Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12
Raspunsuri - Pagina 25
emee spune:
Buna tuturor....
Se apropie curatenia de toamna in hainutele fetelor mele...Ilinca 3 ani si 7 luni si Sarah 1 an si 3 luni...Nu am foarte multe dar din ce am sigur pot gasi ceva si pentru alti copii...Danielac cred ca am si ceva haine de gravida daca nu ma-nsel...dar mai bine caut si apoi iti spun....
O zi buna!!!!
emiloaica
ancadragoman spune:
Uitati ce am gasit http://www.bam-bum.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=1292
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
lala2009 spune:
BUNA LAURA NU STIU CE TE FACE SA CREZI CA SUNT ACEEA PERSOANA CARE AI NUMITO TU,EU NICI MACAR NU O CUNOSC.INAINTE DE A AFIRMA UN LUCRU MAI BINE INFORMEAZA-TE NU ARUNCA CU NOROI.DACA SUNT NOUA PE FORUM SI AM VRUT SA DONEZ NISTE HAINUTE M-AI REFUZAT CU ELE,DACA AM CERUT M-AI ACUZAT DE FEL DE FEL DE LUCRURI.cI ALTA EXPLICATIE VREI?eU NU STIU CE SITUATIE ARE ACEA PERSOANA CA SA STIU DACA MA COMPAR CU EA SAU NU.eU AM SPUS CA SUNT DESPARTITA DE SOT DE PUTINE LUNI SUNT INSARCINATA ,SI AM O FETITA DE 4ANI.STAU CU MATUSA MEA CA NUMI PERMIT O CHIRIE,PARINTII MEI SUNT INTR-UN SAT DIN JUD ALBA.AICI NU AM PE NIMENI DECAT PE MATUSA MEA SI EA MA AJUTAT DUPA CE AM RAMAS PE STR CU FETITA SI INSARCINATA.EU NU OBLIG PE NIMENI CINE VREA SI E DIN TIMISOARA NE PUTEM INTALNI .NU FORTEZ MAMICILE SA MA AJUTE DACA CRED CA SUNT SUSPECTA.ORICUM MULTUMESC CRYSS PT AJUTOR, SUNT MAMICI CARE AU MAI MARE NEVOIE DE HAINUTE DECAT MINE.
Delphinas spune:
se pare ca acesta malta nu doreste miscorarea concediului maternal de la 24 de luni la 18.
http://www.petitieonline.ro/petitie/pdf/reducerea_concediului_maternal_de_la_24_luni_la_18_luni-p61423041.pdf
a semnat si pt tatal ei, pozitiile 564 si 565
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lala2009 BUNA LAURA NU STIU CE TE FACE SA CREZI CA SUNT ACEEA PERSOANA CARE AI NUMITO TU,EU NICI MACAR NU O CUNOSC.INAINTE DE A AFIRMA UN LUCRU MAI BINE INFORMEAZA-TE NU ARUNCA CU NOROI.DACA SUNT NOUA PE FORUM SI AM VRUT SA DONEZ NISTE HAINUTE M-AI REFUZAT CU ELE,DACA AM CERUT M-AI ACUZAT DE FEL DE FEL DE LUCRURI.cI ALTA EXPLICATIE VREI?eU NU STIU CE SITUATIE ARE ACEA PERSOANA CA SA STIU DACA MA COMPAR CU EA SAU NU.eU AM SPUS CA SUNT DESPARTITA DE SOT DE PUTINE LUNI SUNT INSARCINATA ,SI AM O FETITA DE 4ANI.STAU CU MATUSA MEA CA NUMI PERMIT O CHIRIE,PARINTII MEI SUNT INTR-UN SAT DIN JUD ALBA.AICI NU AM PE NIMENI DECAT PE MATUSA MEA SI EA MA AJUTAT DUPA CE AM RAMAS PE STR CU FETITA SI INSARCINATA.EU NU OBLIG PE NIMENI CINE VREA SI E DIN TIMISOARA NE PUTEM INTALNI .NU FORTEZ MAMICILE SA MA AJUTE DACA CRED CA SUNT SUSPECTA.ORICUM MULTUMESC CRYSS PT AJUTOR, SUNT MAMICI CARE AU MAI MARE NEVOIE DE HAINUTE DECAT MINE. mya |
Te rog sa te calmezi , Lala si sa-mi citesti mesajul anterior inca odata!Eu nu am afirmat nimic , eu am intrebat si am spus ca astept explicatii .De ce?Citeste regulile acestui topic , reguli postate pe prima pagina a topicului !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
Stai ca am citit din nou :ce te-am refuzat eu si cand?Ma adresez tot Lalei!
lala2009 spune:
laura eu nu am intrat pe acest forum sa ma cert cu nimeni.Am vazut ca ai scris mamicile ce lucrusoare au de donat,eu am postat de 2-3ori ce am si eu de donat pe mine nu m-ai trecut la lista de lucruri ce as dori sa le donez.Daca le dau le dau de drag cuiva care are nevoie de ele.Daca te deranjeaza ca vreau si eu sa donez niste haine sau daca nu sunt bine primite macar spune fara suparare.LE arunc la gunoi ca nu am ce face cu ele,numai ca ar fi mare pacat.Daca te uiti am si scris ca trebe sa fac o lista cu ce am.Nimeni nu mia raspuns
LauraNicole spune:
Lala , pe listuta poti fi adaugata numai in cursul saptamanii deoarece DanielaC intra pe net de la serviciu asa ca daca ai postat in timpul w/e normal ca nu au fost adaugate inca !O sa incercam sa gasim o solutie si pentru w/e,poate vom face un user comun mie si Danielei si atunci nu vor mai fi probleme .
mariutza_mea spune:
am primit si noi colet de la SIMODINA abia a ajuns la noi din cauza unei greseli din partea mea, am dat adresa dar am uitat sa scriu si orasul/judetul si ea le a luat de la profil. multumim mult! am primit hainute de toamna,si anume: doua perechi pantaloni, o rochita blugi, o bluzita grosuta tip gecuta, o salopeta si doua perechi papucei cu talpa moale. multumim mult! hainutele ii vin, nu ii sunt mici, dar de indata ce nu i vor mai veni le vom da mai departe. multumim
LauraNicole spune:
Multumesc pentru ca ai anuntat , Mariuta !
Simodina,multumim pentru ajutor!