Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Avem din ce in ce mai multe informatii despre Malta asa ca va rugam frumos sa opriti trimiterea ajutoarelor spre ea sau o faceti pe riscul vostru !
Doamna Malta a dat adresa parintilor sai pretextand ca e adresa "taticului singur" iar Adela ii este vecina , ambele cu o situatie financiara destul de buna , cu gospodarie cum zic oamenii de pe la tara .Nu este invatatoare ci sta acasa in urma unui scandal cu parintii copiilor carora LE-A FOST invatatoare .Rangu este numele de familie al PARINTILOR acestei Malta .
Mai multe pe PM .
Cum am aflat?Acum doua zile ni s-a oferit ajutor din partea unei persoane care a crescut in orfelinat iar acum este ca profesie nimic mai mult decat detectiv particular .Sotia sa este una din donatoarele acestui topiuc si-i multumim !Din motive obiective nu-i voi da numele niciunuia si nici id-ul .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Refuz sa cred asa ceva...

Mi s-a facut rau... Din nou...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Simodina,multumesc frumos !In doua minute le caut si ti le trimit ca le am scrise pe undeva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Citat:

Mey!Iar am scris la turci?A citit careva regulile?FARA PM !Tatto , ai ceva de zis,zici aici !Daca nu , sayonara !

Diana (Ducky) te rog frumos sa ne respecti regulile !Fara adrese date pe PM sau alte mesaje !

Cryss,ti-am mai zis odata si tie la fel!

Repet:aveti ceva de oferit?Ne scrieti si adaugam pe lista .Nu mai sunt admise "Eu iti dau asta , tu-mi dai aia!" la acest topic .Nu va convine?Va mutati la Mica Publicitate !N-am stat sa muncesc 4 ore NEPLATITA DE NIMENI degeaba .
Asta a fost al doilea avertisment !La al 3lea inchid topicul .Scurt pe doi!

Draga Laura,nu am nimic de zis,i-am spus lui ancadragoman sa-mi dea un pm.pt.ca am hainute de donat.Si cum nu este prima data cind donez nu vad cu ce am gresi!!(Din greseala am sters numarul ei de tel si adresa).

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto

Mergi la inceput

Tatto , eu n-am zis ca ai gresit cu ceva , te rog sa ma ierti daca ti-am parut prea dura dar asa sunt regulile !

Mergi la inceput

O veste buna despre mamica galustei de 5 luni din Ploiesti:si-a gasit un job (sa faca curat dar totusi job),3 zile pe saptamana,in Olanda,cu 250 euro .E putin dar mai bine putin decat deloc si a mai aplicat pentru un job pe care l-ar putea primi la o fabrica si ar castiga mai mult asa ca ar mai avea nevoie de noi doar o luna,pana isi primeste primul salariu apoi fata a zis ca pe urma or sa se descurce ei ca sunt altii mai amarati .Si-a luat buburuza cu ea acolo iar tot ce primeste inca de la voi i le trimite sotul .Mi-a scris fata desi putea sa taca din gura si sa primeasca pana ii crestea copilul de scoala!Ei nu-i mai e rusine sa lucreze ca femeie de serviciu ca altora care prefera sa pazeasca calculatorul !

Mergi la inceput

M-am invrednicit si am facut poze la toate lucrurile pe care le-am cumparat de la SH. Se pot vedea la semnatura, pozele nu sunt prea grozave, cred ca aparatul meu e "pe duca".

Dupa aventura "malta", care inca nu s-a incheiat, va avertizez ca sunt in stare inclusiv sa va apar la usa, daca este cazul, ca sa ma asigur ca nu va bateti joc de banii, bunavointa si increderea mea (noastra).

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

am si eu o veste buna se pare ca ne lasa sa stam noi singuri soacra mea cu conditia sa i dam 3 mil lunar sa stea ea cu chirie la curte la o prietena este o veste buna si rea in acelasi timp...ca ne va fi mai greu ...si mai trebuie sa i dam si bani.. dar asta e macar nu mai ne certam tot timpul pe diverse chestii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stephanatsea spune:

Buna ziua tuturor,
Sunt din Sibiu si dori sa donez lapte matern cuiva care are nevoie de el.
Oferta limitata. De timp..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laura mie mi-a mai trimis Tatto un pachet cu hainute si eu la randul meu am trimis mai departe la copialsii cu probleme,acum vrea sa faca acelasi lucru si nu mai avea adresa mea.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Citat:

Avem din ce in ce mai multe informatii despre Malta asa ca va rugam frumos sa opriti trimiterea ajutoarelor spre ea sau o faceti pe riscul vostru !
Doamna Malta a dat adresa parintilor sai pretextand ca e adresa "taticului singur" iar Adela ii este vecina , ambele cu o situatie financiara destul de buna , cu gospodarie cum zic oamenii de pe la tara .Nu este invatatoare ci sta acasa in urma unui scandal cu parintii copiilor carora LE-A FOST invatatoare .Rangu este numele de familie al PARINTILOR acestei Malta .
Mai multe pe PM .
Cum am aflat?Acum doua zile ni s-a oferit ajutor din partea unei persoane care a crescut in orfelinat iar acum este ca profesie nimic mai mult decat detectiv particular .Sotia sa este una din donatoarele acestui topiuc si-i multumim !Din motive obiective nu-i voi da numele niciunuia si nici id-ul .

Din nefericire, trebuie sa va comunic urmatoarele:

1. malta, pe numele ei Altam Aurica, este casatorita si are, intr-adevar, un baietel, Vicentiu.

2. Familia Rangu, formata din Adela si Constantin Rangu, nu sunt parintii niciunui Antonio, niciunui Alexandru, ci parintii maltei.

3. malta, sotul ei si copilasul locuiesc la parintii ei. In satul Heci, comuna Lespezi, judetul Iasi.

Este o totala abrambureala. Nu mi-e ciuda ca am "pus botul", dar stie malta ca ceea ce a facut ea se numeste fals si uz de fals?

Mergi la inceput