleste ceva si cu noi.

Ma termina cu somnul ziua, mai exact cu absenta lui, zile in sir ramane cu somnul de la 9,30-11 toata ziua, nu mai lipeste genele pana seara

Mergi la inceput