Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12
Raspunsuri - Pagina 22
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky Eu am trimis azi pachete pentru Antonia_05, Bombonica12, mmihai3 Sper sa va fie de folos !! Astept PM pe cand ajung Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
ducky, mmihai e inca pe lista neagra...daca ai decis sa ii trimiti noi nu ne asumam nici o raspundere pentru veridicitatea persoanei si a situatiei sale.
Astept de la tine datele cerute pentru lista de pe prima pagina!
POZE:
http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK
Roxxy80 spune:
Nadina, si eu m-am intalnit cu Bombonica si i-am dat niste haine de gravida dupa ce am cerut confirmarea Danielei.
Bombonica e o fata serioasa, deci, parerea mea este sa te intalnesti cu ea fara griji .
Citat: |
citat din mesajul lui simodina Danielac, LauraNicole atunci am si eu o intrebare: am spus ca am de donat niste haine de gravida, danielac ( sper sa nu ma insel ca tu ai fost ) mi-a comunicat ca ia legatura cu persoana si ma va contacta personal, am primit PM de la bombonica12, azi am si vorbit la telefon si ma intalnesc astazi la 18:30 cu ea sa-i dau hainele. Acum stau si ma intreb, bombonica12 era fata care trebuia sa ma contacteze sau altcineva...? Am fost sigura ca e fata de care vorbea daniela...Spuneti-mi daca vreti sa va dau pe PM numarul ei. Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+
AMR 6 zile
Roxxy80 spune:
Hideti mai fetelor sa respectam regulamentul la care Laura si Daniela au muncit. Daca ele au trecut pe lista neagra niste persoane, eu sunt absolut convinsa ca au facut-o pe baza unor dovezi/marturii etc.
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+
AMR 6 zile
bombonica12 spune:
Buna fetelor, va multumesc mult pentru haine si asa cum vam zis ce nui vine sa spun si poate gasim alta viitoare mamica..
ducky spune:
Mersi pentru atentionare, fetelor !!!
Norocul meu ca sotul n-a pus inca pachetele la posta ca i s-a spus ca nu pleaca decat luni (ma cam enerveaza astia cu programul lor, daca nu duci pana la ora n, nu pleaca decat dimineata urmatoare). Asa ca le am aici Raman cu donatul de hainute fetite si baietei pentru 0-6 luni.
Pana la noi clarificari, am sa trimit luni la Antonia_05 si Bombonica12
Referitor la prima pagina: Elena are 8 luni si Glad 4 ani si jumatate (doar ca e foarte inalt, asa ca poarta haine de 6 ani) Mersi mult de tot anticipat !!!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
lala2009 spune:
si hainele mele raman valabile pt o fetita de 12-24luni groase imi fac timp saptamana asta si va voi scrie masurile ssi ce am exact.
Mie cam rusine ca nu sunt obisnuita sa cer.Daca ma puteti ajuta si pe mine cu cateva lucrusoare.Sunt insarcinata in luna 5 voi avea baietel.Sunt medic de profesie cum stiti fiecare un medic pe ambulanta are salar mic am un salar de 1.300lei .Pana acum am mai avut 2serv am facut curat la 2firme dar numai pot munci m-au lasat puterile.Sotul ma parasita cum 3luni si mai am o fetita de 4ani.Din pacate toate lucrusoarele de bebe de la fetita mea leam dat .Daca are vreo mamica cateva lucrusoare numi trebe multe si de gravide.Am 90kg acum.De patut si de carucior am facut rost,leam primit.
Duminica placuta!
bombonica12 spune:
Din hainele de gravida care leam primit 2 bluze o salopeta si o pereche de pantaloni nu ii vin fetei asa ca daca are cineva nevoie sa ma contacteze. Restul pe masura ce ii vor ramane mici va voi anunta.
chiccutza spune:
Ancadragoman,am trimis pachet ptr fetita di Deva care incepe gradi,cu ghiozdanel si cateva hainute.
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
ducky spune:
mai am de dat hainute 0-6 luni fetita si baietel, inclusiv grosute, facute deja pachet si asteapta destinatar.
Mai am doua plase de haine de la sora mea pentru fete undeva pe la 1.65-1.75 slabute, deci de la vreo 15-16 ani in sus (poate chiar mamici), daca se va gasi cineva sa le doreasca.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
cryss26buc spune:
lala2009 o sa vorbesc cu sora mea care are un baietel de 11 luni sa vad daca are ceva de cand l a nascut sigur gaseste ceva o sa vb cu ea si iti zic sarcina usoara.
ps.cu hainute de gravida nu te pot ajuta ca eu am avut sarcina pe timpul verii am o salopeta de raiat neagra eu am 1,60 daca iti e buna sa mi spui
si nu te rusina cu sal tau se poate si mai rau eu lucrez la primarie si am sal de 7 mil acum ni l au taiat cu 20% ca li se parea mult noroc ca sunt in crestere copil si am 8 mil