Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (172)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Eu i-am dat lui Teo Pikovit, dar avea aproape doi ani.
E foarte bun la gust (mai stiti Cavitul?) si i-a facut pofta de mancare, a luat un kg in 2 luni.
Acum am reluat cura, doua luni cate 15 zile, 5ml/zi, sa vedem...

Lui Radu nu-i dau, ca imi mananca si urechile. Am ajuns la 7 mese pe zi, si tot nu e multumit... ori mananca de la durerile de dinti, ori nu stiu ce are, cert e ca nu digera calumea, adica mananca mult, si face mult caca, destul de repede dupa ce mananca mult...
in fine... sper sa nu fie nimic, dar e tare marait saracul de vreo doua luni.

Fetelor, conventiile sociale ne mananca linistea, ne dezbina si ne fac sa ne inecam in "furii" inutile.
Doar un semn va fac... conventiile sociale le facem noi oamenii... tot noi le schimbam... si tot noi ne incurcam in ele.

Ce acum e considerat de unii un barbarism, mai demult era cutuma, sau general valabil, si in curand va fi considerat de toti barbarism si va disparea din practica.
Trec toate, si vin altele noi.

Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Eu i-am mai dat lui Luca INFANTFORMULA multivitamine i-am dat timp de 2 luni cate un ml pe zi dar degeaba plus ca ma chinuiam sa i le dau (au un gust acceptabil de portocale si miros cum era cavitul) ca-ci el nu le inghitea neam nu sa vazut nici o schimbare nu a luat nici macar 200g in 2 luni iar de mancat nu se omoara dar mananca fructele si iaurtul sunt pe gustul lui(200g fructe in fiecre dimineata si un iaurt cu cereale pe la 17-18 seara)la pranz stam mai rau...asa ca i-as da pikovit dar daca i le dau tot degeaba rau nui fac dar...sa il chinui parca nu imi vine ca nici astea nu ii plac i-am dat o singura data(de proba)si sa strambat...

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

* Persoanele n#259;scute în ziua a 22-a a lunii. Firi despotice #351;i dominatoare, nativii zilei de 22 sînt conduc#259;tori înn#259;scu#355;i, înzestra#355;i cu un real talent în a-#351;i construi propriul drum în via#355;#259;. Aceasta este considerat#259; a fi cea mai puternic#259; zi de na#351;tere, dar persoanele n#259;scute în aceast#259; zi trebuie s#259; înve#355;e s#259; î#351;i controleze nervozitatea. În general, au încredere în instinctul lor care, de obicei, nu îi în#351;eal#259;.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Valy si noi va votam in fiecare zi
Valentinei i-am dat la un an Vi-sol , apoi la 2,5 ani am mers cu Pikovit. A fost foarte bine cu ambele, in sensul ca a inceput sa manance excelent dupa fiecare cura.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Poate asa se intelege mai bine Persoanele nascute in ziua de 22-a lunii.Firi despotice si dominatoare,nativii zilei de 22 sunt conducatori inascuti,inzestrati cu un real talent in a-si construi propriul drum in viata.Aceasta este considerata cea mai puternica zi de nastere,dar persoanele nascute in aceasta zi trebuie sa invete sa isi controleze nervozitatea.In general au incredere in instinctul lor,care de obicei nu ii inseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

LA MULTI ANI, ALEX!!!

LA MULTI ANI, MIHAIL!!!

LA MULTI ANI, MARK!!!

Sa fiti sanatosi, puiuti, veseli si norocosi, alaturi de parintii vostri care va iubesc mult!!

Felicitari si mamicilor, sunt emotionata pentru voi, pentru emotia voastra!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Felicia, imi pare teribil de rau pentru voi, pentru patania asta!!
Ma bucur insa ca Vlad si dna. Vio sunt ok, sper din suflet sa fie si Fox... te sustin in demersurile tale si te rog nu ezita daca ai nevoie de ajutor!!

Nocom,, miercuri plecam la mare, abia astept!!

Anca, drum bun, te astept cu vesti bune si muuulte poze!

Ankussa

Joy, ma bucur ca sunteti mai bine! Noi nu o sa le facem in acelasi tip, ROR-ul il vom face pe la 1 an si 3 luni, cred.
Sanatate!

Bitza

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

c.valy, vroiam sa iti spun ca poti modifica mesajul si dupa postare. ai o iconita de editare raspuns (foaie cu un creion) deasupra mesajului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

LA MULTI ANI, ALEX!!!LA MULTI ANI, MIHAIL!!!LA MULTI ANI, MARK!!!

Multa sanatate , noroc si fericire va dorim puiutzilor!!!Mamici, tatitici sa va bucurati de ei!!!

Cu drag de la K and N

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Felicic nici nu-mi pot exprima gandirea logica legata de ce vi s-a intamplat!!!
Eu una am, renuntzat la cainele meu si asta ar fi unul dintre multe motive pt care am facut-o, in carierele bucurestene nu poti plimba un caine de casa in voie ...mai ales cand ai copil...nu numai de caini vagabonzi trebuie sa te feresti cat si de catre cei cu stapan.Am patit-o si eu insa nu chiar atat de grav!
Da Doamne Doamne sa se faca bine Fox!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput