Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (172)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
babyboy eu am intrebat-o pe Dr noastra, daca imi recomanda vitamine avand in vedere ca noi de abia ciugulim.Raspunsul a fost un NU hotarat.
Vitaminele cica se dau cand copilul depaseste un prag de crestere cum ar fi primul de la 3 ani.Asa ca mi-a zis sa nu mai visez cai verzi pe pereti ca nu o sa devina o doritoare de papica cu vitaminele.
Acum your choice ...you know!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
c.valy spune:
Ms anamona nu stiam
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic
poze nunta
nikolici spune:
anamona nu ai inteles nimic, nici macar dupa ce Khristin ti-a explicat intr-o forma foarte frumos pusa in context!!!
Si in plus m-ai jignit din nou, insa tu nici macar nu realizezi cand o faci!
Te-ai exprimat la fel ca userul Evaf cand a zis ca nu da cereale ca, pt ea sunt "furaje" si nu da la bebe asa ceva, CAND juma dintre fetele de pe forum o faceau.E chestie de exprimare.ATAT!
nikolici spune:
Joy Cum este Sofia? Deja cu atatea info negative despre vaccin ma speriati!
c.valy spune:
nikolici imi permit sa zic si eu ceva...noua ne-a recomandat vitaminele(despre care ziceam)doi doctori unul pediatru si unu de familie...asa ca fiecare medic este cu parerea lui poate tie nu ti-a dat ca a ta bebita ta este bine dezvoltata si sta bine la capitolul greutate si sa nascut la termen cu o greutate buna,noi poate o sa fim dependenti de ele o perioada buna de timp pana ajungem in parametri normali cu toate ca nici eu nu sunt de acord cu ele dar asta e nu am ce face...credema ca daca ar sta bine la capitolul greutate nu i le-as da
poze nunta
nikolici spune:
c.vally nu stam deloc bine cu greutatea, de aia am intrebat-o!Ea mi-a zis ca nu o sa o ajute vitaminele!Nu ii vor da pofta de mancare la varsta asta!Stiu ca multi dr sunt pe principiu invers al dr noastre.Cunosc multe mamici care dau vit. la bebei de varsta alor nostrii...dar merg pe mana pediatrei de data asta!
nikolici spune:
Fetelor este extrem de cald si la munte, nu stiu cum o e prin orasele tzarii, dar aici arde, asa ca am duc la umbra.Cica de maine vine vajul!
c.valy spune:
OK asa tre sa facem si noi
.apropo daca nus prea indiscreta ce greutate aveti?ca-ci suntem cam de-o seama...
poze nunta
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici babyboy eu am intrebat-o pe Dr noastra, daca imi recomanda vitamine avand in vedere ca noi de abia ciugulim.Raspunsul a fost un NU hotarat. Vitaminele cica se dau cand copilul depaseste un prag de crestere cum ar fi primul de la 3 ani.Asa ca mi-a zis sa nu mai visez cai verzi pe pereti ca nu o sa devina o doritoare de papica cu vitaminele. ![]() Acum your choice ...you know!!! Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
Multumesc Nicole. nu stiam. Atunci o sa mai astept cu vitaminele.
![](pupic.gif)
Cristina , mamica implinita de
![](copilas.gif)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici anamona nu ai inteles nimic, nici macar dupa ce Khristin ti-a explicat intr-o forma foarte frumos pusa in context!!! Si in plus m-ai jignit din nou, insa tu nici macar nu realizezi cand o faci! Te-ai exprimat la fel ca userul Evaf cand a zis ca nu da cereale ca, pt ea sunt "furaje" si nu da la bebe asa ceva, CAND juma dintre fetele de pe forum o faceau.E chestie de exprimare.ATAT! Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
cred ca tu ar trebui sa te opresti sa ma mai ataci, nu este prima oara cand ai comentarii rautacioase la adresa mea...pana acum nu ti-am spus nimic dar vad ca se ingroasa gluma. Nu am de ce sa te fi jignit.... nu am nimic cu tine dar vad ca ma tot provoci, zgandari ceva...nu inteleg... ce urmaresti?
era un subiect dezbatut de mamici cu pro si contra, iar in postarea mea am precizat clar ca este strict opinia mea si de ce cred respectivul lucru. atat si nimic mai mult, fara sa ma refer la cineva de aici....
atata vreme cat am libertatea de a imi exprima ideile o sa o fac in continuare cu la fel de multa convingere ca si pana acum....si da, cred in ideile mele 100% altfel nu le-as face publice.
cred ca nu mai avem ce comenta pe acest subiect iar comparatiile pe care le faci sunt total iesite din context.