Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (172)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Bitza2008 votat BIGHIDEL

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytza este exact cum intrii dinspre sos Pipera Tunari inspre Baneasa parca strada se numeste Erou Iancu Nicolae, strada care da in gradina zoo, daca te ajuta orientarea asta in spatiu.Nu stiu exact cat costa si da cu bebeii, au piscina si afara si inauntru, chiar si de bebei.

Acum vine Ada si zice ca e naspa cu clorul la bebici mici pitici.
Voi ce stiti de treaba cu clorul din piscinutze?

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

sunt inca in stare de soc: cainele vecinului, un ciobanesc mioritic, i-a atacat pe Vlad si D-na Vio, atunci cand au iesit prin garajul de la subsol. Fox a sarit in ajutorul lor, dar lucrurile au fost inechitabile din punct de vedere al marimii: Fox s-a ales cu botul si urechea sfasiate cat timp D-na Vio a luat copilul din carut si a fugit pe scari, tipand ca din gura de sarpe. Vecinul a auzit-o si a iesit sa-si recupereze cainele (care inghitise capul lui Fox) cu bata de baseball. L- a luat, dupa ce l-a ciomagit animalic, Fox a ramas in strada sangerand pana am venit eu, a intrat in operatie si a avut noroc: muascatura nu a atins nici o artera/vena vitala, dar a afectat urechea interna, se pare ca nu va mai auzi cu urechea stanga, dar poate totusi avem noroc, iar la reclamatia mea la 112 s-a prezentat un echipaj care vroia sa renunte in a-l interpela pe vecin, pe motiv ca acesta nu le-a raspuns la poarta. Eu eram la cabinetul veterinar, D-na Vio cu Vlad pe afara si domnii politai vroiau sa plece: ca nu le raspunde reclamatul. Intr-un final a iesit omul, a venit la conciliere cu D-na Vio, careia i-a ras in nas: "Nu te-a interesat cainele, ai luat copilul si ai fugit". A ajuns si sotul intre timp, s-a abtinut cu greu sa nu-si faca dreptate singur sau sa vorbeasca neortodox, politistii sunt cu mainile legate pana maine, pana vom depune reclamatii: eu pentru Vlad si Fox, D-na Vio pentru ea insasi.
Sunt absolut socata de urmatoarele aspecte:
Dupa ce si-a ciomagit cainele si l-a legat, vecinul nu a iesit sa intrebe:
- cum se simte copilul si D-na Vio
- cum se simte cainele, care a zacut in strada 20 minute in balta de sange, pana am ajun eu
-cum este posibil sa refuzi sa iesi/primesti oamenii legii
- cum este posibil sa nu asiguri un caine despre care se stie in cartier ca este agresiv (acum am aflat ca a atacat un baiat de 10 ani, in drum spre scoala acum doi ani, care mergea pur si simplu pe strada si care nu l-a intaratat cum mai fac baietii uneori si inca pe un vecin de pe strada caruia i-a sfasiat un tendon, si care contra unei sume de bani si-a acceptat schiopatatul)

pentru prima data in viata mea as vrea sa fiu in alta parte a lumii. ma simt neputincioasa si golita sufleteste, dar nu ma las: sanatatea si viata copilului meu ma determina sa plec pe un drum care nu-mi face nici cea mai mica placere: reclamatii pe unde se poate si judecata. Si asta doar datorita nesimtirii, indolentei silipsei de responsabilitate de care omul asta a dat dovada

Mi-a venit sa plang...Imi pare asa rau de Fox. Dar, sincer singurul lucru la care m-am gandit cand am citit a fost: Slava Domnului ca a fost Fox acolo
Imi pare bine ca scapa fara sechele majore

In ceea ce priveste vecinul...n-am cuvinte...sper doar sa nu renunti si sa ai putere sa mergi pana la capat. Trebuie sa plateasca si el si cainele...

Am caine si il iubesc din tot sufletul, insa daca as avea un animal de genul asta cu siguranta l-as eutanasia.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

LA MULTE LUNITE pentru cei nascuti intr-o zi de 23: Maia Sofia de andreea ada si Vlad Constantin de Codruta27!
valy, felicitari pentru locul 1!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am vorbit cu Moni la telefon, este bine, in asteptare....
Maine vrem sa ii facem o vizita , sa stam putin cu ea , sa o incurajam . Mai vrea cineva sa vina ? In jurul pranzului am zis ca ar fi bine.
Este la spital la Polizu.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nikole, cu clorul nu am foarte multe date.

Vorbeam mai demult cu o prietena care vroia sa-si dea copilul la inot, si auzise de cazuri de imbolnaviri / senzibilizari la plamani, la copii sub 7 ani, la o piscina anume.

Explicatia era ceva de genul: clorul din apa se evapora, piscina era in loc inchis = neaerisit suficient, concentratia de clor sau cum s-o descompune el cand se evapora (sunt bata cum laude la chimie) in aer ajunge la cote prea mari si face rau / e drept celor care aveau un teren sensibil sa zicem.
Prietena mea a renuntat sa dea baiatul la inot, pentru ca avusese crize declarate de astm.

Acuma, na... conteaza cat stai, cat clor e in apa, cata apa, cat de cald, cat de neaerisit de neaerisitul... cat de sensibil e copilul...si probabil... cat de des faci asta.

Nu va alarmati inutil, deci.

Daca stai sa te ingrijorezi din orice, pot sa va spun ca au existat cazuri cu probleme dupa vaccinul ROR, sau ca stiu un bebe care a luat un herpes virus de la o piscina si se lupta si acum sa scape de el.
Fiecare decide cat, cum si de ce se teme/ se fereste.

http://www.tion.ro/stiri/IM:ALL:news-world/articol/inotul-in-piscina-dubleaza-riscul-de-astm/cn/aradon-news-editor6-20060119-020317

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Pampers curat

Babytza

Mergi la inceput