Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-12

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiy spune:

Cine are de oferit hainute,incaltaminte si jucarii pt un baietel de trei anisor?( 26 la piciorus)?
Taticullui lureaza la soacra mea laagentie;il cunosc personal deci personal ma voi ocupa de problema asta!
Spune-ti cui trebuie sa maadresez pt a capata credibilitate!

Sunt din Bucuresti si eventual ma pot intalni cu persoanele care doresc sa daruiasca;am masina si mapot deplasa oriunde;trimit si poze si ev imi dau si adresa celor care se ocupa ca distribuirea sau organizarea acestor lucruri;
Amtinut sa precizes toate acestea,citind tot ce s-a intamplat aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiy

Cine are de oferit hainute,incaltaminte si jucarii pt un baietel de trei anisor?( 26 la piciorus)?
Taticullui lureaza la soacra mea laagentie;il cunosc personal deci personal ma voi ocupa de problema asta!
Spune-ti cui trebuie sa maadresez pt a capata credibilitate!

Sunt din Bucuresti si eventual ma pot intalni cu persoanele care doresc sa daruiasca;am masina si mapot deplasa oriunde;trimit si poze si ev imi dau si adresa celor care se ocupa ca distribuirea sau organizarea acestor lucruri;
Amtinut sa precizes toate acestea,citind tot ce s-a intamplat aici....

Mamyi,in primul rand bine ai venit!Astept detalii pe PM sau emai!Am nevoie de :masurile copilului,varsta exacta,adresa tatalui,un numar de telefon al tatalui , si apoi datele tale de contact .Fara suparare si totul conform regulilor !

Daca nu ai PM activat , fiind noua pe forum , imi poti trimite la nickysweet4u @ yahoo . com (fara spatii puse ca sa nu-mi fie culeaza adresa de spammeri) .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiy spune:

LAuraNicole
Multumesc pt promtitudinea cu care mi-ai raspuns. Habar n-am sa activez pm...Asa ca amsa-titrimit mail....Multumesc inca odata!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Cu multa placere!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiy

LAuraNicole
Multumesc pt promtitudinea cu care mi-ai raspuns. Habar n-am sa activez pm...Asa ca amsa-titrimit mail....Multumesc inca odata!!!!

Activarea mesageriei private se face din profil personal

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

am deschis un alt topic:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142082

il rog pe Marius sau alt moderator sa ne ajute sa inchidem aici!

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Mergi la inceput