Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12
Raspunsuri - Pagina 26
mamiy spune:
Cine are de oferit hainute,incaltaminte si jucarii pt un baietel de trei anisor?( 26 la piciorus)?
Taticullui lureaza la soacra mea laagentie;il cunosc personal deci personal ma voi ocupa de problema asta!
Spune-ti cui trebuie sa maadresez pt a capata credibilitate!
Sunt din Bucuresti si eventual ma pot intalni cu persoanele care doresc sa daruiasca;am masina si mapot deplasa oriunde;trimit si poze si ev imi dau si adresa celor care se ocupa ca distribuirea sau organizarea acestor lucruri;
Amtinut sa precizes toate acestea,citind tot ce s-a intamplat aici....
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamiy Cine are de oferit hainute,incaltaminte si jucarii pt un baietel de trei anisor?( 26 la piciorus)? Taticullui lureaza la soacra mea laagentie;il cunosc personal deci personal ma voi ocupa de problema asta! Spune-ti cui trebuie sa maadresez pt a capata credibilitate! Sunt din Bucuresti si eventual ma pot intalni cu persoanele care doresc sa daruiasca;am masina si mapot deplasa oriunde;trimit si poze si ev imi dau si adresa celor care se ocupa ca distribuirea sau organizarea acestor lucruri; Amtinut sa precizes toate acestea,citind tot ce s-a intamplat aici.... |
Mamyi,in primul rand bine ai venit!Astept detalii pe PM sau emai!Am nevoie de :masurile copilului,varsta exacta,adresa tatalui,un numar de telefon al tatalui , si apoi datele tale de contact .Fara suparare si totul conform regulilor !
Daca nu ai PM activat , fiind noua pe forum , imi poti trimite la nickysweet4u @ yahoo . com (fara spatii puse ca sa nu-mi fie culeaza adresa de spammeri) .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
mamiy spune:
LAuraNicole
Multumesc pt promtitudinea cu care mi-ai raspuns. Habar n-am sa activez pm...Asa ca amsa-titrimit mail....Multumesc inca odata!!!!
LauraNicole spune:
Cu multa placere!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamiy LAuraNicole Multumesc pt promtitudinea cu care mi-ai raspuns. Habar n-am sa activez pm...Asa ca amsa-titrimit mail....Multumesc inca odata!!!! |
Activarea mesageriei private se face din profil personal
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
danielac spune:
am deschis un alt topic:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142082
il rog pe Marius sau alt moderator sa ne ajute sa inchidem aici!
POZE:
http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK