Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12
Raspunsuri - Pagina 23
tatto spune:
Ancadragoman, cind poti da-mi un pm.
ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro
http://en.fotoalbum.eu/tatto
LauraNicole spune:
Mey!Iar am scris la turci?A citit careva regulile?FARA PM !Tatto , ai ceva de zis,zici aici !Daca nu , sayonara !
Diana (Ducky) te rog frumos sa ne respecti regulile !Fara adrese date pe PM sau alte mesaje !
Cryss,ti-am mai zis odata si tie la fel!
Repet:aveti ceva de oferit?Ne scrieti si adaugam pe lista .Nu mai sunt admise "Eu iti dau asta , tu-mi dai aia!" la acest topic .Nu va convine?Va mutati la Mica Publicitate !N-am stat sa muncesc 4 ore NEPLATITA DE NIMENI degeaba .
Asta a fost al doilea avertisment !La al 3lea inchid topicul .Scurt pe doi!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lala2009 si hainele mele raman valabile pt o fetita de 12-24luni groase imi fac timp saptamana asta si va voi scrie masurile ssi ce am exact. Mie cam rusine ca nu sunt obisnuita sa cer.Daca ma puteti ajuta si pe mine cu cateva lucrusoare.Sunt insarcinata in luna 5 voi avea baietel.Sunt medic de profesie cum stiti fiecare un medic pe ambulanta are salar mic am un salar de 1.300lei .Pana acum am mai avut 2serv am facut curat la 2firme dar numai pot munci m-au lasat puterile.Sotul ma parasita cum 3luni si mai am o fetita de 4ani.Din pacate toate lucrusoarele de bebe de la fetita mea leam dat .Daca are vreo mamica cateva lucrusoare numi trebe multe si de gravide.Am 90kg acum.De patut si de carucior am facut rost,leam primit. Duminica placuta! mya |
Lala2009 ,nu cumva esti aceesi persoana cu ramona_prv(ramona pirvu)?Cam multe coincidente si , dupa cate stiu eu , respectiva se ocupa cu trafic de hainute :
http://www.reclama/ajutatimavarog-t-32394.html
Amandoua aveti cate o fetita,sunteti medic de profesie si v-a parasit barbatul acum cateva luni .Astept explicatii .
cryss26buc spune:
laura imi cer scuze sincer dar eu iei as vrea sa ii ofer si am crezut ca ii pot scrie scuzeeee deci nush ce sa mai zic sincer deci sa inteleg ca nu mai putem comunica intre noi decat prin tine sau adriana? ca sa inteleg cum sa procedez lista respectiva oricum cred eu ca e degeaba deoarece sunt multe fete care au donat ce era acolo nu stiu daca ati actualizat o imi cer miiii de scuze.
LauraNicole spune:
Am scris clar ca daca tu , Cryss , x ori Y doresti sa donezi , ne scrii noua iar noi iti oferim adresa persoanei careia vrei sa-i donezi .
Cele care doresc ajutor de asemenea,ne trimit NOUA mesaj cu :masurile copilului/persoanei care are nevoie de ajutor,varsta,adresa , numar de telefon , adresa de email .
LauraNicole spune:
Avem din ce in ce mai multe informatii despre Malta asa ca va rugam frumos sa opriti trimiterea ajutoarelor spre ea sau o faceti pe riscul vostru !
Doamna Malta a dat adresa parintilor sai pretextand ca e adresa "taticului singur" iar Adela ii este vecina , ambele cu o situatie financiara destul de buna , cu gospodarie cum zic oamenii de pe la tara .Nu este invatatoare ci sta acasa in urma unui scandal cu parintii copiilor carora LE-A FOST invatatoare .Rangu este numele de familie al PARINTILOR acestei Malta .
Mai multe pe PM .
Cum am aflat?Acum doua zile ni s-a oferit ajutor din partea unei persoane care a crescut in orfelinat iar acum este ca profesie nimic mai mult decat detectiv particular .Sotia sa este una din donatoarele acestui topiuc si-i multumim !Din motive obiective nu-i voi da numele niciunuia si nici id-ul .
LauraNicole spune:
Luni vor fi postate pe prima pagina ce s-a oferit spre donare azi deoarece Daniela intra doar de la serviciu .Sper ca e nici o problema !
LauraNicole spune:
Am primit adresa si date de la :
Cryss26buc
Ducky
mariutza_mea
Daca am uitat pe cineva,va rog sa-mi amintiti !
simodina spune:
LauraNicole pentru fetita de 5 luni din ploiesti am eu de oferit cateva lucruri de toamna/primavara 6-12 luni ( bluzite, overall-uri, body, strampi, pantalonasi captusiti si o pereche de adidasibotosei purtati de a mea pana pe la 10 luni ). De asemenea pentru baietelul care se naste in octombrie am cateva lucrusoare 0-6 luni, cadita+suportul de baie, o paturica vatuita gen sac de dormit cateva zornaitoare) Daca mai au nevoie te rog sa-mi trimiti adresele lor. Merci.
LE Am pus poze cu incaltamintea ca sa fie mai clar.
http://good-times.webshots.com/photo/2737601110103915934gImxSB
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chiccutza Ancadragoman,am trimis pachet ptr fetita di Deva care incepe gradi,cu ghiozdanel si cateva hainute. MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005) POZE |
mersi mult,anunt cand il primeste
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2