Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (172)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

C.valy Votat piticul

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani, baieti frumosi!
La multi ani Alexandru, Mark si Mihail! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aveti noroc!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Astazi facem si noi 10 luni. Doamne cum a trecut timpul! Luna aceasta s-a facut si un an de cand stau acasa. Asta chiar nu mi-a venit sa cred... cand mi-am dat seama...

Sarbatorim prin munca, am mutat toata mobila, copiii motz pe ea, si acum TL taie placile de parchet la dimensiunile dorite.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ada, la multi ani lui Radu!

xor, nu e timpul trecut pt fetite, deocamdata bucura-te din plin si fara regrete de ziua baietelului tau! la multi ani Mark

la multi ani Mihail de Didididi
la multi ani Alexandru de Boo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Joy ma bucur ca i-a trecut printesei Nici nu am stiut ca varianta noua se numeste Priorix Eu am dat cautare dupa denumirea veche

Khristin a gasit Simo pastilele, mi-a trimis mesaj azi-noapte Nu a gasit decat 8 cutii si azi pleaca ....Sper macar sa fie cutile mari , ca sa ne ajunga Oricum , daca mai avem nevoie cred ca la tine apelam
Sa mai imi spuneti cine dorea sa vad cum le impartim . Nu stiu la ce pret le-a gasit ca nu mi-a scris. Dar oricum mai mult de 7 euro nu cred sa fie din farmacie Stiu ca erau Alexa, Nocom, Andreea ,Ada, Miruna. Am uitat pe cineva ?

La multe lunite Eva de Monica , Alissa de vdrag , Sorina de Preety , Oadu de Ada !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nocom, esti o scumpa . In seara asta plecam, maine suntem acolo.

Felicic, m-am ingrozit cand am citit. Sper ca Fox sa fie bine

Cercei i-am pus Carlei in maternitate, n-am considerat nici o clipa ca am mutilat-o sau ca am abuzat-o. Mi se par niste exprimari mai mult decat exagerate.

Joy, imi pare rau ca a varsat piti, sper ca sunteti mai bine. Eu am refuzat clar Priorix-ul in aceasi zi cu Pentaxim. Il facem peste o luna desi doctorita ar fi vrut sa le faca deodata.

tuturor, ma reintorc la bagaje

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Multam pt voturi si pt urari acum am o intrebare care ati dat la copii PIKOVIT a fost bun de ceva sa cunoscut sau...?e chinuial degeaba? nu uitati sa ne votati

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Gaia, frumoasa treaba asta cu sarbatoritul prin munca... Spor la pus parchetul, sa terminati repede si bine!
CosmyB, tocmai m-am delectat cu pozele Mayei... e superba... bine, are si cu cine sa semene... sunteti o familie tare frumoasa

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

valy, eu nu i-am dat Biancai Pikovit, asa ca nu te pot ajuta... imi pare rau...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La multe lunite

Eva de Monica ,
Alissa de vdrag ,
Sorina gogosharul de Preety ,
Oadu de Ada!

Ma intereseaza si pe mine subiectul cu Pikovit. As vrea sa-i fac si lui Radu o cura de vitamine..chiar daca mananca..ma cam fenteaza cu fructele de o vreme...
Care ati dat la bebei? Sunt bune? sau e mai bun Vi-sol?

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput