Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12
Raspunsuri - Pagina 21
mariutza_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetelor, revin si... sunt trista. Am sunat la Primaria comunei Lespezi. In satul Heci NU exista nicio persoana numita Altam Aurica. Unde naiba au ajuns pachetele mele, habar n-am. Rangu Constantin exista. http://bibliotecipentrusate.com/donatii-facute-pana-azi/ Numerele de telefon de aici: • Biblioteca #351;colar#259; Con#355;e#351;ti/ 1960/ 50 volume/ 250 cititori (sat Con#355;e#351;ti, Jud. Ia#351;i, Com. Valea Seac#259;, Altam Aurica – 0232.715.683, 0232.742.724) – DONA#354;IE EFECTUAT#258; nu sunt valabile. La primul raspunde o familie din Targu-Frumos, la celalalt, imi spune numar nealocat. Edit: al doilea numar este, de fapt, o anagrama a numarului de telefon al scolii din Contesti. La care nu imi raspunde nimeni. Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png Am adus pe lume o minune! Lucrusoare de daruit |
ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cume posibil? eu m am inatalnit cu malta...cine o fi ea de acuma..e o femeie plinuta, cu parul blond/roscat..culoarea vulpitei, are ochi albastri...frumusica la fata...doaaaamneeee oare cine o fi? primise si un pachet de la bucuresti cu carti...eu m am intalnit cu ea la autogara...pe hartiuta din pachet scria altam aurica si aceeasi adresa heci..iasi..etc..si un nr de romtelecom... stiu ca spunea ca sta cu sotul, copilul si parintii ei..acum ce sa inteleg???cu cine m am intalnit pana la urma?eu am doua pozici cu vicentiu pe care mi le a trimis zilele trecute...macar copilasul exista cu adevarat...dar cum l o fi chemand..dzeu stie...
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetelor, revin si... sunt trista. Am sunat la Primaria comunei Lespezi. In satul Heci NU exista nicio persoana numita Altam Aurica. Unde naiba au ajuns pachetele mele, habar n-am. Rangu Constantin exista. http://bibliotecipentrusate.com/donatii-facute-pana-azi/ Numerele de telefon de aici: • Biblioteca #351;colar#259; Con#355;e#351;ti/ 1960/ 50 volume/ 250 cititori (sat Con#355;e#351;ti, Jud. Ia#351;i, Com. Valea Seac#259;, Altam Aurica – 0232.715.683, 0232.742.724) – DONA#354;IE EFECTUAT#258; nu sunt valabile. La primul raspunde o familie din Targu-Frumos, la celalalt, imi spune numar nealocat. Edit: al doilea numar este, de fapt, o anagrama a numarului de telefon al scolii din Contesti. La care nu imi raspunde nimeni. Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png Am adus pe lume o minune! Lucrusoare de daruit |
Si eu exist dar asta nu inseamna ca sunt Miss Univers daca eu afirm asta!
Ti-am trimis clar dovezile primite despre Malta .Si eu pot da un numar de telefon aiurea si pot spune ca ala e vai de pielea lui,nemancat de 3 luni , cu piele de capra in jurul bustului ca nu-si permite haine si de fapt cand suni tu raspunde vara-miu care a facut 4 ani de actorie si iti boceste de te impresioneaza pana la lacrimi!
Iar in privinta lui mmihai , un om care se ofera sa cumpere fier de calcat cu 135 roni isi permite si sa cumpere scutece la copil,no offence .Si , din cate stiu eu , la acest topic exista doua responsabile:DanielaC si eu , LauraNicole si , desi ambele i-am cerut in nenumarate randuri sa ne trimita detalii etc pe PM sau mail daca ii e asa jena sa isi posteze pe forum viata personala,ne-a refuzat categoric insa a raspuns imediat celor care i-au oferit ajutorul .
Cititi va rog noul regulament si incheiem discutia!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Selene_Bunny spune:
Bun, deci problema este asa.
Ingrijorata fiind de soarta ajutoarelor trimise, am facut investigatii. Am sunat asa: la Primaria comunei Lespezi, de unde mi s-a spus ca, in satul Heci, nu figureaza nicio persoana cu acest nume, Altam Aurica. Am cerut un numar de telefon de la comuna Valea Seaca, de care apartine satul Contesti, unde este Aurica invatatoare. Am primit numarul de la Consiliul Local, unde nu raspunde nimeni. Am facut rost de numarul de la scoala din Contesti, unde nu raspunde nimeni. Pe urma am facut rost de numarul lui Rangu Constantin - sotie Adela, baietel Antonio. Numar de fix.
Am vorbit cu Adela, mi-a spus asa:
1. Baietelul Alex exista, il cunoaste si ea.
2. Aurica exista, este vecina ei, insa la Primarie nu este inregistrata, pentru ca are buletin de Pascani, acolo a locuit si acolo a si predat, initial. Primaria Pascani nu raspunde.
3. Ajutoarele noastre au ajuns unde trebuie, mi-a multumit si mie, si voua, a spus sa va transmit aceste informatii.
4. Aurica se ocupa, intr-adevar, cu ajutarea sarmanilor, acum are probleme cu Internetul.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
LauraNicole spune:
Repet pentru ultima data :
NIMENI DAR ABSOLUT NIMENI NU MAI DA ADRESE SAU NUMERE DE TELEFON PE PM CELOR CARE VOR SA DONEZE IN AFARA DE MINE SI DANIELAC LA ACEST TOPIC!DORITI SA DONATI CUIVA?SUNTETI RUGAT/RUGATA SA NE CONTACTATI PE NOI,LAURANICOLE SI DANIELAC SI SA CERETI DETALII IAR CEI/CELE CARE NE CER AJUTORUL SA NE OFERE ACESTE DETALII PE PM SAU EMAIL.CHIAR NU VORBIM ROMANESTE?
danielac spune:
In cazul in care considerati ca sunt in plus la acest topic si ca va puteti descurca si fara mine, poate chiar mai bine, eu ma pot retrage linistita si sa va las locul in a gestiona topicul, fara nici un fel de regrete...
POZE:
http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK
LauraNicole spune:
Si inca ceva :tot ce aveti impotriva unor persoane care sunt prezente la acest topic va rog foarte mult sa le trimiteti de asemenea tot pe PM sau email la LauraNicole sau DanielaC sa pastram topicul curat .Sper ca m-am facut inteleasa !
Sunt de acord cu Daniela in tot ce a scris la topicul anterior !Daca nu va convin regulile,sunteti libere sa o faceti cum vreti dar nu aici si va rugam sa respectati regulile care sunt facute pentru toata lumea,nu doar pentru X sau Y .In caz contrar vom cere inchiderea topicului si sunteti libere sa folositi Mica Publicitate .Scurt pe doi!
simodina spune:
Danielac, LauraNicole atunci am si eu o intrebare: am spus ca am de donat niste haine de gravida, danielac ( sper sa nu ma insel ca tu ai fost ) mi-a comunicat ca ia legatura cu persoana si ma va contacta personal, am primit PM de la bombonica12, azi am si vorbit la telefon si ma intalnesc astazi la 18:30 cu ea sa-i dau hainele. Acum stau si ma intreb, bombonica12 era fata care trebuia sa ma contacteze sau altcineva...? Am fost sigura ca e fata de care vorbea daniela...Spuneti-mi daca vreti sa va dau pe PM numarul ei.
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui simodina Danielac, LauraNicole atunci am si eu o intrebare: am spus ca am de donat niste haine de gravida, danielac ( sper sa nu ma insel ca tu ai fost ) mi-a comunicat ca ia legatura cu persoana si ma va contacta personal, am primit PM de la bombonica12, azi am si vorbit la telefon si ma intalnesc astazi la 18:30 cu ea sa-i dau hainele. Acum stau si ma intreb, bombonica12 era fata care trebuia sa ma contacteze sau altcineva...? Am fost sigura ca e fata de care vorbea daniela...Spuneti-mi daca vreti sa va dau pe PM numarul ei. Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) Dap .Ea e .Daniela are datele ei , multumesc !Tocmai mi-a spus . |
danielac spune:
eu i-am spus si era vorba de bombonica12!
ea m-a intrebat adca o putem ajuta si am redirectionat-o catre tine! de altfel ti-am spus ca tu decizi mai departe daca esti de acord sa le dai sau nu catre ea, mai ales daca o si intalnesti!
POZE:
http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK